P

Er
07 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
17 yıl
slm arkadaşlar bilsiyarıma ikinci harddisk taktım onu bir türlü e: sürücüsü yapamadım
slm arkadaşlar bilsiyarıma ikinci harddisk taktım bilgisayar onu hem biosta hemde windowsda görülüyor onu ben cd rom oldugu yere bagladım ama bir türlü e: sürücü yok yani ikinci harddiski bir türlü içine girmiyorum ve master ayarlarının hepsini yaptım başka bilgisayrdada denedim ama bir türlü e:sürücüsüne geçmedi ve e: sürücüsüde cd rom çıktıgı ve onun yerine ikinci hardiski taktıgım için o da yok.Bana yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler, sagolun.
P
17 yıl
SLM ARKADAŞLAR BENİM İMAGE ALMAK İSTİYORUM AMA HARDDİSLERİ TANITAMIYORUM
ARKADAŞLAR BENİMDE IDE HARDDİSKİM VAR AMA ONUN YANINA İMAGE ATMAK İÇİN (( SAMSUNG SP0411N )) HARDDİSK TAKTIM CD SÜRÜCÜSÜNE BAGLADIM AMA BİR TÜRLÜ TANITAMADIM. BE COOL ARKADAŞIN DEDİGİ GİBİ SAMSUNG OOLAN HARDDİSKİ BİOSTA GÖRÜYORUM AMA BİLGİYAR AÇILIRKEN ŞU UYARI ÇIKIYOR: (( PRİ MASTER HARD DİSK: S.M.A.R.T STATUS BAD BACKUP AND REPLACE )) YAZISI ÇIKIYOR. BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN İLGİLENLER İÇİN TEŞEKKÜRLER. SAGOLUNDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ....
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.