Bu millenicom denen firmaya bulaşmayın hiçkimsenin birbirinden haberi yok müşteri hizmetleri tam bir yalancı. haziranın son günlerinde evimi taşıdım internetimi kapattırmak için aradım uzman ekibe bağladılar. uzman kişisi boşa kapatmayalım internetinizi taşıyalım internetsiz kalmayın fakat internetinizin yalın olmadığı gözüküyor (yalın internet kullanıyordum) bunun için önce 2 günde yalın internete geçirelim sizi sonrasında da 2 günde taşıma işleminizi hallederiz en geç bir haftaya internetinizi kullanırsınız zaten bu süreçte faturalandırma yapılmıyor dedi.

internetim yaklaşık bir ay taşınmadı kullanamadım aynı kaldı. Tekrar kapatmak için aradım bu defa yeni görüştüğüm uzman bey aynı şekilde şeyler söyledi önceki arkadaşım yanlış yapmış fatura kesmiyoruz zaten dedi yine bi süreç başlattı. bu da yaklaşık 2 ay sürdü. Bu iki ay süresince faturayı aydan aya yolladılar en sonunda bu firmaya lanet ederek internetimi kapattırmaya çalıştım fax bile yolladım fakat internetimi kapatmadılar. Yalın internete geçiş işlemi elle sonlandırılamıyormuş taşıma talebinde bulunduğum için yeni evime başka firmadan internet de alamadım. yaklaşık 3 ay boyunca internet kullanamadım.

internetimi kapattırdım modemi yolladım zaten hiç kesilmemesi gereken faturalara itiraz edip, internetimi taşıtma talebinde bulunduğum (en son veri kullandığım) ay dahil olmak üzere faturalarımı ödedim ve kalan faturalara itiraz ettim.

Modemi yollamamışım gibi 250 tl fatura ettiler upsyi arayıp kargo takip numarasını bulup itiraz sonrası bu faturayı geri aldılar.
toplamda 3 ayı geçen bekleme sürecimde sadece iki faturada kısmi iade yaptılar ve geriye 100 tlden fazla fatura çıkardılar sürekli itirazlarıma rağmen herhangi bir indirim yapılmadı.

Şimdi son durumda hakkımda haciz başlatmışlar avukat tarafından arandım.

Size tavsiyem bu firmaya hiç bulaşmayın. Ortada %100 haksızlık olmasına rağmen ve fatura dahi kesilmeyeceklerini söyledikleri (en az 3-4 farklı müşteri hizmetleri yetkilisi tarafından söylendi ) faturaları kesip sonrasında da internetimi yeni evime taşıyamayıp,beni mağdur etmelerine rağmen 0 mb kullanılan internetin parasını istiyorlar. Tekrarlı itirazlara rağmen de kabul etmiyorlar.