F

Er
02 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
C Programlama soru
Merhaba üniversite öğrencisiyim C programlama ödevi verildi fakat çok fazla bilhim yok ne yapıp ne etiysem soruları çözemedim yardımcı olabiliecek varmı 3 gün kaldı sınavın bitmesine sorular şu şekilde

C PROGRAMLAMA FİNAL SORULARI
1- Bilgisayara girilen 4 basamaklı bir sayıyı Hexadecimal (16 tabanlı) bir sayıya çeviren bir program yazınız.
2- Bilgisayara girilen 50 karakterlik bir cümlenin ilk harfin , cümle içerisinde tekrar sayısını bulan, harfi ve tekrar sayısını yazan bir program yazınız.
3- 10 elemanlı bir dizinin değerleri girildikten sonra bu dizi içerisinde dizi ortalamasından daha küçük kaç adet sayı olduğunu bulan bir program yazınız.
4- 5*5 tipinde bir matrisin değerleri girildikten sonra bu matrisin köşegen toplamlarını bulan bir program yazınız.
F
3 yıl
C++ hakkında bir kaç soru
merhaba üniversite öğrencisiyim uzaktan eğitim olduğu için bir şey anlayamadık C++ proglama üzerinden 3 soru hazırlanmamız istendi sorular şu şekilde yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
1- Bilgisayara bir ülkenin nüfusu ve yıllık nüfus artış yüzdesi ve yıl bilgileri veriliyor, verilen yıl sonra ülke nüfusunu bulan bir program yazınız.
2- Bilgisayara bir malın fiyatı girilmektedir, eğer malın fiyatı 100TL’den büyükse %8, küçükse %18 KDV oranını hesaplayarak, KDV değerini ve KDV li toplam satış fiyatını ekrana yazan bir program hazırlayınız.
3- Bilgisayara 3 adet sayı girilmektedir bu sayılar içerisinden girilen üç sayının ortalamasına en yakın sayıyı bulan bir program yazınız.
F
4 yıl
350 Metre ötedeki modemden eve kablo ile baska bir modem getirmek
Herkese merhaba arkadaslar benim bulundugum mahalede turk telekom kablolari kopmus en yakini 300 metre ilerimde basvurdum gelen soran olmadi bende bir modem.getirerek kablolarin oldugu yerde yakinlarim.var onlarin evine modemi baglatip daha sonra kendime baska bir modem alip ordaki modemden kablo ceksem.ve bu kablo 350 metre civari olursa eve modem getirebilirmiyim lutfen yardimci olun bana uydumet bile bulunduğum yerde cekmedi bana bir fikir verebilecek yokmu yardimci olursaniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.