G

Çavuş
24 Ekim 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
2 yıl
Çekilen Fotoğrafa İsim Verme
Merhaba biz kitaplarımızın fotoğrafını çekeceğiz yaklaşık 1500 adet var ve hepsine isim vermemiz gerekiyor bunu tek tek yapmak istemiyoruz acaba bunun kolay yolu var mı? Mesela ilk kitabı cekeceğiz konusu tarih ismi şöyle gelecek (Tarih-1) 2. kitapta (Tarih-2) gibi her çektiğimizde ismini otomatik kendisi verecek.
G
4 yıl
Soluksuz okunacak kitap tavsiyeleri.
Selamlar sizden ricam soluksuz okuyabileceğim Aksiyon/Macera/Hayatta kalma vs tarzı kitapları önerilerinize açığım.

Ben başlayayım:

Adada Macera ;
Philip, Dinah, Lucy-Ann ve Jack için Cornwall'da tatil, tam da iple çektikleri türde bir şeydi -ta ki gizemli Gloom Adası'nda fena halde uğursuz olayların yaşandığını fark edene kadar.
Ama işte gelin görün ki, terk edilmiş bakır madenleri ve denizin altındaki gizli tünellerde kendilerini bekleyen tehlikeli serüvene hiç mi hiç hazırlıklı değillerdi.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Kitap Önerileri
Herkese merhaba yaşım 18. Her tür kitabı okurum yeter ki sürükleyici olsun. Sürükleyici şekilde fantastik olsun. Veya ıssız adaya düşmeli (Robinson'u okudum) yalnız kalmalı tarzı kitap önerirseniz bu ay alırken onu da ekleyebilirim. Teşekkürler.
G
4 yıl
Çok zevk alarak okuduğunuz ilk kitap neydi ?
İlk okul kitapları vs saymadan ilk roman diyebiliriz ilk macera vb vb arttırabiliriz ilk kez okuduğunuzda çok zevk alarak ve 1 oturuşta bitirdiğiniz kitap neydi ?
Şahsen ben macera kitaplarını Enid Blyton - Adada Macera ve Vadide Macera kitapları sayesinde tanımıştım. Adada macerayı tek oturuşumda kendimi kaptırıp bitirmiştim diğer gün de vadide macerayı alıp bitirmiştim fakat en çok Adada macera kitabına bayılmıştım diyebilirim. fakat 6 serilik kitaplardan sadece 2 sini okuyabilidim ve aldığım kitapçıda diğer kitaplar olmadığından okuyamamıştım ama en yakın zamanda okumayı düşünüyorum.

Var mı sizin de böyle anılarınız anlatın da dinleyelim.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
4 yıl
Konya Satılık Kitap
Konya da ucuza Stefan Zweig veya Dostoyevski kitapları satan var mı yardımcı olacak kişiler ?
G
4 yıl
Dostoyevski kitapları hakkında
Dostoyevski'nin birçok kitabını sipariş etmiş bulunmaktayım sizce doğrumu yaptım? Daha önce okumam gereken farklı klasik kitaplar var mıdır ?
G
4 yıl
Kitap Önerisi
Merhabalar kitap önerilerinizi alabilir miyim ?
Polisiye olursa daha çok sevinirim.
G
4 yıl
.
.hghghg
G
4 yıl
Telefon Önerisi
Telefon önerilerinize açığım. 1000-1500 TL arası fiyat/performans olarak değerlendireceğim telefon önerilerinizi bekliyorum.
G
4 yıl
Fazla Kilolarım
Herkese Merhaba 17 yaşındayım 177 boyum ve 92 kilom var doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi ve ben bunu üzerine her zamanki yediklerimi neredeyse yarı yarıya indirdim ama kısa sürede biraz daha hızlı kilo vermek istiyorum önerileriniz varmıdır ? (Staj görüyorum işim masabaşı, günlük ortalama 40-60 dakika arası yürüyorum)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.