M

Er
31 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Hangi Vekaletname Geçerli?
Bilen biri yardımcı olabilir mi?
M
3 yıl
ZenMate Kaldırılmıyor
Merhaba. ZenMate'i indirdim, bir süre sonra uzantılar bölümüne girip kaldırdım, hatta hesabımı bile sildim ancak hala bazı sitelere girdiğim zaman şöyle bir uyarı alıyorum;

"Bu içerik, içerik haklarından ötürü bulunduğunuz bölgede izlenememektedir. VPN uygulaması kullanıyorsanız uygulamayı devre dışı bırakarak tekrar deneyiniz."

"The requested URL was rejected. Please consult with your administrator."

Sanırım hala çalışıyor olarak gözüküyor ve konumum Türkiye dışında gibi algılanıyor, nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
M
4 yıl
Yeni Laptop
Beyler merhaba. Bizimkiler mezuniyet hediyesi olarak bana laptop almak istemiş fakat 3 gün geçti alışamadım, eski programlarımı kullanamıyorum, hiç rahat edemedim. Acaba bunu aldığım fiyattan satabilir miyim? Sıfır sayılır sonuçta. Ayrıca taksitle almışlar, sorun olur mu? Yakında iş yerine gideceğim ama bu aletle devam edebilmem mümkün değil, açıkta kaldım resmen. Acilen çözüm bulmam gerekiyor. Çözüm önerileri açısından yardımlarınızı bekliyorum.
M
4 yıl
Yeni Laptop Sorunsalı
Arkadaşlar merhaba. Yeni laptop aldım fakat 3 gün geçti alışamadım, eski programlarımı kullanamıyorum, hiç rahat edemedim. Acaba bunu aldığım fiyattan satabilir miyim? Sıfır sayılır sonuçta. Taksitle almıştım, sorun olur mu? İş yerinde kullanamıyorum, açıkta kaldım resmen. Acilen çözüm bulmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?
M
4 yıl
Taşınırken Nasıl Korunurum?
Merhaba. Mayıs ayı içerisinde taşınmak istiyorum. Sizce o dönem virüsten nasıl korunurum? Nakliye, temizlik vb. işleriyle uğraşırken virüs kapma riskim yükselir mi? Sizce bu zamanda taşınarak yanlış mı yapıyorum?

Konu dışına açma yetkim olmadığı için sağlık bölümüne açtım, burasıyla da bağdaşıyor çünkü.
M
4 yıl
Özel Yurtlar Hakkında (İstanbul)
Merhaba. 2 sorum olacak;

1- İstanbul'da bulunan özel yurtların "tek kişilik" oda fiyatları hakkında nasıl bilgi sahibi olabilirim? Bileniniz var mı?
2- Özel yurtlara yıllık değil de aylık (örneğin 3 aylık) şekilde kayıt olabiliyor muyuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.