A

Er
04 Eylül 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
358054 Gün Cezalı
356371 gün 11 s. 14 dk.
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
anadolucell sosyal medya hesapları yayınlandı
Değerli Çalışma Arkadaşlarımızın Dikkatine,

Anadolucell ile ilgili duyuruları daha yakından ve daha hızlı takip edebilmeniz adına sosyal medya hesaplarımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
https://www.instagram.com/anadolucell/
A
5 yıl
ANADOLUCELL VOİP ANDROİD UYGULAMALARI TANITTI
Voip yurtdışında sıklıkla kullanılan fakat ülkemizde halen yaygın bir kullanıma sahip olmayan yeni bir teknoloji ve protokoldür. İngilizce “Voice Over İnternet Protocol” kelimelerinin baş harfi alınarak elde edilmiş bir kelimedir. Voip, telefon görüşmelerinde ki ses sinyallerinin, internet veri hattı üzerinden taşınması anlamına gelir. Bu ifadeden kısaca internet üzerinden sabit hatlarla veya cep telefonlarıyla ücretsiz veya daha düşük ücretle görüşmeler yapabilirsiniz anlamı çıkarılabilir.
1-Maliyet: Kişisel kullanımlardan ziyade, bir çok çalışanı bulunan şirketlerde ve sürekli yurt dışı görüşmeler yapılması gereken durumlarda yüksek telefon faturası sorununa çözüm sunar. Voip ile aylık sabit bir ücret ödenerek, internet erişimi olan heryerden telefon görüşmesi yapılabilir.

2-Güvenlik: Telefon dinleme olaylarının giderek yaygınlaştığı dünyamızda, bu soruna voip ile çözüm getirilebilir. Çünkü voip teknolojisinde analog ses sinyallari, dijital data sinyallerine dönüştürülür. Digital sinyallerin şifrelenmesi kolaydır.

3- Ses, görüntü ve metin iletimi: Voip’in ortaya çıkış amacı sadece ses sinyallerini iletmek iken günümüzde video, görüntü ve text mesajlarıda, ses sinyalleriyle bütünleşik bir şekilde karşı tarafa iletilebilmektedir.

4- Voip Mobile: Voip, artık andoid ve ios işletim sistemleri üzerinden de kolaylıkla kullanılabilmektedir.

Voip kullanımının dezavantajları.
1-İnternet Erişimi: Günümüzde her bilgisayarın ve cep telefonunun internet erişimi olduğu düşünüldüğünde bu durum pek bir sorun gibi görünmemektedir. Fakat ses sinyallerinin sorunsuz şekilde iletilebilmesi için geniş bantlı, hızlı bir internet erişimine ihtiyaç duyulması özellikle mobil telefonlar üzerinde ki görüşmelerde problem oluşturabilmektedir.

2- Bağımlılık: Voip, çeşitli firmalar tarafından sunulan üyelik ve sabit bir ücret karşılığında kullanılan bir hizmettir. Yani bilgisayarınıza ve telefonunuza voip programı kurarak hemen kullanmaya başlayamazsınız.

Voip çalışma mantığı ve kullanımı
Voip iki farklı şekilde hizmet vermektedir.

1- Sadece belirli yerler ve kişilerle görüşmek için voip cihazı ve internet bağlantısına ihtiyaç duyan dışa kapalı voip ağı. Bu genellikle firmanın şubeleri arasında sıklıkla kullanılan maliyeti düşüren bir yöntemdir. Fakat bu yöntemle dış hatlarla görüşmek mümkün değildir.

2- Hem kendi voip ağımızla hemde diğer dış hatlarla (yurtdışı, yurtiçi sabit hatlar ve cep telefonları) görüşmeler için kullanılan voip sistemi. Bu sistemin kullanılabilmesi için öncelikle bize bu hizmeti sunan firmanın SIP Serveri üzerinde kullanıcı adı ve şifre ile oturum açılması gerekmektedir. Daha sonra istenilen görüşmeler gerçekleştirilebilir. Bu hizmet tamamen ücretsiz değildir.
A
5 yıl
ANADOLUCELL SİGORTA ORTAKLARINA BAKANLIK DUYURUSUNU İLETTİ
T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Sigortacılık Genel Müdürlüğü’nden Kefalet Sigortası konulu alınan Basın Duyurusudur.

Bilindiği üzere, 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu (Kanun) uyarınca ülkemizde sigortacılık faaliyetinde bulunulabilmesi için Hazine ve Maliye Bakanlığından (Bakanlık) ruhsat almak veya brokerlik ruhsatı almak veya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdindeki levhaya kayıtlı acente olmak gerekir. Ayrıca, anılan Kanun uyarınca, Türkiye’de yerleşik kişiler, Türkiye’deki sigortalanabilir menfaatlerini, Türkiye’de faaliyette bulunan sigorta şirketlerine ve Türkiye’ de yaptırmak zorundadır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan alınan yazıda; Royalist Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş., EFG Royal Insurance ve Royal Sigorta isimli şirketler tarafından düzenlenen kefalet senetlerinin kurum ve kuruluşlara sunulmak istendiğinin anlaşıldığı, bahsi geçen Royalist Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş., EFG Royal Insurance ve Royal Sigorta isimli şirketlerin Bakanlıktan ruhsat almış bir şirket veya broker ya da levhaya kayıtlı acente olarak faaliyette bulunmadıkları, 5684 sayılı Kanun’un anılan 5inci maddesi kapsamında kefalet branşında ruhsatı bulunan, dolayısıyla Kefalet Sigortası sözleşmesi düzenlemeye yetkili olan sigorta şirketlerinin güncel listesine https://www.hmb.gov.tr/sigorta-sirketleri linkinden ulaşılmasının mümkün olduğu bildirilmektedir.
A
5 yıl
ANADOLUCELL GELECEĞİN FOTOĞRAFı YARIŞMASI
Anadolucell geleceğin fotoğrafı yarışması için katılım şartları aşağıdadır. Konu ve Tema Olmaksızın Geleneksel Yarışmamız BAşlamıştır.

Yarışmaya T.C. vatandaşı ve yabancı uyruklu ve Yarışma dönemleri başlangıç günleri itibarı ile 18 yaşını doldurmuş tüm kişiler katılabilir. 18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül kazanamazlar.
Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Katılımcılar @anadolucell hesaplarını takibe alarak, kendi çekmiş oldukları İstanbul temalı fotoğraflarını Instagram üzerinden @anadolucell Instagram hesaplarını etiketleyerek fotoğraflarının şeklinde paylaşacaklardır. Fotoğraflar Instagram’da @anadolucell hesabını takip edenlerden seçilecektir

Katılımcıların yarışma şartlarına uygun olarak yükleyecekleri fotoğraflarda adet sınırı yoktur.

Yarışma kapsamında, sayfaya yüklenecek fotoğraf ve/veya fotoğraf altında yazılacak “Açıklamalar” (Captions) ve “Yorumlar” ’da (Comments), siyasi, felsefi veya dini propaganda amaçlı görüş ve bildiri yayınlanamaz, toplumun zararına olabilecek ya da genel ahlaka ve yasalara aykırı herhangi bir amaç güden etkinlik ve telkinlerde bulunulamaz. Sayfaya yüklenecek fotoğraf, toplum tarafından kabul edilen genel ahlak kurallarına uygun olmalıdır. Konusu suç teşkil eden, herhangi bir açıdan toplumu infiale sürükleyecek tema, içerik ve görüntüde hiçbir fotoğraf veya yorum sayfaya yüklenemez. Bu nevi içeriklerin yüklenmesi ve her nasılsa sayfada görüntülenmesi halinde tek sorumlu katılımcı olacaktır.
İhtiyaç duyulması halinde katılımcıların gönderdiği fotoğrafın kendisine ait olduğunun kanıtlanması ve/veya fotoğrafın orijinal versiyonunu teslim edilmesi talep edebilir.

Seçici Kurulu’nun seçeceği en iyi üç fotoğrafa ödül verilecektir.
Düzenleyici önceden haber vermeksizin Katılım Şartları ve Yarışma Koşulları’nda değişiklik yapabilme, herhangi bir anda iptal etme veya süre kısaltma veya süre uzaltma, ödülleri değiştirme, yarışmayı durdurma veya geçersiz kılma hakkını hiçbir sorumluluk altında kalmadan veya tazminat istemsiz saklı tutar. Katılım Şartları ve Yarışma Koşulları’nda yapılan değişiklikler ilgili mecralar aracılığı ile duyurulacaktır.




Ödüller Hakkında
* Yarışmayı Kazanacak Home Agentler her yıl olduğu gibi Fethiye Tatiline Hakkazanacaktır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.