Ticaretin içinden bir insan olarak şikayet etmek huyum değildir gecikmeler olabilir bu konuda hele ki bu dönemde son derece hoşgörülüyüm. Ancak Hepsiburada üzerinden satış yapan gamers_arena isimli satıcı ve mağazayı aleni şekilde koruyan hepsiburada insanda hoşgörü bırakmıyor.

18 nisan akşamı yeni bir sistem kurmak için hepsiburada üzerinden parçaları seçerek sipariş verdim. Söz konusu Gskill Ram ler en geç 20 mayıs çarşamba kargoda ibaresiyle sitedeydi. Siparişi verdim sağolsun diğer satıcılar tüm ürünleri elime 3 gün içinde ulaştırdı. Ancak söz konusu parça hala kargoya dahi verilmedi. Sitede girdiğimde faturası kesilmiş ürünü iptal edemediğim için işlem yapamıyorum. Yani yüksek ihtimalle ellerinde olmayan ürün için fatura kesilmiş ve bu yolla nede olsa aldı mantığıyla geniş davranıyorlar. Akabinde hepsiburada üzerinden ürüne bu durumu bildiren bir yorum yazdım. Hepsiburada yorumu yayınlamadı. Bakın kazandığı parayı bizlerden kazanan site insanlar bilgilensin diye attığım yorumu yayınlamadı.

Satıcının adını malum şikayet sitesi ve forumlarda arattığımda ise ürünü günlerce kargolanmayan mağdur edilen çok fazla insan olduğunu gördüm. yan, söz konusu satıcının genel tutumu bu şekilde bir üçkağıt üzerine kurulmuş. buradan nasıl bir kar elde ettiklerini bilemiyorum ancak buradan bunu okuyan herkesin haberinin olmasını ve özellikle bu adamlara dikkat etmesini öneriyorum.