M

Onbaşı
23 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
14 yıl
Voltaj Regülatörü için yardım.
Evde voltajlarımız çok düştüğü için (180volt a kadar) voltaj regülatörü almak istiyorum 5 kVA lık yeterli olur mu acaba fiyatı da 370 tl civarı.
M
17 yıl
Klimada enerji tüketimi
LG Beko 19000 btu klima kullanıyorum fabrika verilerine göre ısıtmada 1950 wat soğutmada da 1950 wat elektrik tüketiyor fakat benim ölçümlerime göre soğutmada 1 saat direkt çalıştığında 1.5kw ısıtmada ise yaklaşık 2 kw elektrik tüketiyor oysaki LG bekonun yine 1900 btu luk A sınıfı dediği klimaları soğutmada 1.75 ısıtmada 1.85 kw elektrik tüketiyor Arçelik müşteri hizmetlerine sordum bir şey bilmiyorlar. Benim sormak istediğim acaba 19000 btu luk bir klima nasıl olurda A sınıfı bir klimadan daha az enerji tüketir.Performansı da oldukça iyi.
M
17 yıl
Kablosuz bağlantının zararları nedir?
Kablosuz bağlantının insanlar üzerindeki zararları nedir? Küçük çocukların beyin hücreleri üzerinde etkisi olduğu söyleniyor .Doğruluk payı varmı acaba?
M
17 yıl
Voltajlarımız çok düşük yükselmesi için ne yapabilirim
Voltajlarımız çok düşük 170 volt a kadar düşüyor ve kombi yanmıyor acaba regülatör işe yararmı yararsa kaç KWA lık olması lazım yardımcı olursanız sevinirim.
M
17 yıl
Vestel Tv kullananlar
Vestel 72 veya 87 düz ekran Tv kullananlar ekranda alt kısımda eğrilik var bayileri gezdim çoğunda var servis normal diyor ama hiçte normal değil böyle sorunu olan varmı acaba.
M
17 yıl
LC BEKO
LC Beko 19000 btu klima hakkında bilgisi olanlar yardım edebilirmi. Isıtmada 51 ile 56 derece arasında değişken bir üflemesi var acaba neden kaynaklanıyor.Birde soğutmada 1 saatte 1.5 ısıtmada ise 2kw elektirik harcıyor aradaki bu farkı teknik servise sordum bişey anlamadılar kablodan falan olabilir dediler. Bilgisi olanalar lütfen beni bilgilendirin.
M
17 yıl
philips sna6500 sorunu
bende philips sna6500 sorunu wıreless modem var sabıt ıp kullanıyorum. ama kopup tekrar şifreyi girerek baglandıgımda ip aranıyor dıyor yardımcı olursanız sevınırım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.