K

Onbaşı
22 Ocak 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
68 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Siyasal islami örnekliyoruz
Sakin kız çocuğunu yurt dışına okula gönderme maazallah dinden çıkar örfümüzü adetimizi unutur namusuna zeval gelir der

Kendi kızlarını yurt dışında okutur.

Teşbihte hata olmaz

Sizlerden de örnekler bekliyorum
K
2 yıl
ACİL İMEİ KAYDI
Merhaba arkadaşlar dayım yurt dışından telefon getirdi telefon marka ve model İPhone 12 PRO yalnız kendisi gitti. Kendime ait pasaportum var kendime ait sim kartıyla çalıştığı icin dayımın üzerine işletmedim. Şimdi param var pasaportum var lakin ülkeden giriş çıkış yapmam gerekiyor mu 120 gün içerisinde kayıt ettirmek için ?

Sırf pasaportu telefonu kayıt ettirme icin aldım
Ne yapmam gerekiyor çok acil.
Telefon Almanya’dan geldi

Şimdi pasaport numaram ve TC üzerine kayıt ve gereli meblağı yatırsam sistemden bu ülke dışına bile gitmemiş derler mi ? Bu nedir ne değildir lütfen çok acil.
K
3 yıl
Damat kayınbaba sorunsalı
Arkadaşlar merhaba 5 yıllık evliyim. Yıllardır kayinbabamla sorunlar yaşıyorum. Kendisi Almanya’da yaşıyor Türkiye’den bi gram haberi yok klasik Almancı gibi düşünebiliriz.

Tavla oynuyoruz beni yendiğinde sanırsın dünya şampiyonu oluyor gibi havalar.

Sürekli bana nasihat vermeye çalışmalar

Hayata karşı gram bilgisi yok mangal yakmadan tut araç kullanmaya dahil hiçbir naneden anladığı yok ama baba bak tam sağlı gel erken kirma direksiyonu yoksa tam park olmaz diyorum “ ben biliyorum ne yaptığımı ben bunun dersini veririm” demeler, hep kendisini kanıtlamaya çalışır gibi bir şeyler yapmaya çalışıyor.

Gram bilgisi yok paso sallamasyon hayata dair her şeyde

1 aylık askerlik yapmış sanırsın cephede savaşmış

Ulkenin sıkıntısını biz çekelim edebiyatını onlar yapsın misali… dayanacak gücüm kalmadı boş yapmalarına

Geçende tavla oynadilar babamla babam kasıtlı kaybediyor yemin ediyorum ki bak babamı tanıyorum kalkmış bunu millete anlatıyor işte kazansın diye ben el veriyorum felan demeler… Yahu babam seni yılda bir kere görüyor 4-2 ye kapı almıyor sen modunda kal diye hahahaha

Arkadaşlar normalde gelin kaynana sorunu olur ama bende tam tersi deliriyorum yeter be yeter diye haykırmak istiyorum icime dert oluyor.

Eşime anlatıyorum diyorum ki bak yanlış davranıyor baban sonra da ne dese iyi “sen benim ailemi çok eleştiriyorsun”

Kafayı yiyorum… Varsa bu tarz şeyleriniz nasıl atlattınız ne yaptınız lutfen belirtin.
K
3 yıl
ÇİNDEN MAL GETİRMEK
Merhaba arkadaşlar 70.000₺ sermayeye sahibim Çin’de ucuza üretilmiş klima parçaları getirmek istiyorum. Kendim de klima işiyle meşgulüm ve bir şirketim var. Nasıl getirebilirim ne kadar gümrük vergisi öderim zarar mi ederim kâr mi ederim getirme yolunda çektiğim prosedür ile yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
K
3 yıl
Ülkenin gelişmişlik seviyesi
Uçuyoruz çocukluğumuzdaki gibi. Dokunmaya çalışıyoruz bulutlara eskisi gibi...

< Resime gitmek için tıklayın >
K
3 yıl
UMUDUM/UZ KALMADI
A
K
4 yıl
“Alamancilar” hakkında bir söz bırak tarihe...
Edirne’yi geçtikten sonra 6.5 kat katlandıkça katlanan sorduğunda ise ölüyooooooğğğ cohhhh sogukkkk Almanlar roboootttt hayat yookkkkkkk dedirten ne hikmetse bir türlü dönmek bilmeyen insan müsveddesi
K
4 yıl
Donanım haberdeki kişilerin yetersizliği
Arkadaşlar eksi vb yerlerde de yazarlık yapan birisi olarak söylüyorum. Bir iki açtığım konulara girdiğim tartışmalara göre buradaki insanlardaki yetersizliğin temel sebebi sizce neler olmalı

Şahsımca her girenin bir hesap açıp yazıp tutması olarak değerlendiriyorum. Hayır gereksiz yoruyorlar adamı ve bazen sinirleniyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.