K

Teğmen
01 Eylül 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
iPhone 4um nedense %30 a sarj kalınca, birden %1e düşüp kapanıyor
Merhaba,

Birkaç gündür iPhone 4um nedense %30 a sarj kalınca, birden %1e düşüp kapanıyor. Şarja takınca açılıyor. Ancak %30 dan şarja devam ediyor.

Nedendir açan bu? Donanımsal mı? Yani pil mı öldü? Yoksa yazılımdan mı?
İOS 5.01 yüklü ve jb yapıldı.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler

edit : başlık nasıl olduysa silinmişti. ekledim.
K
16 yıl
receiverdan paralel çekip digital tv kartına uydu anteni baglayabilir miyiz?
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle bu konularda pek bilgim olmadığını söylemek istiyorum.
konu şu; bilgisayarıma digital bir TV kartı aldım. buna uydu anteni bağlamak istiyorum. aynı zamanda salonda kullandığımız digital receiverdan paralel bir hat çekebilir miyiz? nasıl olur? bir araç bişi gerekir mi?

teşekkürler
Keremp
K
16 yıl
ALTEC LANSING BXR1121 ses nasıldır?
Merhaba Arkadaslar,
ALTEC LANSING BXR1121 için ne dersiniz? nasıldır sesi? kullananlardan yorum alsak? fiyatı uygun 40 ytl gibi. bu fiyata F/P oranı nasıldır sizce?

bilgi ve tecrube paylasımı için teşekkürler
Kerem
K
16 yıl
XFX7600gs tv-out prb mi
Merhaba Arkadaşlar
xfx ekran kartımla tvout yapmak istediğimde kutusundan çıkan svideo kablosunu CRT tvnin scart girişine dönüştürü vasıtasıyla takıyorum. ve görüntü siyah beyaz olarak geliyor. sizce neden olabilir bu? bunun sebebi nedir?

bilgi ve yardımlar için teşekkürler
Kerem
K
16 yıl
HTC himalaya kulaklıktan gelen cızıtı sesi?
Merhaba arkadaşlar.
himalaya modeli PPC'de 2 gündür kulaklığı takınca bir cızırtı var. normal hoparlörde bu ses yok. devamlı kullanıyorum kulaklık kısmını.
hard reset attım. ama o cızırtı sesi gene var. çevirici ile kullanıyordum, başka kulaklık denedim olmadı, orjinal kendi kulaklığını denedim olmadı.

nedendir bu? kulaklık girişinden şüpheleniyorum. kulaklık girişini nasıl kontrol edebilirim? ne yapabilirim oraya?

teşekkürler.
Kerem
K
16 yıl
darty deki proline lcd tv?
Merhaba arkadaşlar,
Darty'nin 1000ytl ye verdiği proline lcd tv'ler nasıldır? nedir bilgisi olan varmı? duyduguma göre vestelin üretimini yaptığı bir markaymış. gerisi hakkında bilgisi deneyimi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

teşekkürler
Kerem
K
17 yıl
normalde cok guzel calisan wireless baglantisinin oyun oynarken kopmasi?
Merhaba arkadaslar,
normalde wireless bağlantım 54mb hızında ve çok güzel. yalnız ne zaman oyun oynasam, oyun çıktığımda bir bakıyorum ki bağlantım gitmiş. networkte oyun oymaya çalışıtığımda bu sebepten dolayı oynayamıyorum hiç. neden olabilir bu? niye oyun oynadıgımda baglantı kopsun ki??

wireless modem : linksys wag354g
pcde ethernet wireless pci kart : USRobotics Wireless MAXg PCI Adapter

neden olabilir? yardım ve bilgi paylaşımı için teşekkürler şimdiden herkese.

saygılar
KEremPO
K
17 yıl
garanti cep sifrematik nasıl yukleniyor?
Merhaba arkadaşlar
garanti bankasının cep sifrematiğini nasıl yükleyecegiz? bir türlü beceremedim. biryerlerde bir ayar eksiğimi var acaba? push2wap diye bir sistemle geliyormus sifrematik programı! 6600a rahatlıkla geldi! benim PPC ise İ-mate tmobile. ne yapmalı nasıl olmalı?
yardımlar ve cevaplar için teşekkürler.
KeremPo
K
17 yıl
Adsl Modem ile switch i birbirine nasil baglariz? (sorun çozuldu, switch arızalıymıs)
Elimde linksys wag354g modem var. bunu 8 portlu surecom switch e nasil baglamam gerekiyor. ne switch te ne modemde uplink portu yok. mecbur normal portlardan bagliyicaz. ama nasil? cross kabloyla mı yoksa duz kabloyla mı? ikisinide denedim. her iki kabloyla da 10 dakika normal sekilde calisiyor. 10 dk sonra modemden gelen kablonun takılı oldugu portun isigi yanip sonmeye basliyor surekli. tabi internete giremiyorum bundan sonra. nasil yapicaz bu isi acaba switch mi arizali?!
K
17 yıl
HDD de yazma hatası alıyorum hep!!
Merhaba arkadaslar
Western Digital 320GBlik bir diskim var. geçenlerde normalde acık olarak bıraktıgım pc eve geldigimde kapanmıstı. kendim actım ve checkdisk yapıcam istermisin dedi, bende iptal etmedim. yaptı bişileri duzeltti. ama windows a gecerkende hep bişileri yazma hatası vermeye basladı. kıllandım ve hard disk'in o partition a format attım. yeniden windows kurdum. ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. nedir bunun derdi? ne yapmalı da bundan kurtulmalı?
acaba HDD de fiziksel bir seymi oldu? olmasa bile format attıgım disk te neden hala bu hatalar cıkıyor ki? (hatta "ag aygıtınızda yada donanımınızda bir hata olusmus olabilir" diye bir hata mesajıydı)

yardımlar ve bilgi için çok teşekkürler şimdiden.[
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.