T

Onbaşı
23 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
12 yıl
anakart seçerken
Merhaba. Ben dizüstü bilgisayarıma ssd sata 3.0 aldım fakat anakartım sata 2.0 desteği sunuyor. Aldığım diski bu şekilde %50 performans kaybederek kullanmaktansa yeni bir anakart alsam mı diye düşünüyorum. Teknik servise telefona açsam da soruma cevap veremediler. Anakartın işlemci desteğinden başka bir şeye dikkat etmeli miyim? Anakartın yonga seti i7 destekli ve usb3.0 ve sata 3.0 imkanı sunuyorsa almalı mıyım? Başka bir şeye dikkat etmem gerekir mi?

İşlemcim: Intel Core i7 740qm
(Burada bir parantez açmak istiyorum intelin sitesinde işlemcime uygun yonga setlerini söylemişler ama söylediklerinin sata 3 desteği yok. zaten h55 olan benim anakartımın chipseti.
http://ark.intel.com/products/49024/Intel-Core-i7-740QM-Processor-(6M-cache-1_73-GHz)
Site güncel mi değildir? Yoksa bunu dikkate alarak anakart alamaz mıyım?

Ekran kartı modeli (Gerekli mi bilmem) nvdia geforce gt 335m
Ramler ddr3 1333 mhz

Size göre alabileceğim sata 3.0 destekli bir anakart var mıdır? varsa nedir? 250 lira'ya kadar bu işi halledebilir miyim? yoksa uyumlu olmama riski varsa bu şekilde devam mı etmeliyim?

İlgili olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, saygılar.
T
16 yıl
İkinci El (Daha yüksek model) Mi? Yoksa Sıfır Temiz Daha Düşük Model mi?
ben 1 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum fakat bi kaç konudan dolayı kararsızım, max. limit 500 ytl olarak düşünüyürum, olmazsa olmaz özellik olarakta wifi'yi arıyorum, radyosu da olsa fena olmaz hani.. fakat ikinci el alıp yüksek bi model mi kullanmalıyım yoksa sıfır alıp daha temiz ve düşük modele mi razı olmalıyım.. tavsiye, önerebileceğiniz modelleri ve önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.