T

Çavuş
12 Haziran 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
6 ay
Ender 3 s1 pro mu başka bir cihaz mı
3d yazıcılar üzerine deneyimliyim zaxe gibi üst seviye markalardan ender3 lere kadar birçok marka kullandım ama kendime ait bir yazıcım hiç olmadı.
10k civarı bir bütçem var direk karşıma ender 3 s1 pro çıktı.
Önceliğim hız dan çok baskı kalitesi ve stabillik, çoğunlukla pla ve TPU basıcam . S1 pro dışında ender3 ve ke gördüm ama s1 pro daha üst seviye bir cihaz gibi.
Sizlerin önerileri ve düşünceleri nelerdir
T
3 yıl
Solidworks 2019 açılmıyor.
Merhaba 3 Kere bilgisayarıma crack solid 2019 sp4 indirdim her seferinde simgesine tıklayınca Karavan çizimi olan açılma ekranı geliyor Kayıt yükleme yazıyor sonra kapanıyor. Kurulum dosyalarını farklı bir yerden indirip tekrar denedim olmadı.
Olay görüntüleyici windows günlükleri kullanarak tespit ettiğim hata kodları şu şekilde.

Hatalı uygulama adı: sldworks.exe, sürüm: 27.4.0.72, zaman damgası: 0x5d566a50
Hatalı modül adı: KERNELBASE.dll, sürüm: 10.0.18362.1350, zaman damgası: 0x9ccf9e81
Özel durum kodu: 0xe06d7363
Hata uzaklığı 0x0000000000043b29
Hatalı işlem kimliği: 0x1a2c
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01d7c201eebc51d0
Hatalı uygulama yolu: D:\solid\SOLIDWORKS\sldworks.exe
Hatalı modül yolu: C:\Windows\System32\KERNELBASE.dll
Rapor kimliği: 2c834cbe-094a-4ba8-8c58-3dffff64ba86
Hatalı paket tam adı: 
Hatalı paketle ilgili uygulama kimliği:
T
3 yıl
Eski düldülü ihtiyaca göre modifiye etmek istiyorum
Merhaba 6-7 yıl önce aldığım 4 senedir aktif olarak kullandığım bianchi montana d bisikletim var. Kendisini yaz kış fark etmeden haftada en az
4 gün günde 5-8 km yapacak şekilde okula kursa kafeye vb çoğu yerde kullanıyorum. Her sene bakımlarını serviste yaptırıyorum. Şu an frenler vitesler çalışıyor fakat süspansiyonlar baya sertleşti ki işime geliyor.
Ama şöyle bir sorunum var evime göre genelde gittiğim yerler yüksekte kalıyor normalde yürüyerek giderken fark edilmiyor fakat bisikletle giderken hisediyorum. giderken sürüne sürüne giderken dönerken baya hızlı oluyor. Ama sabahın 8 inde kasların tam açılmamışken o yol işkence gibi oluyor. bisikleti bırakıp yürüyesi geliyor insanın.
Bu bağlamda bisikleti modifiye etmek istiyorum. Neler yapabilirim benim aklımda tekeri inceltmek vardı. ama ne kullanmam lazım hiçbir fikrim yok.
T
3 yıl
Whatsapp Web Kamera Sorunu
Merhabalar maalesef telefonumun arka kamerası çok fen çizildi ve herşey bulanık gözüküyor. Bu sebeple whatsapp web kullanmak istediğimde karekökü okutamıyorum. Acaba whatsap ı nasil ön kamera kullandırabilirim.
Veya arka kameranın önündeki camı tamamen kırsam sorun olur mantıken çizikler gider
T
3 yıl
Cougar immerse ti pro VS Logitech g432
Arkadaşlar kardeşime oyuncu kulaklığı alıcam burada aradığım 2 ana özellik var telefonda da kullanılabilmesi ve 7.1 olması
Farklı forumlarda cougarı çok övdüler önerdiler ama logitech in de adı ve bilinirliği var. Aralarında 200tl ye yakın fiyat farkı var farkındayım.
Sizin de önereeceğiniz max 700tl civarında öneriniz varsa onada açığın sizlerin tavsiyesi nedir 2 gün içerisinde sipariş vermem lazım
T
3 yıl
Toshiba 4k 165 ekran TV Görüntü kalitesi çok kötü
Merhaba değerli forum üyeleri evime yeni Toshiba 65UL2063DT 65" 165 Ekran Ultra Hd Smart LED Tv aldım vestel den almıştım vestel servisinden 2 eleman geldi kurdu.
Elemanlar kuraken sürekli televizyonun orasına burasına bakıp sessizce birbirlerine bir şeyler söylediler televizyonu kurdular kanal arartması bile yapmadan gittiler. Neyse televizyonu açtım normal televizyon kanallarına bakınca şok oldum benim eski 102 ekan Full HD televizyonumdan daha kötü bir görüntü sunuyor gibi geldi bana. Görüntü çok pastel duruyor ve pixelleri rahat göre biliyorum. Sonra youtubetan 4k bir görüntü açtım o normal gözüküyor gibi ama sonra 1080p bir videoyu hem telefonumdan açtım hem de televizyonumdan telefonumdaki görüntü açık ara daha iyi telefonumun markası da samsung galaxy j7 prime uygun fiyatlı çok extra olmayan bir telefon

Acaba televizyonumda bir sorun mu var yoksa ekran boyutu büyük ve ben biraz yakından baktığım için mi öyle olmuş olabilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.