U

Er
13 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 ay
Arduino Leonardo Kod Yardımı Makro
Arkadaşlar merhaba. Knight Online oyunu için bir uygulama yapıyorum. Kodları aşağıda vereceğim. Kısaca şu şekilde çalışmasını istiyorum. Programı başlattığım anda sürekli olarak "q 1 q 1" tuşlarına basmanı ve her 5 saniyede bir "q 1" tuşlarına basmayı durdurup "4" tuşuna 2 kez basmasını ardından tekrar sürekli olarak "q 1" basmasını ve tekrar 5 saniye geçtiğinde "4" tuşuna basmasını ve bunun sonsuz bir döngü halinde çalışmasını istiyorum. Fakat aşağıdaki kodları yazıp leonardo'ya yüklediğim halde hata veriyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Herkese saygılar ve sevgiler.

#include <Keyboard.h>
#include <Timer.h>
#include <HID-Project.h>
#include <HID-Settings.h>
unsigned long baslama=0;
unsigned long wolfzamani;
void basla()
{
Keyboard.press('q');
delay(100);
Keyboard.release('q');
Keyboard.press('1');
delay(100);
Keyboard.release('1');
delay(100);
}
void wolf()
{
Keyboard.press('4');
delay(100);
Keyboard.release('4');
delay(100);
}
void setup()
{
BootKeyboard.begin();
Keyboard.begin();
}
void loop()
{
wolfzamani=millis();
if (wolfzamani-baslama>=5000)
wolf();
wolfzamani=baslama;
else
basla();
}
U
4 yıl
Steroid trenbolone vücut ağrıları yardım
Arkadaşlar herkese merhaba. İlk kurum yeni başladım 2. Haftadayim haftalık 2 kere testo enat ve boldenon alıyorum.toplamda 400 testo 400 boldenon ve haftada tek sefer Tren enant alıyorum. Bu treni aldiktan sonra vücudumda aşırı derecede yorgunluk halsizlik vücut kas ağrıları güçsüzlük oluyor sanki vücudum iflas etmiş gibi hissediyorum böyle etkiler hisseden varmı acaba. Boldenon ve testo da yaşamıyorum.bu sıkıntıyı. Ayrica treni kalçadan enjekte ediyoruz ilaç aşırı bir ağrı yapıyor o bölgede yuruyemiyorum. Acil yardım edin.
U
4 yıl
Thrustmaster T300rs GT
Arkadaşlar merhaba. Bende Thrustmaster T300rs GT ve standı var. sizce belediyeden izin alsam caddede basit bir kulube yapıp 10 dksını örnek: 20tl den falan yada 10 tl den oynatabilirmiyim televizyona kurup ? sizler görseniz oynarmısınız mesela böle para kazanabilirmiyim sizce ?
U
4 yıl
Formula 1 2017 oyun yardim
Arkadaşlar merhaba. Bugün formula 1 2017 oynadım. Career modunda ilk yarisimda 15 turluk kimseyle çarpışmadim. Hiç pite de girmedim ama son tura girdiğimde diskalifiye edildim ve sonuncu oldum.sebebini bilen varmıdır acaba
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.