F

Onbaşı
08 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
2200g ye en az kaç w psu?
Anakart: Msi B450m a pro max
İşlemci : Ryzen 3 2200g
Ram: 8 GB Apacer 3000mhz
Ssd: SK HYNIX 256GB 1600/780 PCIe NVMe

Sistemim bu. Sadece psu eksik. Şu an için ekran kartını almayı düşünmüyorum. İdarelik olarak bu sistemi kaldıracak psu en az kaç w olmalı? Yardımcı olursaniz sevinirim.
F
4 yıl
Casper Via E1c model telefonumun ekranı gitti
Telefon şarjdayken ekran birden mavi oldu ve tamamen gitti. Telefonun ekranı simsiyah şu an ancak sürekli titreşim halinde. Güç tuşuna basılı tuttum uzun süre, bir işe yaramadı. Pilini çıkarıp geri taktım, hala aynı. Bu telefonun daha aldığımız ilk zamanlardan beri aşırı ısınıp kapanma sorunu vardı. Telefonu doğru düzgün kullanmasak bile kendi kendine ısınıyordu. Servise gönderdik, geldikten sonra eskisine nazaran daha az ama hala çok ısınıyordu. Bu sefer telefon kapanmıyordu. Yanlış bilmiyorsam serviste işlemci ve batarya değişikliği yapıldı. Şu anki sorunun anakarttan kaynaklı olmasından korkuyorum doğrusu. Ara ara telefon şarjdayken kendi kendine kapanıp geri açılıyormuş. Sorunun ne olduğuna anlam veremedim. Yardımcı olabilecek biri var mı?
F
4 yıl
AMD A8 işlemci aşırı ısınıyor
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Bilgisayarımın(laptop) işlemcisi son iki aydır aşırı derece ve çok çabuk ısınıyor. fandan sürekli sıcak hava üflüyor. bilgisayar ise ateş gibi dokunduğum zaman. 3 hafta önce termal macununu değiştirdim, her tarafını iyice temizledim ancak hiçbir işe yaramadı. pubg lite oyununa girerken max 97 dereceyi gördü, boşta iken de 70 dereceleri görüyor. biosu güncelledim, b,ostan işlemci ayarlarını aradım ama bulamadım. sanırım laptopların bios ayarları kısıtlı. bu durumu düzeltmemin başka yolu varsa yardımcı olabilir misiniz?

işlemci: Amd A8-7410
laptop: HP 15-ba008nt modeli
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.