C

Er
24 Kasım 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
4 yıl
İş bankası ile ilgili bakabilir misiniz?
İş bankası müşterisiyim fakat çipli bankamatik kartı istiyorum (kredi kartı özelliksiz olacak). Bankamatik kartım çipsiz. İş bankasında böyle bir kart var mı? Var ise bu kartı çıkartırsam aidat öder miyim ek olarak?
C
4 yıl
Mail adresiyle ilgili bakar mısınız?
Hiçbir servisten isim soyisim şeklinde mail alamıyorum. Mail.ru uzantılı mail adresi ciddi durur mu özgeçmişte? Sadece bu serviste isim soyisim şeklinde sorun olmuyor.
C
4 yıl
Lustral vs. antidepresan kullananlar/kullanmış olanlar bakabilirler mi?
Bu tarz ilaçlar ders konsantrasyonunu vs. etkiler mi, uyku ve sersemlik yapıyor mu? Odaklanma sorunu yapmayan ilaç öneriniz var mı?
C
4 yıl
Araç kiralamak? [Acil bakar mısınız?]
Merhaba arladaşlar. Haftaya Avis diye bir firmadan araba kiralayacağım bir günlüğüne. Koç'a ait bir firma, senet falan yapmıyorlar. Benim kafamı karıştıran şu. İnternette çok yorum görüyorum "2 yıl önce kiraladığım araba için icraya verildim" "Bana ait olmayan sigara yanığı yüzünden şu kadar masraf çıkarıldı", "tam sigorta paketialmama rağmen polis tutanağı olmadığı için motor hararet yaptı ve icraya verildim" tarzı yorumlar yüzünden kafam karışık. Araç kiralarken nelere dikkat etmeliyim hiçbir sorun yaşamamak adına? Daha önce araç kiralama deneyimi olanlar yardımcı olabilirler mi? Rezervasyonumu Avis'ten yaptım fakat haftaya dek zaman var, başka deneyimleriniz varsa önerilere açığım
C
4 yıl
Turkcell paket yenilenmesiyle ilgili?
Paketin yenilenmesi gerektiği tarihten en geç ne kadar gün sonraya kadar sistem paketi yenilemeyi denemeye devam ediyor TL olmadığı zaman?
C
4 yıl
Araç kiralama firması tavsiyesi?
Merhabalar. Haftaya Ankara'da araç kiralamayı düşünüyorum 1 gün için. Eskişehir'e gidip geleceğiz arkadaşlarla. Hangi firmayı önerirsiniz? Bir de nelere dikkat etmem gerekir ilk defa kiralayacağım. Aklımda şuan için Avis ve Garenta var.
C
4 yıl
Boyun fıtığı, boyun ağrısı veya boyun düzleşmesi olanlar bakabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. 25 yaşındayım. Boyun ve sırt ağrısı çekiyorum birkaç yıldır. Kolumda ve omzumda da ağrı ve uyuşma oluyor. Doktora gittim MR çekildi. Büyük ihtimalle boyun fıtığı var. Duruş pozisyonu, yatış pozisyonu vs. genel olarak neler önerirsiniz?
C
4 yıl
Kredi kartı ile alınan ürünün iptali ile ilgili?
Kredi kartının son ödeme tarihi gelip, borç ödendikten sonra ürünün iptali kredi kartına ne şekilde oluyor?
C
4 yıl
Android\u0027de antivirüs sizce gerekli mi?
Android'de antivirüs sizce gerekli mi? Siz hangisini kullanıyorsunuz?
C
4 yıl
Rusça ile ilgili bakar mısınız?
Rusça öğrenmek istiyorum. Çalışmak için kaynak kitap ve sözlük önerir misiniz? Anadil seviyesine yakın İngilizcem var, kaynaklar İngilizce de olabilir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.