M

Er
12 Ağustos 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Domain Değeri Ne Kadardır?
Arkadaşlar merhaba;
13 yaşındaki kitapbul.net domaini sizce ne kadar eder? Ve sizce projelikmidir?
M
5 yıl
hepgelir.com - İlk Blog Sitem Düşüncelerinize Önem Veriyorum
Merhabalar;
Öncelikle herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. 24 yaşındayım. Grafik tasarımcıyım. Bir şehir değişikliği gerçekleştirdim ve artık homeoffice olarak çalışmaya başladım. Forumlardan gördüğüm kadarıyla bende birçok kişi gibi ilk web sitemi blog sitesi olarak açtım. Aklımda bir proje vardı kendi çapımda onu gerçekleştirmeye çalıştım. Artık yaşamım için gereken kazancı evden kazanacağım. Daha önce büyükşehirdeydim. Şuan yerleştiğim yer egede bir sahil kasabası. Anlayacağınız hayallerimi gerçekleştiriyorum. Tabi ki tek gelir beklediğim yer burası olmayacak ama tabiki blog üzerinden para kazanmak isterim.
web sitem:https://hepgelir.com
slogan: Ek Gelir Değil, Hep Gelir
Adından da anlaşılacağı üzere insanların nasıl düzenli gelir sağlayabileceğine dair bir blog. Ana başlıkları oluşturdum. Makalelerin hepsini ben yazıyorum. Ve dışardan makale almak istemiyorum tamamen kendime özgün olsun istiyorum.
Birazda teknik bilgi vereyim.
Webly ücretli teması kurulu.
Güzelhosting de barındırıyorum. (Birçok kişi çok methetti. İyikide böyle bir karar vermişim.Her konuda yardımcı oldular. Sağolsunlar.)
SSL sertifikası mevcut.
https yönlendirmesini yaptım.
10 makale daha ekledikten sonra backlink çalışmasıda yapacağım.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Dediğim gibi daha 5 gün oldu. İlk sitem. Öneri ve düşünceleriniz benim için çok önemli.
Şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.