J

Er
12 Mayıs 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
6 yıl
JoySro - Hazar 125 CAP CH/EU TANITIM KONUSU
< Resime gitmek için tıklayın >


Merhaba sevgili Silkroad Online oyuncuları.

JoySro, alanında uzman kadrosu ile 2011 Yılında kurulan, temel amacı iSro özlemine karşın kaliteli ve sürdülebilir bir Silkroad Online deneyimi sunmak olan ve açıldığı ilk günden bu yana sorunsuz ve güvenilir bir şekilde hizmet veren bir oyun platformudur.

JoySro yönetim algısı, vizyonu ve misyonu ile tamamen oyuncu odaklı bir algıyla donatılmış olup, oyunculardan gelen talepler ve istekler neticesinde şekillendirilen serverları ile bugüne kadar tüm oyuncuların beğenisini ve takdirini kazanmıştır.

JoySro'nun göz bebeği serverlarından biri olan Hazar sunucusu 2012 yılında maceraya kapılarını açmış, o günden bügüne kadar heyecanından hiçbir ödün vermemiş ve her geçen gün daha fazla rekabete ortam hazırlamıştır.
Hazar sunucusunun açıldığı ilk günden bu yana sezon güncellemeleri ve mevsimsel yenilikler ile oyuna sürdülebilir yenilikçilik anlayışı işlenmiş olup, oyunda heyecan ve rekabet her zaman en üst seviyede tutulmak hedeflenmiştir.

2012 yılından bu yana açık kalma özelliği ile Türkiye ve Dünya'da en uzun süreli açık kalan Silkroad Private Server olma özelliğini açık ara farkla elinde bulunduran Hazar, aynı zamanda server yaşı / online sayısı endeksiyle başarısını global serverlar arasında altın harflerle yazdırmıştır.

Her geçen gün yeni maceraların, yeni heyecanların ve yeni umutların ortaya çıktığı Hazar sunucusu; tüm bu özellikleri ile emsali bulunmayan bir server olma özelliğini elinde tutmasına neden oluyor.
Videoyu izlemek için tıklayınız


< Resime gitmek için tıklayın >

Hazar sunucumuzun yaklaşık 7 senedir açık olmasının en büyük avantajları arasında oyuncuların talepleri doğrutulsunda şekillenen ve stabil şekilde kararlılığını sürdüren server özelliklerine sahip olmasıdır. 7 Yıldan bu yana gelen tüm oyuncu talepleri teker teker incelenerek kararlı sürüm olan mevcut sürüme ulaşılmış, oyuncularımızın büyük bir ilgisini ve beğenisini kazanmıştır.


Yeni Oyuncular İçin Hızlı Adaptasyon Sürecini Destekliyoruz !


Hazarda maceraya yeni oyuncular katmak istiyoruz, bu kapsamda yeni başlangıçların eskisine nazaran biraz daha kolay olması, heyecanın daha da artmasına vesile olacağını düşünerek, yeni oyuncularımızda başlangıç itemlerinde düzenlemeler yapıldı;

Bu kapsamda yeni karakterlere verilecek itemler;

< Resime gitmek için tıklayın >

200.000 SKILL POINT,
50.000.000 GOLD,
REVERSE RETURN SCROLL
DAMAGE SCROLL
DAMAGE ABS SCROLL
TRANS PET (5x)
Resurrection SCROLL
3 GÜNLÜK SPEED
1000 HP
1000 MP
EXP HELPER
3 GÜNLÜK TOPLAMA PETİ
5000 ARROW - BOLT
7 GÜNLÜK DEVIL SPIRIT (%5)

Ailemize yeni katılacak olan oyuncularımızın, oyunumuza daha hızlı bir şekilde adapte olmasını ve bu maceraya ortak olmalarını istiyoruz. Bu kapsamda tüm NPC lerde bulunan 1-9DG arası itemleri Seal Of Star(SOS) +5 Blue , 10DG itemlerde ise +7 olarak güncellendi ve 1 Gold üzerinden satışa sunuldu.

< Resime gitmek için tıklayın >
Awaken Upgrade Sistemi

Hazarda 125 Cap oyun sisteminde rakiplerinize meydan okumanın en etkili yolu 12 DG SOX itemlere sahip olmanızdır. Bu itemleri elde edebilmek için Upgrade sistemini kullanmanız gerekmektedır. Upgrade sistemde 12DG Seal Of Nova - Seal Of Moon - Seal Of Sun itemlerini elde etmek için Awaken taşlarını kullanmanız gerekmektedir.
+7 ve üzeri seviyedeki itemlerinizi Awakean Stone yardımı ile kolaylıkla 12DG'ye çevirebilirsiniz.
Dönüşüm örnekleri aşağıda ki gibidir.

Dönüşümler 11DG Tüm itemler için geçerlidir.

11 Degree +7 > > 12 Degree +0 Seal Of Nova

11 Degree Nova +7 > > 12 Degree +0 Seal Of Moon

11 Degree Egypt +7 > > 12 Degree +0 Seal Of Sun

Awaken Stone

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
11DG İtemlerinizi 12DG'ye çevirmenizi sağlayan stone'dir. Temple of Jupiter Entrance'de bulunan 3 oda'dan elde edebiliceğiniz gibi F10'danda satın alabilirsiniz

< Resime gitmek için tıklayın >
Hazar'da oyunun her alanında çeşitli rekabet faktörlerini oyuna dahil ettik. Tekdüzelik yerine birbirinden farklı maceralar ile oyunda sizlere keyif verecek bir çok sistemsel deneyimlere yer verildi.
Alexandria Şehrinde bulunan Job Temple'den Gold ve Silver coinleri elde edebilirsiniz.
Aktif Job Cave sistemiyle Haroeris, Anubis, Seth, Neith, Selket, Isis gibi uniqueleri keserek elde ettiğiniz Silver ve Gold Coinler ile 11DG Immortality veya Destruction eşyalarını satın alabilirsiniz.

Job Cave Unique Saatleri

Selketh - Neith
11:00 - 13:00 & 16:00 - 18:00
21:00 - 23:00 & 01:00 - 03:00

Anubis - Isis
13:00 - 15:00 & 19:00 - 21:00
23:00 - 01:00 & 03:00 - 05:00

Heroeris & Seth
15:00 - 17:00 & 20:00 - 22:00

Yukarıda belirtilen saatler unique odalarının kapı açılış saatleridir. Unique odalarının açılışından 30 dakika sonra uniqueler odalarında spawn olur.

< Resime gitmek için tıklayın >

Battle Arena oyuncuların kolayca katılıp keyfini çıkarabileceği bir takım savaşı sistemidir. 8'e 8 ila 32'ye 32 kişilik savaşlara olanak veren küçük ila orta ölçekli bir PvP sistemidir. Oyunculara ödül olarak beceri tecrübe puanları ve arena coins verilir;

Elde ettiğiniz Arena Coinler ile yalnızca 11DG Seal Of Nova Myth ACC(AKSESUAR) satın alabilirsiniz.

BATTLE ARENA TÜRLERİ

Battle Arena Random Arena,Party Arena,Guild Arena,Job Arena gibi çeşitli kategorilerde giriş yapabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hazar sunucumuzda farklı deneyimlerden bir diğeride Forgetten World olup, Forgetten World'e Dimension Pillars' dan Dimension Holes elde ederek yada JoySro Special Shop'tan satın alarak gidebiliceğiniz bir haritadır.
Dimension Holes ile açtığınız kapıdan Forgotten World(Unutulmuş Dünya)'e geçiş yapabilirsiniz.Forgotten World'de bulunan Gizemli Unique'leri keserek ya da gizli hazine sandıklarını bularak Talismans adı verilen koleksiyon öğeleri elde edilir, belli bir kitap için tüm talismanları biriktirir biriktirmez, bunları 11DG Power Silahlar ile değiş tokuş edebilirsiniz.

11DG için Koleksiyon Kitap İsimleri : Broken Key, Large Tong, Phantom Harp, Evil's Heart, Vindictive Spirit's Bead, Hook Hand, Commander's Patch, Sereness's Tears

< Resime gitmek için tıklayın >
Dimension Holes Elde Etmek: Envy canavarları keserek elde edebiliceğiniz gibi JoySro Special Shop'tan da satın alabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Holly Water Temple rütbe(title) görevlerini yapabiliceğiniz alandır. 1. , 2. ve 3. katdan oluşmaktadır. Her bir kat bir diğer kata oranla daha fazla zorlaşmaktadır. Horus , Sekhmet ,Nephthys , Osiris , Sphinx gibi Uniqueler burada yer almaktadır Şansa bağlı olarak 2. Katta ki Uniquelerden Silver Coin 3. Katta ki Uniquelerden Gold Coin Elde edebilirsiniz.Holly Water Temple'ye girebilmek için Party'de olmanız ve içeride bulunduğunuz sürece Party'nin bozulmaması gerekmektedir.Holly Water Temple'ye giriş hakkı günde 2 defa ile sınırlandırılmıştır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hazar macerasının en önemli rekabet ortamlarından biri olan Jupiter Room daimi olarak oyunculara büyük bir heyecan yaşatmaktadır. Jupiter Room'a Constantinople'deki Mirror Dimension vasıtasıyla 'a giriş yapabilmek için minimum 111leven olmanız gerekmtekdir. Jupiter Haritası içerisinde 111 - 125 Moblar bulunmaktadır. Ayrıca bu bölgede Temple of Jupiter Entrance bulunmaktadır. Temple of Jupiter Entrance'ye giriş alt level sınırı 117'leveldir. İçeride 6 farklı oda bulunmaktadır. 3 Farklı odada bulunan moblardan Awaken Stone drop olmaktadır.Diğer 3 farklı odada Jupiter , Yuno , Earth Uniqueleri spawn olmaktadır.Bu uniquelerden awaken düştüğü gibi sadece Jupiter'den Crystall Elixir drop olmaktadır.


Çin Irkının Geri Dönüşü !

< Resime gitmek için tıklayın >

Silkroad efsanesinin ve heyecanının en temel yapı taşlarından birisi Çin ırkı karakterleridir. Çin ırkı karakterleri zamanla Silkroad macerasına Avrupa karakterlerin oyuna entegre olması ile rekabet ortamında güç dengesini yitirmiş ve işlevsellik bakımından da geriye düşmüştür. Çin karakterlerin Avrupa karşısında daha eşit şartlarda bir mücadele göstermesini istiyoruz. Bu kapsamda çin ırkı karakterlerde bir grup değişiklikler planlanmış ve Çin karakterlerde bir çok build'de yer alan skiller yükseltilmiştir.

< Resime gitmek için tıklayın >
Silkroad Oyuncularının Vazgeçilmezi olan Kale Savaşı Silkroad'da bulunan bütün guildlerin çeşitli bölgelerde kaleleri işgal etmek için kıyasıya mücadelelerin sergilendiği bir savaştır. Hazar Sunucumuzda Hotan ve Jangan olarak 2 Kale Aktifdir.
Hotan ve Jangan kalelerinde rekabetin artması ve kale savaşı deneyiminin daha keyifli hale gelmesi adına çok fazla getirisi olmayan ve tercih edilmeyen Bandit kalesi sunucumuzda kapalıdır.

< Resime gitmek için tıklayın >
Normal uniqulere oranla daha fazla defans ve cana sahip olan Titan uniqueler, tıpkı normal uniqueler gibi aynı spawn noktalarında belirmektedir. Otomatik olarak spawn olan ve özellikle oyuna yeni başlayan oyuncuların büyük beklenti içerisinde oldukları titan uniqueler oyuna entegre edildi. Titanlar Türkiye saati ile öğlen 12:00'da ve Akşam 22:00 'da otomatik olarak spawn olmaktadır.

Oyun içerisinde en büyük heyecanlardan biri olan unique heyecanını arttırmak istiyoruz. Bu kapsamda uniquelerin spawn sürelerini 60 Dakika ile 90 Dakika arasında ayarlandı.

< Resime gitmek için tıklayın >
Özellikle STR ve Çin karakterleri bu heyecandan mahrum bırakmak istemedik ! Bu nedenle artık normal spawn noktalarında belirecek olan her uniquenin STR ve INT özellikli uniquelerini STR ve INT buildi karakterler kendi sınıflarına uygun olan sınıfı daha kolaylıkla kesebilecek. STR Uniquelerin Magical defansı daha yüksek iken, INT uniquelerin physical defanslarını daha yüksek olarak belirledik. Bu sayede STR karakterler STR uniqueleri, İNT karakterler ise İNT Uniqueleri çok daha kolaylıkla kesebilecek. Normal uniquelerin mag ve phy defansları stabil konumda devam ediyor.

Unique kesen oyuncularımızı ödüllendirmek istedik. Bu kapsamda uniqueyi kesen oyuncumuz aşağıda ki silk item ödüllerden birisini kazanmış olacak.
Global, Reverse, Magic Pop, Damage Scroll, Damage Abs Scroll, 1 Günlük Sp Ticket,final defence gender, 1days sp ticket, %10 damage scrool, Crystal elixir


Medusa Heyecanı Yeniden Başlıyor!

Oyun içerisinde en büyük rekabet ortamlarından birini oluşturan ancak herhangi bir getirisi olmayan Medusayı biraz daha keyifli hale getirdik. Medusa B4'deki eski odasına geri döndü! Artık ona ulaşmak çok kolay, Ayrıca bundan böyle kesen oyuncu ve partisine bir birinden güzel silk item dropları olacak. Sıkı durun, çok merak edilen bir çok özel item dropu da var !

< Resime gitmek için tıklayın >

Crystal Elixir (Weapon),Crystal Elixir (Protector), Crystal Elixir (Shield), Crystal Elixir (Accessory), Awaken Stone (Weapon), Awaken Stone,(Protector)Awaken Stone,(Shield)Awaken Stone(Accessory), Dodging Scroll (Parry rate %30 Inc.), Hıt Scroll (Attack rate %30 Inc.), Trigger Scroll (Attack rate %30 Inc, Parry rate %30 Inc.), Magic Pop Card Silver, Premium Gold Time, Global Chatting, Reverse Return Scroll

< Resime gitmek için tıklayın >
Oyunda sürdürülebilir bir oyun tecrübesi algısı için gereksiz zaman ve yer kaybını önlemek adına stackler 1.000 olarak düzenlemiştir. Aynı zamanda yine oyunda bazı ufak görsel değişiklikler yaparak görsel açıdan oyun zevkinizi arttırmak amacıyla oyunda oldukça sıradan görünümde olan Elixirlerin görünümünü değiştirerek, ilginizi çekebilecek bir şekilde renklendirdik.



< Resime gitmek için tıklayın >
Oyunumuza renk katacak ve görsel güzelliği arttıracağını düşündüğümüz birbirinden güzel title'ları oyunumuza entegre ettik, JoySro Title Shop npc'sini kullanarak satın alacağınız Title (Eski isimleri ile Baron, Knight, Captain, Senior General vs. ) ile kendinize uygun bir title'ı seçip siz de istediğiniz renkte title'a sahip olabilirsiniz. JoySro Title Market NPC'si Samarkand Teleport bölgesinde sizi bekliyor.

Sarı, Mavi, Kırmızı ve Yeşil renkte titel'lar sürekli olarak güncellenecektir.

https://i.hizliresim.com/1EZ2rb.png" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
Daha Dikkat Çekici Renkli Globaller !

Görsel revizyonlarımızdan bir diğeri ise Global renklendirmesi, F10 'da satışa sunulan 3 Farklı global ile mevcut Sarı renkli global, Mavi renkli global ve Yeşil renkli global ile daha sıradışı bir görünüm ile yazdıklarınız artık daha dikkat çekici.

125 - YENİ SKİLLER
< Resime gitmek için tıklayın >


Oyuncularımızın özellikle oyunun ilk başlarında ihtiyaç duydukları goldları daha keyifli kazanabilmeleri adına kervan kâr oranlarını arttırdık.Yukarıdaki listeden hangi şehirlerden 5* yıldız kervan ile ne kadar kâr elde edebileceğinizi görebilirsiniz.
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Fellow petleri, Item Mall Growth Pet bölümünden temin edebilirsiniz. Ayrıca daha sağlıklı bir oyun deneyimi için Fellow petlerde bulunan "Speed Bug" önlenmiştir.
J
6 yıl
JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System Resmi Tanıtım Konusu
< Resime gitmek için tıklayın >


Hepinize merhaba değerli JoySro oyuncuları ve aramıza yeni katılacak kıymetli misafirlerimiz !


Yeni bir maceraya yelken açacağımız, heyecanlı ve bir o kadarda keyifli bir oyun deneyimi ve tecrübesi sunacak olan, JoySro'nun başarılarla dolu serverlarından en yenisi Petra'yı ilan etmekten onur duyarız.

Bilindiği üzere JoySro, Türkiye ve Global platformda başka bir emsali olmayan, yaptığı yenilikler ile Silkroad keyfini orjinalinden daha fazla doyasıya yaşatan, özellikle private serverlar arasında en uzun süreli açık kalan Hazar serverı ile büyük bir başarı sağlamış, bugüne kadar açtığı tüm serverlarında adını Türkiye'de ve Dünyada güvenilirliği ile altın harflerle yazdırmış yegane bir oyun platformudur.

Oyuncu odaklı yönetim algısı ile bugüne kadar birbirinden farklı bir çok cap server açmış ve her zaman son oyuncu oyunu terk edene kadar asla serverı kapatmamıştır. Bu güvenilirliği ile gerek ulusal, gerekse uluslar arası mecrada güvenilirlik kazanmış platformumuza yeni bir macera, yeni bir heyecan katmak için, yeni oyun sunucumuzu ilan etmekten mutluluk duyuyoruz.

Hazar Sunucumuz 125 Cap, Saltuk sunucumuz 110 Cap ile yolculuğumuza başarılarla ve keyifle devam ederken, farklı bir tat ve heyecanda yeni sunucumuz 80 Cap serverımız ile yeni bir maceraya açılıyoruz!

Oyuncu bazlı gelen istekler neticesinde ve yapılan kamuoyu araştırmalarına esasen aldığımız karar gereği yeni açılacak serverımızın 80 Cap, sadece Çin olmasına karar verdik. Bu kapsamda yine her zaman olduğu gibi orjinalliğe liyakat edip, bir çok yenilik katarak başlayacağımız sunucumuz için hazırlıklara başladık!

Mevcut sunucularımız arasında farklı bir cap olması adına 80 Cap seçilmiş olup, en çok beğenilen ve istek alan özelliği ile sadece Çin olarak cap düzeni sağlanmış ve tüm oyuncularımızın talepleri karşılanmaya çalışılmıştır.

Not: Alternatif download link Siteleri konunun altında yer almaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunumuza başlayacak oyuncularımıza keyifli bir başlangıç yapmalarını istiyoruz, bu kapsamda yukarıda görselde bulunan başlangıç itemlerini karakterlere otomatik olarak yüklüyoruz.



-20 Adet Return Scroll
-10 Adet Kervan Fili
-5 Adet Reverse Scroll
-1 Adet 3 Günlük %100 Speed
-1000 HP Pot
-1000 MP Pot
-1 Adet Exp Helper
-1000 Arrow
-200.000 Gold


Daha fazla item konmamasının nedeni server içi dengeleri korumak ve ticareti stabil hale getirmektir. Başlangıçta verilen itemler satılamaz ve aktarılamaz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunda rekabeti arttıracak ve oyunculara bazı artılar kazandıracak bir çok itemi Hotan teleport noktasında bulunan JoySro Special Shop isimli NPC'ye yerleştirdik. Buradan Silk ve Gold ile temin edebileceğiniz itemleri kullanabilir, karakterinize farklı avantajlar kazandırabilirsiniz. Bu NPC 'ye eklenecek itemler rutin updatelerde güncellenecek olup, farklı taktiksel itemler oyun boyunca siz değerli oyuncularımıza satışa sunulacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Petra serverında oyunun her aşamasında kervana büyük önem vermeyi planlıyoruz, bu kapsamda oyunun ilerleyen aşamasında birbirinden güzel ödüllü etkinlikler başta olmak üzere bir çok kervan etkinliği planlanmaktadır. Oyuncularımızın özellikle oyunun ilk başlarında ihtiyaç duydukları goldları daha keyifli kazanabilmeleri adına kervan kâr oranlarını arttırdık. Yukarıdaki listeden hangi şehirlerden 5* yıldız kervan ile ne kadar kâr elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

80 Cap heyecanını doyasıya yaşayacağımız Petra'da, özlenen ve en çok beğenilen item sistemlerinden biri olan Drop sistemi, Petra'da sunuyoruz. Coin sistemin oyuncular üzerindeki dez avantajlarının farkındayız ve bu nedenle Petra'da drop sistemi yani kestiğiniz moblardan SOX itemlerinin düşme sistemini uyguluyoruz, oyuncularımızı gereksiz vakit kaybına neden olan ve belirli bir süre sonra oyuncu eşitsizliğine neden olan Coin sistemiyle meşgul etmek istemiyoruz. Sos, Som ve Sun'lar zorluk derecesine göre drop olacak olup, Sun'ların drobunun biraz daha zor olduğunu hatırlatmak isteriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunda bazı ufak görsel değişiklikler yaparak görsel açıdan oyun zevkinizi arttırmak amacıyla oyunda oldukça sıradan görünümde olan Elixirlerin görünümünü değiştirerek, ilginizi çekebilecek bir şekilde renklendirdik.

Oyuncularımızı gereksiz meşguliyetten uzak tutarak, keyifli bir oyun deneyimini daimi kılmak istiyoruz. Bu kapsamda bir çok itemin stackleri arttırıldı ve oyunculara kolaylık sağlandı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun içi ticarete önem veriyoruz, bu kapsamda oyuncuların birbiri ile ticaretlerinde daha güvenli olması ve farklı bir ticaret birimi olması adına Silk scrolları F10 Item Mall'a ekledik. Alınan Scrollar ticaret edilebilir, bir başka oyuncuya aktarılabilir. Scrollar bozdurulup, belirtilen miktar kadar Silk karaktere yüklenebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun içi ticaretleri daha pratik hale getirmek ve güvenli alışverişlere olanak sağlamak adına Gold Barlar Donwhang'ta bulunan Grocery Trader Yeosun'a eklendi. Goldbarları stackleyebilir, ancak satarken mutlaka parçalara bölüp, teker teker satmanız gerekmektedir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Silkroad Private Serverlarda genelde problemli olan Premium Gold Time Petra'da sorunsuz şekilde çalışmakta, kullanıldığında başta +STR 10, +INT 10 gibi temel katkılarının yanı sıra, serverın dolu olması durumunda oyuna girişte kolaylık sağlamaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özlenen iSro tadını oyuncularımıza yaşatmak istiyoruz, çoğu oyuncunun gönlünde geniş yer tutan eski görünümlü simya ekranı oyunumuza tekrar entegre edildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Old School bir oyun deneyimi için simya ekranının yanı sıra iSro'nun unutulmaz Exp/SP barını oyunumuza entegre ettik, eski sistemde oldukça beğenilen bu bar oyunumuza entegre edildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Petra'da özlenen iSro deneyimini ve old school tadını tam anlamıyla yaşayabilmek için oyuna giriş ekranı, efsane iSro girişi ile değiştirildi ve retro tarzına geçildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun başlangıcında Taklamakan bölgesindeki yoğunluğu azaltmak, daha rahat ve keyifli bir level atlama deneyimi için Roc dağı bölgesine Niyalar yerleştirildi, özellikle oyun başlangıcında olası KS gibi can sıkıcı durumlar ortadan kalkmış olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyuncularımız tarafından en çok istek alan şekilde item parlamaları iSro tipine uygun olarak tasarlandı. Old School tipi item görünümlerinde de geçerli olarak, parlamalar bu şekilde tasarlandı.

Diğer detaylar;

-Petra serverımızda ilk kale savaşları 09/06/2018'de yapılacaktır.
-Oyun içi ticaret serbesttir, item ve karakter satabilir, satın alabilirsiniz. Aracılık hizmetleri için discord kanalı üzerinden Support ve GM'lerimizden yardım alabilirsiniz. Ayrıca talebe göre sunucu açıldıktan sonra oyuncular arasından gönüllü Aracılar görevlendirilecektir.
-Kısa bir süre içerisinde planlı event takvimi açıklanacak olup, birbirinden güzel ve eğlenceli aynı zamanda ödüllü etkinlikler sizleri bekliyor olacak.
-Ödüllü Paylaş kazan etkinliği için Tıklayın
-Petra sunucumuz ile ilgili tüm soru, sorun ve önerilerinizi petra@joysro.com mail adresine 7/24 gönderebilirsiniz.
-Sunucumuz ve JoySro ile ilgili tüm konular hakkında GM ve Supportlarımız ile anlık olarak görüşmek için konunun üst tarafında linki bulunan JoySro Resmi Discord hesabından iletişime geçebilirsiniz.



Neden Petra? Neden JoySro?

JoySro 2011 Senesinde çıktığı bu yola her zaman yaptığı yenilikler, getirdiği özellikler ile Türkiye ve Dünya'da örnek gösterilen ve başka bir emsali bulunmayan bir platformdur. 2011 Yılında açılan ve hala Türkiye'nin en aktif private serverlarından biri olan Hazar serverı ile en uzun süreli açık kalan private server olma özelliği ile Dünya üzerinde ilk ve tektir.

Bugüne kadar ilk sunucumuzdan bu yana tüm projelerimizde her zaman oyuncu merkez odaklı bir yönetim algısı ile yönetilen JoySro, kurumsal yapısı ve sürdürülebilir yönetim algısı ile her zaman başarılar imza atmıştır.

Online oyun segmentinde devlete karşı tüm sorumluluklarını yerine getiren JoySro, 2011 senesinden bu yana vergi mükellefi olarak tüm sorumluluğunu karşılamıştır.

Kurumsal bir vizyon ve misyon ile açılan tüm sunucularda her zaman "Son oyuncu oyunu bırakana kadar" mantığını benimseyen JoySro, hiç bir zaman oyuncularını mağdur etmemiş, her zaman çözüm odaklı bir yapıya sahip olmuştur.

Alanında uzman ve her biri kendi branşlarında Türkiye'de adını duyurmuş GM ve Yazılımcı kadrosu ile inovatif bir yönetim ile her zaman ilkleri başaran JoySro, private serverların kuşkusuz amiral gemisi konumundadır.

Donanımsal açıdan üstün teknolojik ürünler ile sunucularımız tüm güvenlik önlemleri ve firewall'lar ile korunmakta olup, her zaman yenilikçi anlayışımız ile inovasyonel yenilikler ile uzun soluklu sunucularında alt yapı bazlı yatırımları daimi olarak yenilemektedir. Yapılan yenilikler ve yatırımlar ile her daim lag'a ve delay'a karşı çalışmalarımız sürmekte ve bu yönde oyuncuların hiç bir zaman mağduriyet yaşamaması hedeflenmektedir.

Yukarıda bilgileri paylaşılan özellikler haricinde daha bir çok yenilik ve özellik sizleri Petra'da bekliyor. Özellikle açık ve kapalı beta aşamasında oyuncu bazlı talepler değerlendirilerek, tanıtım konusunda bazı değişiklikler yapabileceğimizi, oyunun sürekli olarak iyileştirmelere açık olarak planlandığını unutmayınız. Beta sürecinde oyuncu talepleri en ufak ayrıntısına kadar incelenecek olup, gelen tüm talepler yönetim bazında işleme alınacaktır.


Beta Tarihi ve Aşamaları

Petra serverı Beta süreci 12/05/2018 Tarihinde 21:00 'da ilk aşama ile başlayacaktır. Beta iki aşamalı olarak planlanmaktadır. Beta aşamasında resmi sitemiz üzerinden üyelik oluşturup, betaya erişim sağlayabilirsiniz.

1. Beta Süreci 12/05/2018~14/05/2018
Beta sürecinde ilk aşamada tüm karakterler 1 Levelden başlayıp, sınırsız silk bulunmaktadır. Exp / SP, Gold ve Drop rateler başta olmak üzere, tüm server unsurlarını bu süreçte test edebilirsiniz.

2. Beta Süreci 14/05/2018~17/05/2018
Bu süreçte 1. Betada açılan tüm karakter otomatik olarak sıfırlanıp, 80 Level, Sun setli, Full SP'li ve Sınırsız silk ile otomatik olarak oluşturulacaktır. Bu aşamada karakter buildlerini, PvP aşamalarını ve diğer unsurları test edebilirsiniz.

Petra Download Sitesi :http://petra.joysro.com/download.php

JoySro Resmi Sitesi :https://joysro.com/

JoySro Resmi FaceBooK Hesabı : https://www.facebook.com/joysrocom/

JoySro Resmi Discord Kanalı :https://discord.gg/ZrcXsfZ

JoySrO Resmi İnstagram :https://www.instagram.com/joysro/

JoySro Resmi Forum Adresi :http://forum.joysro.com/forum.php




JoySro Resmi Server Tanıtımıdır.
J
6 yıl
JoySro - Petra 80 CAP Only CH - Old System Tanıtım Konusu
< Resime gitmek için tıklayın >


Hepinize merhaba değerli JoySro oyuncuları ve aramıza yeni katılacak kıymetli misafirlerimiz !


Yeni bir maceraya yelken açacağımız, heyecanlı ve bir o kadarda keyifli bir oyun deneyimi ve tecrübesi sunacak olan, JoySro'nun başarılarla dolu serverlarından en yenisi Petra'yı ilan etmekten onur duyarız.

Bilindiği üzere JoySro, Türkiye ve Global platformda başka bir emsali olmayan, yaptığı yenilikler ile Silkroad keyfini orjinalinden daha fazla doyasıya yaşatan, özellikle private serverlar arasında en uzun süreli açık kalan Hazar serverı ile büyük bir başarı sağlamış, bugüne kadar açtığı tüm serverlarında adını Türkiye'de ve Dünyada güvenilirliği ile altın harflerle yazdırmış yegane bir oyun platformudur.

Oyuncu odaklı yönetim algısı ile bugüne kadar birbirinden farklı bir çok cap server açmış ve her zaman son oyuncu oyunu terk edene kadar asla serverı kapatmamıştır. Bu güvenilirliği ile gerek ulusal, gerekse uluslar arası mecrada güvenilirlik kazanmış platformumuza yeni bir macera, yeni bir heyecan katmak için, yeni oyun sunucumuzu ilan etmekten mutluluk duyuyoruz.

Hazar Sunucumuz 125 Cap, Saltuk sunucumuz 110 Cap ile yolculuğumuza başarılarla ve keyifle devam ederken, farklı bir tat ve heyecanda yeni sunucumuz 80 Cap serverımız ile yeni bir maceraya açılıyoruz!

Oyuncu bazlı gelen istekler neticesinde ve yapılan kamuoyu araştırmalarına esasen aldığımız karar gereği yeni açılacak serverımızın 80 Cap, sadece Çin olmasına karar verdik. Bu kapsamda yine her zaman olduğu gibi orjinalliğe liyakat edip, bir çok yenilik katarak başlayacağımız sunucumuz için hazırlıklara başladık!

Mevcut sunucularımız arasında farklı bir cap olması adına 80 Cap seçilmiş olup, en çok beğenilen ve istek alan özelliği ile sadece Çin olarak cap düzeni sağlanmış ve tüm oyuncularımızın talepleri karşılanmaya çalışılmıştır.

Not: Alternatif download link Siteleri konunun altında yer almaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunumuza başlayacak oyuncularımıza keyifli bir başlangıç yapmalarını istiyoruz, bu kapsamda yukarıda görselde bulunan başlangıç itemlerini karakterlere otomatik olarak yüklüyoruz.



-20 Adet Return Scroll
-10 Adet Kervan Fili
-5 Adet Reverse Scroll
-1 Adet 3 Günlük %100 Speed
-1000 HP Pot
-1000 MP Pot
-1 Adet Exp Helper
-1000 Arrow
-200.000 Gold


Daha fazla item konmamasının nedeni server içi dengeleri korumak ve ticareti stabil hale getirmektir. Başlangıçta verilen itemler satılamaz ve aktarılamaz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunda rekabeti arttıracak ve oyunculara bazı artılar kazandıracak bir çok itemi Hotan teleport noktasında bulunan JoySro Special Shop isimli NPC'ye yerleştirdik. Buradan Silk ve Gold ile temin edebileceğiniz itemleri kullanabilir, karakterinize farklı avantajlar kazandırabilirsiniz. Bu NPC 'ye eklenecek itemler rutin updatelerde güncellenecek olup, farklı taktiksel itemler oyun boyunca siz değerli oyuncularımıza satışa sunulacaktır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Petra serverında oyunun her aşamasında kervana büyük önem vermeyi planlıyoruz, bu kapsamda oyunun ilerleyen aşamasında birbirinden güzel ödüllü etkinlikler başta olmak üzere bir çok kervan etkinliği planlanmaktadır. Oyuncularımızın özellikle oyunun ilk başlarında ihtiyaç duydukları goldları daha keyifli kazanabilmeleri adına kervan kâr oranlarını arttırdık. Yukarıdaki listeden hangi şehirlerden 5* yıldız kervan ile ne kadar kâr elde edebileceğinizi görebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

80 Cap heyecanını doyasıya yaşayacağımız Petra'da, özlenen ve en çok beğenilen item sistemlerinden biri olan Drop sistemi, Petra'da sunuyoruz. Coin sistemin oyuncular üzerindeki dez avantajlarının farkındayız ve bu nedenle Petra'da drop sistemi yani kestiğiniz moblardan SOX itemlerinin düşme sistemini uyguluyoruz, oyuncularımızı gereksiz vakit kaybına neden olan ve belirli bir süre sonra oyuncu eşitsizliğine neden olan Coin sistemiyle meşgul etmek istemiyoruz. Sos, Som ve Sun'lar zorluk derecesine göre drop olacak olup, Sun'ların drobunun biraz daha zor olduğunu hatırlatmak isteriz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunda bazı ufak görsel değişiklikler yaparak görsel açıdan oyun zevkinizi arttırmak amacıyla oyunda oldukça sıradan görünümde olan Elixirlerin görünümünü değiştirerek, ilginizi çekebilecek bir şekilde renklendirdik.

Oyuncularımızı gereksiz meşguliyetten uzak tutarak, keyifli bir oyun deneyimini daimi kılmak istiyoruz. Bu kapsamda bir çok itemin stackleri arttırıldı ve oyunculara kolaylık sağlandı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun içi ticarete önem veriyoruz, bu kapsamda oyuncuların birbiri ile ticaretlerinde daha güvenli olması ve farklı bir ticaret birimi olması adına Silk scrolları F10 Item Mall'a ekledik. Alınan Scrollar ticaret edilebilir, bir başka oyuncuya aktarılabilir. Scrollar bozdurulup, belirtilen miktar kadar Silk karaktere yüklenebilir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun içi ticaretleri daha pratik hale getirmek ve güvenli alışverişlere olanak sağlamak adına Gold Barlar Donwhang'ta bulunan Grocery Trader Yeosun'a eklendi. Goldbarları stackleyebilir, ancak satarken mutlaka parçalara bölüp, teker teker satmanız gerekmektedir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Silkroad Private Serverlarda genelde problemli olan Premium Gold Time Petra'da sorunsuz şekilde çalışmakta, kullanıldığında başta +STR 10, +INT 10 gibi temel katkılarının yanı sıra, serverın dolu olması durumunda oyuna girişte kolaylık sağlamaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özlenen iSro tadını oyuncularımıza yaşatmak istiyoruz, çoğu oyuncunun gönlünde geniş yer tutan eski görünümlü simya ekranı oyunumuza tekrar entegre edildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Old School bir oyun deneyimi için simya ekranının yanı sıra iSro'nun unutulmaz Exp/SP barını oyunumuza entegre ettik, eski sistemde oldukça beğenilen bu bar oyunumuza entegre edildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Petra'da özlenen iSro deneyimini ve old school tadını tam anlamıyla yaşayabilmek için oyuna giriş ekranı, efsane iSro girişi ile değiştirildi ve retro tarzına geçildi.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyun başlangıcında Taklamakan bölgesindeki yoğunluğu azaltmak, daha rahat ve keyifli bir level atlama deneyimi için Roc dağı bölgesine Niyalar yerleştirildi, özellikle oyun başlangıcında olası KS gibi can sıkıcı durumlar ortadan kalkmış olacak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Oyuncularımız tarafından en çok istek alan şekilde item parlamaları iSro tipine uygun olarak tasarlandı. Old School tipi item görünümlerinde de geçerli olarak, parlamalar bu şekilde tasarlandı.

Diğer detaylar;

-Petra serverımızda ilk kale savaşları 09/06/2018'de yapılacaktır.
-Oyun içi ticaret serbesttir, item ve karakter satabilir, satın alabilirsiniz. Aracılık hizmetleri için discord kanalı üzerinden Support ve GM'lerimizden yardım alabilirsiniz. Ayrıca talebe göre sunucu açıldıktan sonra oyuncular arasından gönüllü Aracılar görevlendirilecektir.
-Kısa bir süre içerisinde planlı event takvimi açıklanacak olup, birbirinden güzel ve eğlenceli aynı zamanda ödüllü etkinlikler sizleri bekliyor olacak.
-Ödüllü Paylaş kazan etkinliği için Tıklayın
-Petra sunucumuz ile ilgili tüm soru, sorun ve önerilerinizi petra@joysro.com mail adresine 7/24 gönderebilirsiniz.
-Sunucumuz ve JoySro ile ilgili tüm konular hakkında GM ve Supportlarımız ile anlık olarak görüşmek için konunun üst tarafında linki bulunan JoySro Resmi Discord hesabından iletişime geçebilirsiniz.



Neden Petra? Neden JoySro?

JoySro 2011 Senesinde çıktığı bu yola her zaman yaptığı yenilikler, getirdiği özellikler ile Türkiye ve Dünya'da örnek gösterilen ve başka bir emsali bulunmayan bir platformdur. 2011 Yılında açılan ve hala Türkiye'nin en aktif private serverlarından biri olan Hazar serverı ile en uzun süreli açık kalan private server olma özelliği ile Dünya üzerinde ilk ve tektir.

Bugüne kadar ilk sunucumuzdan bu yana tüm projelerimizde her zaman oyuncu merkez odaklı bir yönetim algısı ile yönetilen JoySro, kurumsal yapısı ve sürdürülebilir yönetim algısı ile her zaman başarılar imza atmıştır.

Online oyun segmentinde devlete karşı tüm sorumluluklarını yerine getiren JoySro, 2011 senesinden bu yana vergi mükellefi olarak tüm sorumluluğunu karşılamıştır.

Kurumsal bir vizyon ve misyon ile açılan tüm sunucularda her zaman "Son oyuncu oyunu bırakana kadar" mantığını benimseyen JoySro, hiç bir zaman oyuncularını mağdur etmemiş, her zaman çözüm odaklı bir yapıya sahip olmuştur.

Alanında uzman ve her biri kendi branşlarında Türkiye'de adını duyurmuş GM ve Yazılımcı kadrosu ile inovatif bir yönetim ile her zaman ilkleri başaran JoySro, private serverların kuşkusuz amiral gemisi konumundadır.

Donanımsal açıdan üstün teknolojik ürünler ile sunucularımız tüm güvenlik önlemleri ve firewall'lar ile korunmakta olup, her zaman yenilikçi anlayışımız ile inovasyonel yenilikler ile uzun soluklu sunucularında alt yapı bazlı yatırımları daimi olarak yenilemektedir. Yapılan yenilikler ve yatırımlar ile her daim lag'a ve delay'a karşı çalışmalarımız sürmekte ve bu yönde oyuncuların hiç bir zaman mağduriyet yaşamaması hedeflenmektedir.

Yukarıda bilgileri paylaşılan özellikler haricinde daha bir çok yenilik ve özellik sizleri Petra'da bekliyor. Özellikle açık ve kapalı beta aşamasında oyuncu bazlı talepler değerlendirilerek, tanıtım konusunda bazı değişiklikler yapabileceğimizi, oyunun sürekli olarak iyileştirmelere açık olarak planlandığını unutmayınız. Beta sürecinde oyuncu talepleri en ufak ayrıntısına kadar incelenecek olup, gelen tüm talepler yönetim bazında işleme alınacaktır.


Beta Tarihi ve Aşamaları

Petra serverı Beta süreci 12/05/2018 Tarihinde 21:00 'da ilk aşama ile başlayacaktır. Beta iki aşamalı olarak planlanmaktadır. Beta aşamasında resmi sitemiz üzerinden üyelik oluşturup, betaya erişim sağlayabilirsiniz.

1. Beta Süreci 12/05/2018~14/05/2018
Beta sürecinde ilk aşamada tüm karakterler 1 Levelden başlayıp, sınırsız silk bulunmaktadır. Exp / SP, Gold ve Drop rateler başta olmak üzere, tüm server unsurlarını bu süreçte test edebilirsiniz.

2. Beta Süreci 14/05/2018~17/05/2018
Bu süreçte 1. Betada açılan tüm karakter otomatik olarak sıfırlanıp, 80 Level, Sun setli, Full SP'li ve Sınırsız silk ile otomatik olarak oluşturulacaktır. Bu aşamada karakter buildlerini, PvP aşamalarını ve diğer unsurları test edebilirsiniz.

Petra Download Sitesi :http://petra.joysro.com/download.php

JoySro Resmi Sitesi :https://joysro.com/

JoySro Resmi FaceBooK Hesabı : https://www.facebook.com/joysrocom/

JoySro Resmi Discord Kanalı :https://discord.gg/ZrcXsfZ

JoySrO Resmi İnstagram :https://www.instagram.com/joysro/

JoySro Resmi Forum Adresi :http://forum.joysro.com/forum.php


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.