N

Er
24 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
10 ILE YERLESEMEDIM HAKKIM HARAMDIR INTIHAR EDICEM
< Resime gitmek için tıklayın >

Her şey bitti.Buraya kadarmış hakkınız helal olsun.Bu kuruma da nalet olsun.
N
6 yıl
HADİ GECMIŞ OLSUNNN SIRALAMALAR GERİLEMIŞ SS \u0027Lİ HEMEN
N
6 yıl
ILK 5K YA GİREN MUHENDISLER SIZI CATIR CUTUR YICEK
Yaw siz önce şu adamları eleyin ondan sonra yurt dışı düşünürsünüz:D :D yurt dışı yapacaklarmış tanıdigim bir abim ıtü elektrikteydi adam hala yurtdışında ailesi para yetiştiremiyor git :D :D 3.5 milyara zar zor bulmuş şimdi de ben 10k ya girdim hedef mühendislikti aklın varsa yazmazsın dedi.Bu 5k daki adamlar sizi catur cutur yiyecek size burda da iş kalmayacak şimdi zırlayın.
N
6 yıl
SS \u0027Lİ PING ATMA GIR ICERI GELIYORR
N
6 yıl
BASIT BIR MATEMATİK SORUSU
< Resime gitmek için tıklayın >

Çözümlerinizi bekliyorum.
N
6 yıl
YERLESTIRME SONUÇLARI TARIHLERINDEKI ILGINCLIK
2017=Salı
2016=Çarşamba
2015=Perşembe

2018??? 27 Ağustos Pazartesi??

Ayrıca kayıtlardan yaklaşık 6-7 gün önce açıklamışlar.

Edit:20 Ağustos Pazartesi ihtimali de var ama düşük bence.Net olan bir şey varsa Pazartesi açıklanacak olması.
N
6 yıl
Kabullenin Şunu!
Akademik açıdan basarili adamlar ülkemizde tıp okuyor. Avrupa'da böyle doktorlar olmadığı için her yıl çoğu hasta tedaviye geliyor ve özellikle doğuda doktor açığı çok fazla oldugu icin doktorluk asla rağbetini kaybetmez.Saglik alanı her zaman önemlidir
2009-2010 2017-2018 kıyası da mental olarak hatalı hem de çok hatalı ki ayrıca 2008 yılında da oynamalar çok fazla olmuş.Gönlum ister istediğiniz yere girin ama çok umutlanmayın.Millet affederdiniz it gibi saldırıyor tıpa hayalimde mühendis olmak vardı Mf4 puan turu olsaydı herhalde çok çok iyi yerlere gelirdim ee olmadı tipa yöneldim ben de.Benim durumum da olan zibilyon tane insan vardır.Dua edin ilerlemesin ben yine de 300-400 oynamalar olacağı kanaatindeyim.My tercih herkes için iyi olur bence.
Her şey gönlünüzce olsun.

Edit:Ben bana göre my tercih olacak demedim herkesin dilediği öyle olması yani olabilicek en iyi senaryo.Hala 5k da ilerleme olacağıni ilk 10k ise 300 400 oynamalar olacağını düşünüyorum gö*ünüzle okumayın
N
6 yıl
YÖK ATLASTA DIĞER BÖLÜMLERE GÖRE TIPTA AŞIRI ARTIŞ OLMASI
Tamam toplam sayı 600K artmış ama dikkat ederseniz tıptaki artış diğer artışların tamamından fazla çok umut etmeyin Bekir Avşar sanırım haklı;)
N
6 yıl
SONUÇLAR AÇIKLANDIIII KOŞŞ
N
6 yıl
TIP FAKÜLTELERİNDE SIRALAMA DEĞİŞMEZZZ
Tıpa ilgi bu sene çok daha fazla hayal kurmayın tıpta sadece arz talebe dayalı oynamalar olur 300-400 bundan fazlası olmaaaaaz boşa kendinizi kandırmayın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.