M

Çavuş
12 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
330 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Gizemli Rotalar
Dünyayı görme arzum çocukluktan beri peşimi bırakmadı. Bugüne kadar birçok ülke ve yer gördüm. Tek başıma yaptığımda oldu turlarla birlikte çıktığımda. Artık farklı rotalara gitmek istiyorum ama bunun için seçenekler çok sıradan. Seyahat firmaları pek kendilerini yenilemiyorlar. İlk kez bu kadar iyi hazırlanmış farklı turlar görüyorum. Dünyayı keşfetmek gerçekten böyle bir şey.

https://tulaaymutluu.medium.com/gi%CC%87zemli%CC%87-rotalar-5f463e75ca8
M
2 yıl
Kitap Fiyatları
Ben önceden ayda 10 kitap falan okuyordum neredeyse hepsine 100 TL veriyordum. Şimdi ayda 2 kitap zor alıyorum resmen... Ne olacak bu kitap fiyatları bilmiyorum her şey gibi onlara da zam geliyor. D&R ve Trendyol'da aktif kampanyaları takip ediyorum ama indirim oranları %10'unu bile bulmuyor. Dün gece gelen bi SMS'le Carrefoursa'da 22-24 Nisan tarihlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası olduğunu gördüm bugün gidip bakacağım umarım güzel kitaplar bulabilirim.
M
2 yıl
2022 Süper Lig Naklen Yayın İhalesi
Mevcut yayıncı kuruluş olan beinle umarım sözleşme uzatır TFF. Bu sezon yaptıkları tek olumlu hareket olur eğer bunu yaparlarsa. Diğer yayıncı kuruluşlara göre çok daha tecrübeli, kamera ve ses sistemleri gelişmiş bir yayıncı bein. Üstüne üstlük teklif ettikleri para anadolu kulüplerini iflastan kurtarmaya yetecek tek teklif mevcut yayıncı kuruluştan geldi. 4 aydır sonuçlanmayan bu ihale umarım bu şekilde sonuçlanır da en azından iyi kötü izlenecek bir ligimiz olsun seneye.

https://twitter.com/SavasimsinFENER/status/1515979458976653312?s=20&t=CRNmUyHOVeKmR9_PbVkynA
M
2 yıl
Süper Lig Marka Değeri
Ligimizin marka değeri son 5-6 yıldır istikrarlı bir şekilde geriye doğru gidiyor. Hal böyle olunca da kulüplere ödenen naklen yayın gelirleri de düşüyor. Bildiğiniz gibi kulüplerin ana gelir kaynağı naklen yayın ihalesi ve bu gelir kulüplerin gelirlerinin %80'ini oluşturuyor. Bu sene yapılamayan ihale ise belki de en kritik ihalelerden biri. Eğer bein ile devam edilmezse kulüplerin yayın gelirleri neredeyse yarı yarıya azalacak ve iflas noktasına gelecekler. O yüzden TFF'nin saçma projelere vakit harcamak yerine ihalede kim en yüksek teklifi verediyse ona ihaleyi vermesi gerekiyor. Aksi takdirde zaten çok zor durumda olan anadolu kulüplerinin işi iyice zora girecektir.
M
2 yıl
Mama fiyatları neden bu kadar pahalı?
Çok sevdiğim kızım Şuşu’nun uzun zamandır kullandığı mamayı değiştirmek zorunda kaldım. İlk başlarda çok alışamadı ama sonra alışmak zorunda kaldı. Gerçekten o kadar üzgünüm ki bu durumdan dolayı. Neredeyse her gün mama indirimi kovalıyorum internette. Bugün ararken carrefoursa’nın indirimi olduğunu gördüm. 
link: 
https://www.instagram.com/p/Ca98kGIoeB5/?utm_medium=copy_link


Sizlerle de paylaşmak istedim. Eminim lazım olacaktır :)
M
2 yıl
Yılbaşı Ağacı Süslemek
Yılbaşı için ağaç aldık şöyle orta boy ama süs alamadık çok pahalıydı hepsi. Gerçekten anlamıyorum minik minik şeyleri nasıl bu kadar pahalı yapıyorlar. Bugün carrefoura girdim bi baktım süslerde 1 alana 1 bedava var. yılbaşı süsleri Adamsınız dedim içinden ağacım çıplak kalmayacak jskdkd ne dertlerin var demeyin...
M
2 yıl
Ev Dizmece ve İndirimler
Arkadaşlarrr, selamlar bir black friday meselemiz var da onu bir sizlere açayım dedim. Farklı forumlarda okudum, sözlüklerde okudum buraya da bir konu açayım dedim. Şimdi kendi evime çıkma sürecindeyim ve malumunuz fiyatlardan kaynaklı olarak belirli zorluklar oluyor. Özellikle dolar kuru gerçekten büyük bir sıkıntı yaratıyor ve acaba yanlış zamanda mı çıktım gibi soru işaretlerim vardı. Black friday beni teselli eden tek kısım şu an. Zincir mağazaları araştırdım ve şöyle de bir yazı buldum. Carrefour gayet uygun gözüküyor açıkçası bu yazıya bakarak ancak yine gidip kendim de göreceğim. Yeni bilgilendirmeyi geçerim bakınca..
https://tulaaymutluu.medium.com/ev-i%CC%87htiya%C3%A7lar%C4%B1-i%C3%A7in-black-friday-b9ba703b33ce
M
3 yıl
En Keyif Aldığınız Youtube Trendi Hangisi?

Rising YouTube Trends in 2021 – 2022

YouTube Trends in 2021 will be more important than ever because the demand for video content increases everyday. Video is

Hunharca Youtube içeriği tüketenler, size bir sorum var. Son zamanlarda en eğlendiğiniz, size en çok keyif veren Youtube trendi hangisi?

Bu arada topluca bir göz atmak isteyenler için çoğu trendden bahsedilmiş burada: https://inflownetwork.com/rising-youtube-trends-in-2021/
M
3 yıl
Thodex Reklamlarında Yer Alan Ünlüler Sizce Suçlu Sayılır Mı?

Money Over Morality: Fyre Festival and Thodex

If you were someone making money off your face, would you be the face of a sketchy brand? Your answer

Thodex reklamlarında birçok ünlü ve influencer yer aldı. Bu kişileri de suçun bir parçası olarak görüyor musunuz? Açıkçası ben biraz kararsızım bu konuda. Onlar kendi işlerini yapıp paralarını kazanan insanlar sonuçta. Ancak bir yandan da bu suça yüzleri ve isimleriyle destek vermiş, Thodex markasına bir güvenilirlik kazandırmış oldular. 

Bir de yazı gördüm konu hakkında: https://inflownetwork.com/money-over-morality-fyre-festival-and-thodex//
M
3 yıl
Youtube\u0027dan Nasıl Para Kazanırım?

The Ultimate Guide to YouTube Monetization

With the Ultimate Guide to YouTube Monetization, we are back for the second part of our ultimate guide to becoming

Birkaç senedir Youtube'a düzenli olarak içerik yüklüyorum. Ama artık bu hobimden para kazanmak istiyorum. Bu işin şartları vs nedir? Bilen varsa beni bi aydınlatabilir mi? Inflow Network'te bu tarz bir yazı gördüm bi, onun dışında sizin fikirlerinizden de yararlanmak isterim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.