O

Onbaşı
21 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Gate Startup ile Yeni Kripto Para Girişimlerine Yatırımcı olmak
Arkadaşlar, tavsiye vermeye geldim.
Değerlendirip değerlendirmemek tabii ki sizin seçiminiz. Son aylarda sessiz ve derinden ilerleyen bir kripto para platformundan, Gate.io’dan bahsedeceğim.
2014 senesinde kurulmuş, işlemler bu aralar günlük 1 milyar dolar sınırını zorlamakta. Gate.io’nun diğerlerinden farklı tarafı, Startup bölümü ve bu bölümün çok aktif olması. Gün aşırı umut vaadeden projeler çıkıyor. Değerlenmesi muhtemel yeni bir kripto paranın ilk sahibi siz oluyorsunuz. Neredeyse kuruş maliyetlerle. Gt token’ı görmüşsünüzdür zaten, 3$ seviyesini geçti. Gt bu platformun bnb’si. Değerlenmesinin sebebi de Gate.io’daki girişimlerin son zamanlarda yüksek prim yapması. Bir taraftan gt ile yatırımlar yapıyorsunuz, bir taraftan da Gt değerleniyor.
Anlayacağınız, burada bir tren var. Bu treni kaçırmamak lazım. Umarım faydası olur. Bana da faydası olması için buraya indirimli giriş linkini bırakıyorum.
https://www.gate.io/signup/3241619
İndirimli kayıt olun, boşu boşuna fazla işlem ücreti ödemeyin (Kapalı yazıyor ama değil, orada bir aksaklık var.) + bazı görevlerle işlemleriniz için 90$ bonus var. 800 tane civarı değişik kripto para var, piyasada rekor olabilir. Mutlaka incelemenizi öneririm.
O
3 yıl
CoinMarketCap’in 4 adet ödülü
- Helium (HNT) (50 adet cüzdanıma geldi - 5$)
- Orchid (OXT)
- The Sandbox (SAND) (250 adet dağıtılmış, benim sıram henüz gelmedi - 10$)
- The GRAPH (GRT)

Başlamadan önce not: Bu gönderi özelinde adı geçen coinlerin ve CoinMarketCap’in referans kampanyası yoktur.

Başlayalım; 

İlk olarak Binance üyeliğiniz olması gerekiyor, eğer yoksa aşağıdan kayıt olabilirsiniz. (Referanslıdır, dilerseniz referanssız kayıt olun)

https://accounts.binance.com/tr/register?ref=BS0041OC

Size Binance kimlik numaranız sorulacak ve sıranız geldiğinde ödülleriniz de oraya tanımlanacak.

Daha sonra ise www.coinmarketcap.com/earn adresine gidiyoruz. 
Kısa adıyla CMC, kripto paraların Google’ı. Merkez üssü diyebiliriz. Earn programları ile bazı projelerin reklamı yapılıyor ve coinleri dağıtılıyor. 
Buraya kayıt oluyoruz. Earn programına ve CMC’ye kayıt olun ki ileride verilecek ödülleri de kaçırmayın. 

Bu işlemleri tamamladıktan sonra projelerin 1 dakikalık kısa videolarını izleyecek, basit bir quiz olacaksınız. Cevapların bazılarının yanlış olması önemli değil. Daha sonra ise formu doldururken CMC’ye kayıt olduğunuz mailinizi ve Binance kullanıcı numaranızı ileteceksiniz. Daha güzel bir yönlendirme zaten sayfada var. 
Herkese bol kazanç dilerim. (GRT’ye dikkat ;) )
O
3 yıl
Binance’in komisyonları referans olan ve kayıt olan arasında paylaştırma seçeneği
Merhaba arkadaşlar.
Binance borsası, komisyon oranlarını kayıt olan ve kayıt ettiren arasında paylaştıran bir program başlattı.
Referans olan kişi, refere ettiği kişi ile istediği oranda kazancını paylaşabiliyor, iki taraf da kazanç sağlıyor.

Ben kendi adıma, referansımla işlem yapan kişilerle gelirimi yarı yarıya paylaşıyorum, kazancımın yarısını iade ediyorum yani.
https://accounts.binancezh.pro/tr/register?ref=E6J41XEZ Hazır kripto paralar uçuş halindeyken linkten kayıt olabilirsiniz. Siz de referans olduğunuz kişilerle, gelirinizin seçeceğiniz bir yüzdesini paylaşabilirsiniz.

Herkese bol kazançlar diliyorum.
O
6 yıl
Herkese benden 3-4$ değerinde BTC kazanma yöntemi
Yöntemi anlatıyorum,kaçırmayın derim-Coinex herkese 100 CET veriyor.Dünyanın en büyük Bitcoincash borsası,scam değil yani içiniz rahat olsun.
Yapmanız gerekenler basit:
1-Coinex'e üye olun,daha sonra aplikasyonlarını indirin.
2-Menüden Account/ID verification/Advanced ID şeklinde yönlendirin.
Advanced ID doğrulaması güvenliğinizi arttırdığı gibi onaylandığınız an anında 100 CET veriyorlar.Şu an değeri 3-4$ arası gidip geliyor,15-20 bandına gelmişliği var.
CETlerinizi ister BTCye isterseniz yüzlerce kripto var,herhangi birine çevirin.İşlem tamamdır.
Burdan buyrun
https://bit.ly/2LIXTkK
O
6 yıl
Coinex-Herkese hemen 4$ değerinde 100 CET-Bekleme yok.
Arkadaşlar Merhaba.Tam donanımhaberlik bir kampanya var şu an.Bitmain'in yatırımcısı olduğu ve Bitcoin Cash haciminde 1 numara olan borsa Coinex,yeni üyelere aplikasyonlarından Advanced ID verification yapmaları karşılığında hemen 100 CET veriyor,şu an 4 dolar ama daha ömce değerini katladı yine katlayacaktır.Advanced ID nedir derseniz,bir güvenlik önlemi.Yüz tanıma için selfie yüzünüzün yan taraflarını falan istiyorlar.Bir taraftan da çok başarılı bir güvenlik duvarı.O yüzden ayrı bir hoşuma gitti,hesabım adeta güvenlik manyağı oldu.Neyse,devam ederken kaçırmayın derim.Verify olduğu an hesabınıza geçiyor.Bu Coinex güzel de borsa,Bitcoin cash forku olacağını açıkladılar,tavsiye ederim.Buyrun;
https://bit.ly/2LIXTkK
O
6 yıl
Coinex-Herkese hemen 4$ değerinde 100 CET-Bekleme yok.
Arkadaşlar Merhaba.Tam donanımhaberlik bir kampanya var şu an.Bitmain'in yatırımcısı olduğu ve Bitcoin Cash haciminde 1 numara olan borsa Coinex,yeni üyelere aplikasyonlarından Advanced ID verification yapmaları karşılığında hemen 100 CET veriyor,şu an 4 dolar ama daha ömce değerini katladı yine katlayacaktır.Advanced ID nedir derseniz,bir güvenlik önlemi.Yüz tanıma için selfie yüzünüzün yan taraflarını falan istiyorlar.Bir taraftan da çok başarılı bir güvenlik duvarı.O yüzden ayrı bir hoşuma gitti,hesabım adeta güvenlik manyağı oldu.Neyse,devam ederken kaçırmayın derim.Verify olduğu an hesabınıza geçiyor.Bu Coinex güzel de borsa,Bitcoin cash forku olacağını açıkladılar,tavsiye ederim.Buyrun
https://bit.ly/2LIXTkK
O
6 yıl
Boğa piyasası göz mü kırpıyor?
hafta bazında yaşanmış olan 1000$+ artış sizce de güzel şeylerin habercisi mi?Şahsi fikrim,iniş çıkışlarla beraber 4-5 tane daha her biri yeni bir direnç kıran momentum yakalanması gerektiği yönünde.Sizlerin de düşüncelerini merak ediyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.