K

Çavuş
07 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
AUDIO TECHNICA ATH-M50\u0027yi harici ses kartına bağlamak
aldığım m50'yi harici ses kartım olan m-audio mobilpre'ye takarak kullanmayı planlıyorum. bunun için fioo5 benzeri bir amfi de kullanmalı mıyım?


çok teşekkürler.
K
13 yıl
SSANGYON KYRON\u0027MU, NİSSAN QUASHQAİ Mİ?
Aslında ikisi aynı sınıfın aracı değiller. Kyron suv, qq ise crossover bunun farkındayım.

ikilemde kalmamın sebebi şöyle;

nissan qq dizel cam tavanlı için 58000 tl fiyat verdiler. nissan kyron için ise 2.0 dizel otomoatik dsg şanzıman, krem kadife döşeme 65000 tl istiyorlar.

donanım olarak nissan daha zengin ve üstelik dizel 1.5 adeta kokluyor. ama kyron da da görüntü sağlam ayrıca 4x4 dizel otomatik, şehirler arası 7 litre yakıyor.

nissan'ı ikinci elde daha kolay satabilirim ama ssangyon için aynı şeyi söylemek malesef pek mümkün değil. aslında ssangyong'u taa rahmetli Barış Manço'dan tanıyorum. Bir adet Musso'su vardı. sonuçta ssangyong'da da mercedes motor ve şanzuman var...

çok kararsızım, önerilerinizi bekliyorum... saygılarımla.
K
14 yıl
usb ile bağlanan harici harddisk bilgisayarı donduruyor!
Merhabalar.

Seagate marka 1 terabaytlık harici hardiskime masaüstü bilgisayarımdan dosya göndermeye kalktığımda bilgisayarım donuyor. öncelikle şunu söyliyim aynı şeyi laptopumda yaşamıyorum. önce bir iki arkadaşım virüs nedeniyledir demişti bir kaç kez format attığım halde sorun ortadan kalkmadı. dedim ki acaba anakart sürücüm mü eski (ki bilgisayar daha bir yaşında, 500 gb hd, ati radeon hd 3650, msi anakart, intel pentium core2 quadcore), neyse sitesinden en güncel sürücüleri yeniden yükledim hiç bir değişiklik yok...

Bu arada aynı şeyi flash belleklerle de yapıyor!

Herhangi harici bellekten bilgisayarıma dosya aktarırken biraz nazlı (yavaş) ama sonuçta dosya aktarımını yapıyor. ama gel gör ki bilgisayardan hariciye kesinlikle veri atamıyorum. KISACASI HARİCİ HARDİSK BİLGİSAYARA TAKILDIĞINDA YA DA ONDAN VERİ AKTARILIRKEN SORUN YOK, SADECE ONA VERİ GÖNDERİLİRKEN DONMA YAPIYOR! VE USB KABLOSUNU ÇEKİNCE SİSTEM HATA VERİP KENDİNE GELİYOR!

Koskoca 1 terabaytlık harici hardiskim de böylece hiç bir işe yaramadan duruyor. sürekli indirdiğim filmleri silmek zorunda kalıyorum... onun dışında sistemimde bir problem yok gibi görünüyor.

Fikirleriyle yardımcı olabilecek dostlara o kadar minnnettar kalıcam ki.. hayır duam eksik olmaz cidden...

Lütfen yardım edin arkadaşlar!!

edit: imla
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.