G

Yüzbaşı
09 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
107 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
Creative 2+1 SBS 370 İçin Yedek Parça Lazım
Merhaba Arkadaşlar 2006 Sonunda Satın Almış Olduğum CREATİVE SBS 370 İçin Yedek parça Arıyorum Ses Kontrol Düğmesi Malesef Bozuldu Ve Şu Anda Ses Dahi Çıkmıyor

Bu Konuda Yardımcı Olacak Kimse Var mı ??

Kumandadaki Entegre Bozuldu Ve Kontrolcü Çalışmıyor ..


Lütfen Bu Sorunu Hal edebilen Veya Tecrübesi olan Arkadaşlar Yardımcı Olsun Çok Teşekkürler..


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Yüzdeki Sivilce Akne Ve İzler Geçmiyor Yardım Edin Lütfen (SSli)
merhaba arkadaşlar öncelikle, yaklaşık olarak 2 yıldır aralıksız olarak sivilce, akne ve izleri yüzünden en üst düzeyde sorun ve sıkıntı yaşıyorum .

4 aya yakın roacuttane adlı ilacı kullandım her ay tahlilleri yaptırdım 4 ayın sonunda bir nebze de olsun sivilceler komple geçti fakat izler hiç bir şekilde geçmedi .

Tahliller olumlu sonuç verse de bir türlü yüzümdeki izler geçmedi 4 ay kullandıktan sonra, doktor ilacı bırakmamı istedi bıraktıktan 2 ay sonra yine sivilce ve akne sorunu başladı.

sivilceden çok akne olarak sivilceler şişiyor, ve çok fazla büyüyordu akneye dönüştükten 2 yada 3. günün sonunda akneler patlıyordu veya kaşındığından dolayı dokunduğum için patlatmak zorunda kalıyordum .

Doktorun dediği herşeyi yapmama rağmen bu sorundan kurtulamadım, doktorumu bile değiştirdim 9. ayın sonunda fakat yine ve yeniden bu sorunları yaşıyorum yüzüm çok kötü görünüyor

sivilce ve akneler geçtikten sonra izler kalıyor ve ne yaptıysam bir türlü izleri geçiremedim . bu izleri geçirebilmek için ne yapabilriim bunu tecrübe eden ve bu sorunla baş eden bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen ?


Daha net anlaşılabilir olamsı için SS Atacağım lütfen Birisi Yardımcı olsun şimdiden herkese teşşekkür ederim dostlar .



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.