Ö

Er
08 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ö
5 yıl
Geçen yaz tercih dönemi
Geçen yaz forumdaki tercih dönemini özleyen kimler var? Forumda bir yandan tmcilerin önünde şu kadar mf var tartışması dönerken bir yandan şiir yazma hünerini bizlere gösterip onu hece sayısına ayırmamızı isteyenler vardı hayatımda o günler o trol dolu zamanlar hep özlemle hatırlanacak.
Ö
5 yıl
Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi Soru Alabilirim
Merhabalarrr Efendimm Hoş Geldiniz Sefalar Getirdinizzz

Geçen sene sizin gibi bende sınava hazırlanıyordum. Bizden öncekiler bizlere yardımları dokundu,onlardan faydalandık.Şimdi ise foruma vefa borcumu şu an soracağınız sorulara cevap vererek ve tercih zamanlarında ödemeyi düşünüyorum. Umudum bu zincirin hep hep böyle devam etmesidir.

2017 YGS 82k
2018 YKS 20K = 16K HAM + 4K GERİ ATMA

Şu an Bursa Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesindeyim vizelerden yeni çıktım sıcacık bir şekilde. Bölümle,vizelerle,üniversiteyle ve yks ile alakalı sorularınızı alabilirim.(tüm konularla alakalı sorabilirsiniz,zaten bilgim dahilinde ise cevap vermeye çalışırım)

Bunu da eklemek isterim Uludağ üniversitesi hukuk fakültesi(kampüsü gemlikte) ekşi vb gibi yerlerde okuduğunuz gibi değil. Tercih zamanı hem ekşiye hem de buraya geniş bilgilendirme yazısı yazacağım(a'dan z'ye kadar)

Sorularınızı bekliyorum.
Ö
6 yıl
ULUDAĞ HUKUK KAZANANLAR GELSİN
Hocam bir toplanalım
Ö
6 yıl
TM ACİL
Hocalarım bir yerde gördüm EA ilk 20k da 7-8k mf var diyorlar sizce kaç k mf vardır?
Ö
6 yıl
Gemlikte oturanlar tavsiye
GEMLİKTE OTURANLAR TAVSİYE. Büyük ihtimal uludağ hukuk gelecek. Sıralamam 20k uludağ hukuk 18.800k O yüzden tavsiye isterşm
Ö
6 yıl
HUKUK TERCİH LİSTEM
Niyetim ULUDAĞ HUKUKA gitmek sizce gelirmi geçen sene 18kile kapatmış ben 20k yaptım. Uludağ hukuk bu sene 20 kontenjan artışına gitmiş. Önceden gelir diyordum ama sonradan bir korku sardı sıralamalar ileri giderse filan
Ö
6 yıl
BURSA ULUDAĞ HUKUK YAZANLAR İÇERİ
Hocalarım bursa uludağ hukuk yazıp yüzde yüz burası gelecek öndekiler tutmaz diyen varsa YORUMLARA SIRALAMASINI ATSINDA görelim.
Ö
6 yıl
TM TERCİH LİSTESİ-------- 20K
Sıralamam 20k , burak kılançın hazırladığı tabloya göre 2017 ye dönüştürürsem 15-16K. Sizce uludağ hukuk gelir mi? Önemli olan uludağın gelmesi

ULUDAĞ HUKUK=18.5.. kapatmış
Ö
6 yıl
ULUDAĞ HUKUK HAKKINDA
uludağ hukukta okuyan veya tanıdığı olan yazarsa sevinirim
Ö
6 yıl
Selçuk hukuk nasıl???
Selçuk hukukta okuyan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.