W

Er
23 Eylül 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
obp kesilir mi ve harç iadesi
ben ikinci öğretim bir program kazandım ve bilerek tercih yapmıştım çalıştığım için.bölüme 4 kişi yerleşmiş ve ikinci öğretim birinci öğretimle birleşebilir dediler.bu durumda ödediğim harcı geri alabilir miyim?tyt kısmına girdim ayt kısmına girmedim.seneye tekrar iki oturum sınavına girsem obp kesilir mi?
W
3 yıl
eşit ağırlık yardım
arkadaşlar ben 34 yaşında bir abiniz olarak bu sene yksde şansımı denemek istiyorum.hedefim hukuk fakültesi.bir özel okulda hukuk okuyordum dondurdum masraflardan dolayı.dikey geçiş sınavı ile kazanmıştım.bu sene yksden deneyeceğim çok büyük hedeflerim yok.kaf 1 2 3 aldım ama çok uzun.youtubedan bana izlememi tavsiye edeceğiniz mat ve edebiyat kanalı var mı?
W
4 yıl
kaf sorunu
iptal
W
5 yıl
edebiyat yardım
33 yaşında sınava hazırlanıyorum.limit edebiyat el kitabı aldım ama bu kitap çok boğucu geldi bana.video olarak kadir gümüşten devam etsem konu anlatım okumaya gerek var mı?
W
5 yıl
yks hakkında yardım
İyi günler arkadaşlar,ben 33 yaşındayım ve kamuda çalışıyorum.Şu anda bir üniversitede yüzde 25 burslu hukuk okuyorum.Dikey geçiş sınavıyla kazandım amacım devlet hukuk fakültesine geçmek ama en son öss sınavına girmiştim yıl 2005.bu sene hazırlanmak için hangi kaynaklara bakmam lazım.video olarak behzat rasuli felan duydum ama nasıl olur bilemiyorum.bana video kaynak tavsiye verir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.