Y

Yüzbaşı
05 Aralık 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
170 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
geçen yıl
Tenda V12 AC1200 vs Tp-Link Archer VR2100
Arkadaşlar kullanım şeklim şu. Modem aşağı katta bulunuyor tplink vr 300 var 75 mbps. Bu modemin 2.4 ghz kablosuz bağlantısını yukarı kattaki rooter ile kablolu ya çevirip android box a takıyorum. SORUM ŞU ; yukarı kata post başlıktaki modemlerden birini alıp 5ghz li bir bağlantıyı kablolu ya çevirip android box da interneti daha iyi şekilde kullanabilirmiyim.? modem almaya değer mi?
Tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
Y
2 yıl
lütfen yardım!!! home office çalışıyorum. Forticlint vpn sorunu
 üzülerek yazıyorum, evden homeoffice olarak çalışıyorum ve şirket kuralı gereği  FORTİ CLİNT VPN kullanıyoruz. Malesef ki bu vpn ve millenicom yüzünden şirket pc den randımanlı bir şekilde interneti kullanamıyorum ve şirketle sürekli sorun yaşıyorum. wifi de hiç bir sorun yok telefonumdan giriyorum sadece kendime ait pc yok.
 interneti kablolu kullanıyorum, şirketin masa üstü pcde sürekli internet kesiliyor. Defalarca mhyi aradım sorun kısa süreli çözüldü her defasında. Ve artık şirketle sürekli tartışmalar ve maaşımdan kesintiler olduğu için bundan artık sıkıldım. Süperonline veya başka iss ye geçme kararı aldım gibi. son kez buradan yazmak ve belki bir çaresi olabilir diye düşünerek size danışmak istiyorum. Bu sorunun bir çözümü var mıdır. yoksa eğer hangi iss geçmeliyim.  50 mbps vdsl abonesiyim  modem ise tplink vr300. sizce ne yapmalıyım. kısaca çalışma şekli ve yaşadığım sorun şu şekilde. pcden vpn aktif olduğunda internet gelmesi gerekiyor. vpn deaktif olursa internet pcde kesiliyor. FORTİCLİNT VPN. sorun ise ; seste kesintiler ve vpn bağlantısı kopmadan internetin gitmesi. internete girememe sorunu yaşıyorum. müşteri temsilciliğinde çalışıyorum. yardımınızı rica ederim şimdiden teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.