R

Onbaşı
15 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
LAPTOP TAVSİYE
4500 TL altında laptop önerir misiniz ? Yurda giderken alacağım da az bir şey oyun oynatsın yine de amacım kod yazmak.
R
4 yıl
WHATSAPP GRUP GİZLEME !
Merhabalar. Ayıp olmasın diye çıkmadığım bir whatsapp grubu var ve telefonum xiaomi, arşivlesem desem bir mesaj geldiğinde yine sohbetler kısmında gözüküyor. Kısacası ben bu grubu nasıl gizlerim ?
R
4 yıl
TOR BROWSER
Selamlar, ben opera gx tarayıcımdaki bilgileri tora aktarmak istiyorum ama aktar kısmında tor gözükmüyor. Yardımcı olur musunuz ?
R
4 yıl
ÇOK ÖNEMLİ , OBS
Selamlar, ben OBS programı üzerinden kayıt alırken klavye sesinin az gitmesini istiyorum fakat gitmiyor, belirli bir sesten önceki sesleri almamasını nasıl sağlayabilirim ?
R
4 yıl
Lütfen bakın, deli oldum.
Selamlar, ekran kartım : r7 240 ve son güncellemeyi yaptığımdan beri ekranın sıcaklığı otomatik olarak değişiyor. Bir çok turuncu bir orta turuncu bir az turuncu bir normal oluyor. Çözümünü yazar mısınız ?
R
4 yıl
Web sitesi şablon, önemli !
Arkadaşlar sitelerdeki ücretsiz şablonlara baktığımda bunların kodlarının paylaşılmamış olduğunu gördüm. Kodları paylaşılmış şablonlar var mıdır ? Varsa link atar mısınız ?
R
4 yıl
Tinder, önemli !
Selamlar, tinder gibi sosyal etkileşim platformları hangi yazılım dilleriyle yazılmıştır ? Bu tarzda bir uygulama yapmak için hangi dillere hakim olmak gerekir ? Cevaplarsanız sevinirim.
R
4 yıl
Lütfen bakar mısınız ?
< Resime gitmek için tıklayın > Şu ayakkabıdan kullanmış ya da yakını kullanmış olan var mı ? Bilekli istiyordum hoşuma gitti. Ya da max 250 tl ye bilekli ayakkabı önerisi yapar mısınız ?
R
4 yıl
Xbox One Aparat
Selamlar, birkaç arkadaşla pubg oynamak için aparat almayı düşünüyordum (Klavye mouse desteklemeyen oyunlarda klavye mouse ile oynamayı sağlıyor.) Ve birkaç sorum olacak. Ben kolu pilli kullanıyorum. Ama birkaç yerde gördüğüme göre şarj kablosu gerekiyormuş. Doğru mu ? Ve maksimum 200 tl ye aparat önerir misiniz ? (PUBG'de cross platform olduğu için hak yeme sayılacağını düşünmüyorum.)
R
4 yıl
Xbox ONE Klavye ve Mouse
Arkadaşlar merhaba. Xbox one s im de klavye mouse ile oyun oynamaya çalıştığımda pingli olarak geliyor. Yani mouseyi oynatıyorum, 0.5 gibi bir saniye sonra ekrana görüntü geliyor. Normal olarak da rahatsız ediyor. Ama başka tv de denediğimde bu sorunla karşılaşmadım. Nasıl düzeltileceğini bilen var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.