N

Çavuş
27 Nisan 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
5 yıl
iPhone 7 Plus mı Galaxy Note 8 mi
Şu anki telefonum iPhone 7 Plus 2018'den beri kullanıyorum telefondan çok sıkıldım hele apple'ın zorlamaları vs hoşuma gitmemeye başladı. Aklımda Galaxy note 8 almak var ancak tek şüphem kamerası. iPhone'den alıştığım kaliteli fotoğraf çekimini ön ve arka kamerasında bulabilir miyim note 8 in . Bir de Samsungların kameraları filtreli gibi fotoğraf çekiyor ön kameraları ise tüm ayarlar kapalı olsada yüzü yumuşatıyor renk dengeleriyle oynuyor iphonede böyle değil bunu kapatmanın bir yolu var mıdır ya da note 8'de de bu durum böyle midir. Lütfen her türlü yorumda bulunun. Teşekkürler
N
5 yıl
Kasa topluyorum yardım?
Merhaba uzun yıllardır laptop kullanıyordum kasa toplamaya karar verdim herşeyi ayarladım ancak evde kullanmadığım laptoplarımdan kalan hdd'ler var bu hddlerden birini sabit disk olarak kasamda kullanabilir miyim. anakart modelim: gigabyte g31
N
6 yıl
Usb belleği C: diski ile birleştirme
USB Belleğimi C diski ile nasıl birleştirebilirim acaba? Netbook kullanıyorum ve 32GB hiç alanım kalmadı USB belleğim ise 16GB ikisini birleştirip oyun yüklemek istiyorum çünkü yükleyeceğim oyun sadece C: diskine yüklenebiliyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
N
6 yıl
Bilgisayar işlemcisinden anlayan bakabilir mi?
Elimde İntel 4210M işlemcisi bulunmakta. Buna uygun anakart alacağım yanlız pin sayısını bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.