B

Er
23 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
iPad için destek bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, iPad Air 3 satın aldım ve bunun için güzel bir klavyeli kılıf arıyorum, önerileriniz nelerdir? Klavyeli kılıf mı yoksa düz bir bluetooth klavyeyle düz bir kılıf mı?
Kırılmaz cam taktırırsam kalemi kullanmam zor olur mu? Ekran koruyucu sorduğumda artık gelmediğini sadece kırılmaz cam bulundurduğunu söyledi burada kılıfçılar beni aydınlatır mısınız?
B
5 yıl
iPad Air 3 için klavyeli kılıf önerisi....
iPad Air 3 için klavyeli kılıf önerebilir misiniz? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
B
5 yıl
AMAZON HESAP KİLİTLENDİ ÜRÜNLER GELİYOR GERİ İADE NASIL YAPARIM?
Arkadaşlar amazondan dün gece sipariş verdim, sebebini anlamadığım bir şekilde hesabımı kilitlemişler ve ürünlerin elime geçmeyeceği konusunda bir mail aldım. Sabah uyandığımda ben de başka bir siteden siparişimi verdim. Mailime girdiğimde amazonun parayı çektiğini ve ürünleri kargoladığı ile alakalı bir mail aldım. Ben bu ürünleri amazona nasıl geri iade edebilirim. Ürünleri hiç almayıp direk geri gönderirsem kartıma para iadesi yapılır mı?
B
5 yıl
BİLİM KİTAP ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM
Merhabalar bilim kitabı önerilerinizi bekliyorum.
B
5 yıl
Tıpçı abilerim ablalarımdan yardım bekliyorum
Merhabalar, bu sene tıp fakültesini kazandım diyebiliriz sizden merak ettiğim şeyler var.

1- Arkadaşlar 1. sınıfta ne gibi kitaplar lazım oluyor? Bu kitapların fiyatları ne kadar? Almadan pdf olarak çalışabilme ihtimalimiz var mı?

2- Tabletle çalışan var mı? Daha düzenli ve toplu olması açısından tabletle çalışmayı düşündüm sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
B
5 yıl
Tıp tercihi yapacağım. Bilgi vermek isteyen tüm abi ablalarımı başlığa bekliyorum.
Merhaba, abilerim ablalarım. Tercihlerimizi yaptık fakat google amca da araştırıp bulamadığım, kafama takılan sorular var bunları da sizlere sormak istedim.
1- Birinci sınıfta kaldı kitap alacak mıyız? Anatomi atlası (bildiğim tek bu) bunun gibi kitaplar. Alacaksak bunlar ne kadar tutar? Bunları pdf şeklinde edinmek ve kullanmak sağlıklı mıdır?
2- Tabletle ders çalışan var mı? Düzen açısından tabletin daha yararlı olabileceğini düşünüyorum. Deneyimlemişler varsa yorumlarınız çok önemli.
Aklıma geldikçe tekrar güncellerim. Teşeklürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.