G

Çavuş
15 Nisan 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
2.El TIP KİTABI
Sınava tekrar hazırlanma kararı verdiğim için sıfır almak istemiyorum. Şuan için pdfler yetiyor ama gene de bir alıp inceleme istiyorum. 2. el kitap satan yerlerde bulabilir miyim?
G
3 yıl
ARABA 1,5 AYDIR GELMEDİ SİZCE NORMAL MI?
Opel Corsa için kapora bıraktık 1 ay sonra fatura kesiriz gümrükten geçer dediler, halen geçmemiş bu kadar uzun sürmesi normal mı?
G
3 yıl
Araba fiyatları düşer mi?
Opel Corsa Ultimate almaya karar verdik vermesine ama araba 1.5 ay oldu gelmedi ve 3 kere zam yedi 216.000'den 232.000 çıktı. Dolar kuru yüzünden dediler, şuan dolar düşüyor. Fiyata etki eder mi?
G
4 yıl
C3 VS RİO VS CORSA
2020 model araç alacağım. Malzeme kalitesi, sağlamlığı maskülen yapısı, tasarımı ile en çok beğendiğim Rio Prestige (211.900 TL). Beğenmedim kısımlar çok yakması parça maliyeti ve sıkıntısı periyot bakımların 1.250 civarı olması. Sahibi az olduğu için çok fazla problem duymadım bildiğiniz varsa yazabilirsiniz. Corsa Ultimate(206.900) motor, az yakması ile öne çıkıyor. Bazıları aracın direksiyon simidini sorunlu olduğunu ve arabanın sağa doğru çektiği yazılmış.C3 SHINE 1.2 PureTech (202.500)ise tasarım olarak çok kötü gözüyor maskülenden ziyade tatlı sevimli bir yapısı var. Doluluk ve iç dizayn olarak başarılı. Opel ve Citroen PSA grubu olduğu için parça ve servis noktasında avantajlılar.C3 ile ilgili kronik sorun varsa okuyabilirim.Şu dönemde araba almak her ne kadar mantıksız olsa da eve 2. bir araba şart oldu. Sizin tercihininiz ne olurdu.
G
4 yıl
seni seçtim kaayyyrrraaaaaaaaaaaa
G
4 yıl
ALAN DENEMESİ ÖNERİSİ
TYT matematik TYT-AYT GEOMETRİ ve fen TYT alan deneme önerisi alabilirim. Seviyem 35-40 arası geliyor, Fen TYT 10-15 geliyor çözümlü olursa benim için iyi olur.
G
4 yıl
ÖNEMLİ KONYA TÜRKİYE GENELİ SINAVI YAPAN KURUMLAR
Yaw Yeşil Beyaz ,İşler kitap evine gidiyorum. Adamların dünyadan haberi yok sadece ne zaman yapılacağını biliyorlar kurumları ise tek tek gezip arayacaksın diyorlar.Yaptığını bilidiğiniz yerler varsa söyleyin benim bildikleri Açı dersanesi TÖDER Yüzde Yüz dersanesi Özder Rasyonel Özdebir yapıyor.Bana daha çok Yayın denizi, Apotemi ve Üç Dört Beş kurumlarının yaptığı denemeler lazım bunların hiç birine girmedim kendimi çok yetersiz hissediyorum. Bu denemeleri hangi kurum yapıyor? Aramaktan bıktım artık.
G
5 yıl
ENDEMİK VS APOTEMİ TYT MATEMATİK
2 kitaptan hangisi daha sınava yakın sorular bulundurur.Zorluk açısından bir birinden farkı nedir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.