R

Er
17 Haziran 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Format Sonrası Düşen Dengesiz İnternet Hızı
Merhaba.
Önceden HDD diskte Windows10 Pro kullanıyordum bir sıkıntı yoktu internet ve indirme hızında. SSD Alıp Windows'u SSD'ye yükleme kararı alıp kurulum gerçekleştirdim ve Windows'un kendi sitesinden home single language sürümü ile geldi. Driverlerin hepsini kurdum fakat internet hızında ciddi ve can sıkıcı derecede değişiklik var. (Bu arada ADSL Kullanıyorum 16MB/s)

Örneğin: Bir indirme başlatıyorum, ilk başta 1.3 1.2 saniyede indiriyor aradan bir kaç saniye geçiyor bir anda 0.7, 0.5 ve 0.1 hatta 0.0 olup indirmenin durakladığı oluyor saniyelik gelip gidiyor. Sadece indirme mi diye kontrol ettim fakat video tarzı şeylerde de düşüş ve belirgin. Acaba dedim internetle mi alakalı telefonumun 4.5G internetini bağlayıp deneme yaptım. Normalde 5,6MB Saniyede indirmesi gerekirken 1.5 2 zor oluyor.

Bu arada, ağ kontrolleri gerçekleştirdim windows update, windows store interneti kullanmıyor ve bu durum söz konusu.

Çözüm için ne yapabilirim?
R
5 yıl
SSD Normalden Daha Dolu Görünüyor
Merhaba. SSD diskine Windows'u kurmuş bulunuyorum. Gizli dosyaları gösterme özelliği açık fakat fazladan GB gözükmekte olup, olay resimde bitiyor gördüğünüz gibi.

Sebebi veya çözüm yolu nedir? Fikirlerinizi beklemekteyim.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
5 yıl
HDD\u0027de bulunan Windows\u0027u SSD\u0027ye aktarma
Öncelikle Merhabalar,
1TB Harddiskim bulunmakta ve bunu belirli miktarlar ile 3 parçaya bölmüştüm C, D ve F olmak üzere.

Yeni bir SSD satın aldım Samsung Evo 860 250GB. Windows HDD'nin C parçasında bulunuyor ve herhangi pek bir önemli dosya yok genel olarak program ve windows dosyaları fakat D ve F önemli dosyalar ve oyunları içermekte.

SSD'ye Windows10 kurmayı planlıyorum fakat Windows kurulum sırasında biçimlendirme ekranında C parçasını biçimlendirsem bir sıkıntı çıkartır mı? Veya bu SSD'ye Windows'u ne yapıp kurabilirim?
Önerilerinizi bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.