S

Çavuş
07 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Bu oyunun ismini bilen var mı?
Aşağıdaki linkte gösterilen son oyunun bir türlü bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa ismini yazabilir misiniz?

(en sondaki oyun arkadaşlar)
https://www.youtube.com/watch?v=2z3qlJNqnLo
S
10 yıl
Bluetooth Kulakiçi Spor Kulaklık Arıyorum.
Arkadaşlar radyo dinlemeyi sevdiğim için bluetooth kulaklık almak istiyorum. Spor yaparken kullanmak istiyorum. Fiyatlar çok uçuk ama ebay dan falan ucuz bulmak ümidindeyim. Batarya süresi, çekim mesafesi, kulağa oturma ve izolasyon gibi etmenleri incelerken konuya çok daldım ve işin içinden çıkamıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bulduğum modeller aşağıda başka modellerde önerebilirisiniz.

plantronics backbeat 903

jabra sport

motorola s11 flex
S
14 yıl
HD uydu alıcısı tavsiye?
Arkadaşlar daha önce hiç recever kullanmadım, pek fazla bilgim yok bu konuda.(6 yıldır digiturk kullanıyorum çünkü) Bana sorunsuz, kolay HD özellikli bir uydu alıcısı tavsiye edermisiniz.
S
14 yıl
Çocuk odasına inverter düşünüyorum, tavsiye?
Arkadaşlar 9 m2 civarında çocuk odamız var içerisinde 2 yatak, elbise dolabı falan olduğu için dolaşma alanı 4 m2 falan kalıyor. Bosh marka 9 BTU klima vardı bozuldu. Yerine inverter modellerden düşünüyorum. Dün iklimsada General ASHA09LGC modeline baktım değerleri baya iyi 1350 TL /12 Taksit dediler sizce nasıl bir klima, fiyat iyi geldi. Bu fiyatlarda daha iyi ürün bulunur mu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.