S

Onbaşı
16 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Sjshwh
Sjeueuw
S
3 yıl
Huawei neden birçok telefonunu kirin 710 çıkarıyor
Huawei yanlışım yoksa mate 20 lite'den bu yana kirin 710 kullanan cihaz çıkarıyor. Yil olmuş 2021 hala kirin 710a,f kullanan cihazlar satılıyor. Neden hala kirin 710 kullanıyorlar?
S
4 yıl
Xiaomi wifi pro bağlanti hatası sorununun çözümü
Baglanamayanlara önerim
1-Repeateri resetleyin öyle deneyin
2-Modemi resetleyin
3-Modemi resetlediniz yinede bağlanmadiysa şu uygulamayi indirinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.wifianalyzer.networktools.wifitest daha sonra channel kısmından boş kanal veya en az doluluk olan kanali bulun mesela kanal 6 diyelim daha sonra modem arayüz ayarlarindan örnekte verdigim gibi boş kanal veya doluluk oranı en az olan kanalı girin ve tekrar deneyin
4-Yinede baglanmadiysa modem arayüzünden wps wpa2 psk olani seçin ve deneyin.
5-Başka cihazlarda deneyin. Android sürümü farklı olabilir.
6-Uygulamanin eski sürümlerinde deneyin(ben kendim düzgün çalışan sürüm bulamadim bulan arkadaşlar link biraksin)
7-mi homeden bölge değiştirin cihazınız çin sürümü veya başka bi bölge için üretilmiş olabilir gerekli bilgileri saticidan ögrenebilirsiniz. (Ben Türkiyeyi seçerek yapabildim)
Kanal kısmını pc üzerindende halledebilirsiniz youtubede gerekli videolar var.Kanal yerini bulamıyanlar için resim bıraktım
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.