H

Onbaşı
16 Kasım 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
geçen hafta
10.000-20.000 laptop tavsiyesi
Merhaba ben 10-20 bin arasında bir laptop arıyorum. 2. el istemiyorum. çok fazla oyun oynayan biri değilim. Ama teknik işlerden anlamıyorum o yüzden aldıktan sonra kullanıma hazır olsun. Windows yükle şunu yükle falan istemediğim için sanırım freedos deniyor öyle olmasın.Ekranı çok küçük olmasın. En az 6GB- 512GB olsun var mıdır böyle bir laptop
H
5 ay
spam numara
Merhaba
Annem kendisini arayan 0312 5242592 numaranın "seçimler şu partiye oy vereceksiniz bire şu parti için ikiye " diye yaptığı ankette bire basmış. internette açmayın falan yazmışlar. ne gibi bir sıkıntı olur. bişey yapmak gerekir mi şu an.
H
geçen yıl
the hard drive recovery has been selected
merhaba bugun toshiba laptopumu açarken böyle bişey çıktı karşıma..the hard drive recovery has been selected.... ye s no seçenekleri vardı no dedim laptop kapandı sonra tekrar açtım bir sıkıntı olmadan açıldı. neden böyle olmuş olabilir. bir daha çıkarsa ne yapmalıyım. (bilgisayar işlerinden hiç anlamam o yüzden teknik olarak değilde bilgisiz birine anlatır gibi yazarsanız sevinirm :) )
H
2 yıl
Kart okuyucu ve cd rom gözükmüyor
merhaba.
benim toshiba C55-A-1JJ laptobum var.. uzun zaman önce güncelleme sonrası sd kart gitti..gözükmüyor . sonraki güncellemede cd okuyucu gitti.. bilgisayarım klasörünü açtığım da yok çıkmıyor. düğmesine basıyorum açılmıyor. aygıt yöneticisinde ünlem işaretli olarak var. güncelle diyorum güncel diyor. kayıt defterinde upper-lower filterse bakın demişler bende onlar da yok. bilgisayardan hiç anlamam.. bana yardımcı olur musunuz. ne yapmalıyım. her ikisi de güncellemeler öncesi çok güzel çalışıyordu. bios dan falan mı ayar yapmak gerekiyor. ona da korkuyorum hiç bios a girmedim daha önce..

Edisyon Windows 10 Home Single Language
Sürüm 21H2
H
2 yıl
sim kart çıkarıldı
merhaba
bende samsung s5 var.. heralde 5 yıl olmuştur alalı.. artık takılmalar falan oluyor ama son 1 aydır 3-4 defadır sim kart çıkarıldı telefon yeniden başlatılıyor hatası alıyorum. telefon yeniden baslayınca da sorun gitmiyor.kartı çıkarıp takıyorum.öyle düzeliyor. bu sim kart 20 yıllık kart.. hiç değiştirmedim. kartta sıkıntı olabilir mi.. bide ben öyle telefonla ugrasan biri değilim. kartı çıkar tak uğrasmadım hiç bu sıkıntılardan önce. kart yerinde olabilir mi sorun. 10 gün hiç birsey olmadı sonra 2 gün üst üste oldu mesela..
H
3 yıl
Windows10 CD-ROM okuyucuyu görmüyor?
Merhaba benim sıkıntı ne zaman başladı bilmiyorum uzun zamandır laptopa cd takmamıştım.belki güncellemelerden sonra olmuştur emin değilim. ama cd takmak için düğmesine bastım açılmadı. bilgisayarım kısmına girdim orada da gözükmediğini farkettim. internette upfilter falan sil diyor bende oyle bişey yok. aygıt yöneticisinden bakıyorum orada ünlem işareti var. güncelle diyorum CD ROM zaten güncel sürüm diyor. Özellikler kısmında da Kayıt defterindeki yapılandırma bilgisi eksik ya da bozuk olduğundan Windows bu donanım aygıtını başlatamıyor KOD 19 diyor . sorun ne olabilir acaba?
TSS Tcorp CDDVDW SU-208FB
H
3 yıl
sizce hangi modemi alayım?
merhaba.. hepsiburadadan aldığım modemle ilgili bir sorunum oldu sağolsunlar modemin parası kadar hediye çeki verdiler.. 190 lira :) 2 kattan da çekmesi gerekiyo.
şimdi bu paraya yine modem alacağım. hepsiburadadan bikaç seçenek var. hangisi daha iyi olur sizce. yada başka öneriniz varsa o da olur..benim gözüme bunlar ilişti. (adsl kullanıyorum.fiber değil.bu konulardan anlamam gerçi)

1.)Tenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router

2.)TENDA D301 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5DBi Anten

3.)Zyxel P1302-T10D v3 300Mbps Kablosuz 4-Port 2x5dBi Antenli WPS ADSL2+ Modem/Router

4.)TP-Link TD-W8961N 300Mbps ADSL2 + Modem/Router, 2x5DBi Anten WPSTenda D305 300Mbps 4x5DBi Anten ADSL2 + Modem/Router

5.)Tenda D301v2 4Port WiFi-N 300Mbps ADSL2+ Modem+USB
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.