M

Onbaşı
10 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Takılı kalıp oyundan atma sorunu
Hayırlı GünlerBilgisayarımı güzel bir şekilde kullanırken bi anda şöyle bir sorunla karşılaştım. Bilgisayarım bütün oyunlarda altta verdiğim video daki gibi takılıp kalıyor ve oyundan atıyor (Hata vermeden) acaba sorun ne olabilir. Not: Bazı oyunlarda 20-30 saniyede bir atıyor bazı oyunlarda 30 - 40 dk da ama asla değişmiyor erken atan oyun hep erken atıyor geç atanda hep geç bir kere de yandex de yaşadım bu sorunu sonra mavi ekran verdi.*Isı değerlerim gayet iyi*Ramleri test ettim sıkıntı yok diyor *Harddisk de bad sector yok diyor*Ekran kartı driver ı güncelBazı kişiler harddisk bozuk dedi Bazıları da Power bozuk dedi powerım ın daha garantisi var bozuk olma ihtimali olabilir mi ?Lütfen yardımcı olun 3 ay oldu kaç konu açtıysam sorun çözülmedi.Sistemim;İntel DQ67OW Anakartİntel Core I5 2500 3.30 Ghz işlemciGtx 1050 ti 4gb Ekran kartı600w Power Supply10GB Ram (4x4x2)

Videoyu izlemek için tıklayınız
M
4 yıl
Oyunlardan atma sorunu
Hayırlı günler arkadaşlar
Ben 2-3 hafta önce bir sorunla karşı karşıyaydım sorun şuydu. Bilgisayarım normal bir şekilde veya yandex di felan girdiğimde kapatana kadar kapanmıyordu. Oyunlara girdiğimde iş değişiyor 15 - 20 bazen 5 dk sonra oyunlar kapanıyor ve masaüstüne atıyordu. GÜnlerce uğraştım bi çare bulamadım daha sonra ramleri silip takayım dedim ve düzeldi dün gene başladı aynı şekilde ramleri sil tak yaotım düzelmedi ramleri test e soktum sorunsuz gözüküyor acaba sorun nedir bilen yada yaşayan var mı ?
M
4 yıl
Oyundan atma sorunu
Arkadaşlar kolay gelsin ben baya can sıkıcı bir problem ile karşı karşıyayım.
2 - 3 güne kadar sorunsuz oynadığım oyunlar (Forza Horizon 4 - Witcher III - Lol (örnek olarak verdim tüm oyunlardan atıyor)) artık 15 20 dk içerisinde oyundan atmaya başladı. Yani giriyorum değişkenlik gösteriyor tabi ama 15 dk da felan beni ekrana atıyor ve uygulama kapanıyor nadir de olsa çalışmayı durdurdu hatası veriyor.

Format attım
Driverları Güncelledim

Gene de bi çözümünü bulamadım anlayan varsa lütfen yardım etsin cidden oyun oynayamıyorum.
M
4 yıl
Türknet Pişmanlıktır
Maalesef Türknet kullanıcısıyım ve bir sorunla daha karşı karşıyayım.


10.06.2020 tarihinde faturamı ödedim ve mutlu mesut online işlemleri kapattım günler geçti tam 7 gün sonra 17.06.2020 tarihinde Türknetten mesaj aldım !!!
Ödenmemiş faturanız bulunmaktadır vs ödeyin ceza yazarız vs neyse dedim bi bakayım online işlemlere girdim vee ne göreyim internet faturam ödenmemiş neyse dedim dur şunlara bi destek kaydı bırakayım geç de olsa sorun çözülür. Bu sefer öyle olmadı önceden bi sorun yaşadığımda destek kaydı bırakıyordum onlar canları çekince 1 hafta olur 2 hafta olur arıyolardı bu sefer direk mesaj attılar ve dediler ki dekont gönder tamam dedim gönderdim işte olay burda oluyo adamlar dekont u kabul etmedi komedi neyse saatlerce uğraşım orayı ara burayı ara başka dekont bul ne attıysam olmaz dediler garanti bankası şubeye gittim ordan da bi kaç belge aldım çek fotoğraf at çek fotoğraf at yok sonuç sıfır yani demem o ki ortalıkta giden param var ve bir adetde ödenmemiş faturam yapacak bişey kalmadı bidaha ödeyecez mecbur siz siz olun asla bu firmaya bulaşmayın hee şunu da belirteyim Garanti bankası bana jeeest çekti ve dedi ki kardeşim sen ödemişsin biz görüyoz onlar nasıl görmüyor. Bende bilmiyorum nasıl görmüyor Garanticiğim. Tek isteğim ilgilenmeyen bütün herkezin ilerde aklına gelmem ahirette geleceğim zaten.
M
4 yıl
Pc den anlayan biri acil yardım edebilir mi?
Msi gtx 680 2 Gb lightning modeli ekran kartı alacağım fakat 400w powerım var yakın zamanda min 550w alacağım fakat şuanlık yeter mi en azından çalıştığına bakmak için
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.