K

Teğmen
20 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
14 yıl
bir türlü çözemediğim motor suyu problemi için yardım
Merhabalar,
İmzamda bulunan aracımın motor suyunu hergün tamamlamam gerekiyor. işe gidip gelirken günde 2 saat kullanıyorum. Eğer ikinci gün su koymassam yolda alarm vermeye başlıyor.
Problemi ne yetkili servis ne de ustalar çözebildi. 2 ayrı ustada, 2 gün kaldı. Usta radyatörün yeni olduğunu söyledi. Devirdaim hortumları değişti. Benden önceki sahibi de durumu biliyormuş sanırım ve radyatörü de değişmiş. Ustalar suyun nereden eksildiğini bir türlü söyleyemediler. Zaten araba dururken eksilmiyor. KM'den bağımsız 2 saat çalıştığında alarm vermeye başlıyor. Sanırım yüksek devirde daha hızlı eksiliyor.
Her gün su koyduğum için zaten içinde antifiriz kalmamıştır. Bir forumda antifiriz koyunca düzelebileceği yazıyor. Mantıklı mı? koyup denesemmi?
Bir de aşağıdaki gibi bir ürün var. Son çare olarak buna başvurmayı düşünüyorum.
Stop Leak Radyatör Çatlak Tıkayıcı Toz Made In Usa -http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26005&productid=otev66120
Böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce? ne yapmamı önerirsiniz?
K
14 yıl
Yeni aldığım 307\u0027de km oynanmış
Merhaba,
2 gün önce galeriden bir araç aldım. 2004 Model Peugeot 307 XS 1.6 HDI. Aracı beğendim. Ustaya gösterdim. O da beğendi. Volantında arıza var, ses yapıyor ama seni idare eder dedi. Sonunda parasını verip aracı üzerime aldım.
Galerideki çocuk bana evrakları verdi. Evraklar arasında muayene kağıdı da vardı. 5 Ağustosda muayene olmuş ve 127000 kmdeymiş. Şimdi ise araç 94000 km de. Galerici aracın kmsini geriye almış.
Galerici bana tüm bakımlarını yeni yaptırdım, yağını değiştirdim, tatile gittim geldim bu araçla demişti ama hepsi yalan. devirdaim borusundan su kaçırıyor. Yağ damlatıyor ve yağı da dediği gibi yeni değişmiş değil, eski. Araba şu anda tamirde.
Bu durumda yapmam gereken nedir? Fikirlerinize ihtiyacım var. Km si ile oynandığını elimdeki belgelerle ıspatlayabiliyorum. muayene belgelerinde yazıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.