E

Onbaşı
11 Aralık 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
3 yıl
Ağ Bağdaştırıcılarında Ethernet Gözükmüyor
Merhaba. Bilgisayarımı normal kullanırken fark ettim. Normalde ethernet kablosu ile bağlıyım internete görev yöneticisi bölümünde wifi simgesini gördüm. Ethernet gözükmüyordu. Sonra ağ bağdaştırıcılarında ethernet olmadığını gördüm. Aygıt yöneticisine geldiğimde üstünde ünlem vardı. Sürüyücüyü güncelleştir dedim fakat güncelleme yoktu. Ben de sürüyücü kaldırarak bilgisayarı yeniden başlattım. Geri gelmedi bu seefer manuel olarak sürücüyü indirdim ve yükledim fakat yine ethernet gelmedi. Sorun donanımsal olabilir mi?


Bilgisayarım Dell Inspiron 3542
E
3 yıl
Aynı anda ikinci üniversite olarak iki bölüm okumak
Merhaba öncelikle herkese. Biraz araştırma yaptım ve internette genel olarak iki farklı üniversitede olmak şartıyla aynı anda 2 AÖF okunabileceğini gördüm. Benim ise merak ettiğim şey şu ben ikinci üniversite olarak iki bölüm okuyabilir miyim? TYT sınavına girmediğim için normal açıktan yazamıyorum mecbur sadece ikinci üniversite okumam gerek.
E
3 yıl
1.9 DTi motor nasıldır?
Kangoo araç bakıyorum denk geldi bu motor nasıldır? Kronik sorunları var mıdır? Arıza durumları nelerdir? Şimdiden teşekkürler.
E
3 yıl
Doblo 2002 model 1.9 D SX alınır mı ?
Merhaba herkese. Malum sarı sitede denk geldi. Pazarcılık yapıyoruz. Şuan şahin aracımız var şehir dışına mal almaya gidiyoruz. Tabi yeterli alan olmayınca da fazla bir şey getiremiyoruz. O yüzden Doblo tarzı araç bakıyoruz. Hem ticari hem de hususi kullanmak için. Özetle internette baktım biraz 1.9 D motorların sorunlarından bahseden de var bakımları yapıldıktan sonra uzun süre kullanan da var sizin düşünceleriniz nedir alınır mı ?
E
3 yıl
Herhangi bir fotoğrafın üstüne sağ tık yapınca menü açılmıyor
Herkese merhaba. Uzun süredir bu sorun ile karşı karşıyayım. Herhangi bir fotoğrafın üstüne sağ tık yapınca menü açılmıyor, hatta bilgisayar bir anlık kendini yenileyip masaüstüne atıyor. Bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
E
4 yıl
C dilinde ödevim var yardımcı olur musunuz?
c dilinde girilen karakterin sayı olup olmadığını kontrolünü nasıl yapabilirim?
E
4 yıl
Wave Maxxaudio Pro Görünmüyor
Herkese merhaba hayırlı ramazanlar. Benim sorunum şu maxxaudio nun microsoft store da bir uygulaması var ve ben onu yükledim açılınca ses sürücünüz güncel dedi ben de yeni bir sürüm yükledim dell in kendi sitesinden realtek olarak ama uygulamayı açınca aynı hatayı aldım. sonra bu sefer de ses ayarlarını yapabildiğim dell audio maxxudio pro un ayaralarının olmadığını gördüm.eski sürümüme geçiş yapmama rağmen geldi.defalarca ses driverlerını silip temiz olarak yükledim ama gelmedi.acaba bana yardımcı olabilir misiniz?

bilgisayarım dell inspiron 3542




< Resime gitmek için tıklayın >
E
4 yıl
Kulaklıktan gelen ses mikrofona gidiyor
Merhaba herkese malum corona yüzünden derslerimizi zoom üzerinden yapıyoruz. Bir yandan da arkadaşlarımla konuşmak için de discord'dan onlarla sesli olarak konuşuyorum. Ama bilgisayarın sesini arttırınca zoom'dan gelen ses discord'dan karşıya gidiyor ve yankı yapıyor. Kulaklık takılı bu arada ve stereo karışımı kapalı.
E
5 yıl
İzmitten Sakarya ya nasıl giderim?
Herkese iyi günler ben izmitten Sakarya ya gideceğim nasıl giderim saatlerini bilen var mı çünkü erkenden orda olmam gerek.
E
5 yıl
win 10 mobil ektin nokta sorunu
Merhabalar ben telefon ile bilgisayardaki mobil etkin noktaya bağlanıyorum.Telefon bağlanıyor ama internet yok diyor.Aynı zamanda bilgisayara bakıyorum orada da telefonun bağlı olduğu gözükmüyor ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.