A

Onbaşı
05 Ocak 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Kablonet\u0027e Geçiş
Arkadaşlar Merhaba,

Apartmanda Kablonet alt yapısı var, sizce Kablonet'e geçmek mantıklı mıdır? Superonline ile bunun arasında kararsız kaldım. Önerebileceğiniz başka firma veya internet kampanyası var mıdır?
A
6 yıl
Askerim Lütfen Yardım Edin
Herkese merhaba, fazla uzatmadan direk konuya gireyim. Ben şu an 8 aylık askerim ve bugüne kadar çok şükür maddi konuda sıkıntı yaşamadım fakat askerde olan arkadaşlar bilir son 3-4 aydır doğuda görev yaptığımız için tazminat paraları yatmıyor. Benim de yıllardır çok sevdiğim bir kız arkadaşım var ve doğum günü 24 Nisan'da. Sivildeyken gözüm kapalı en pahalısından en ucuzuna her türlü hediye alıp mutlu ettim. Şimdi de param olmadığı için hediye alma konusunda sıkıntı çekiyorum. Sizden ricam bana el emeği göz nuru ufaktan bir hediye önerebilir misiniz?

Şu asker kardeşinizi mutlu ederseniz sevinirim..
A
7 yıl
Allahını seven yardım etsin! (Konu ciddi)
Arkadaşlar lütfen yardım!

Muayene oldum fakat doktor bir bakışta benim sağlam olduğumu söyleyerek "Askerlik yapabilir" teşhisi koydu. Ve benimle birlikte odaya 3 asker daha alarak hemen imzalayıp gönderdi. Film bile çekmedi. Bu olay 1 ay önce oldu. Benim de belim yıllardır çok kötü ağrımakta. Dün başka hastaneye gittim doktor ağırlık sakın kaldırma dedi. Bir kere kaldırdım 1 ay yatmak zorunda kaldım. Dün 5-6 ilaç ve korse yazdı mutlaka kullan dedi.

Şimdi size soruyorum:
1)Acemi birliğine gittiğimde sağlığım için çürük verirler mi?
2)Oldu da çürük verilmedi benim bu ağrıyla baş etmem mümkün değil ne yapmam gerekiyor?

Bu 2 soruyu yanıtlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
A
7 yıl
Askerlikte Usta Birliğimi Bilene Hediye Alacağım
Evet Beyler, Bayanlar;
Ağustosta kısmetse asker oluyorum. Henüz daha acemi birliğim belli olmadı fakat şimdiden tahminlerinizi almak isterim. Usta birliğimde düşeceğim ili doğru tahmin eden bir kişiye fazla maliyetli olmayacak şekilde bir hediye almayı düşünüyorum. Tahminleri alayım?

Kütük: Çankırı/Çerkeş
Doğum Yerim: İstanbul/Sarıyer
Doğum Tarihim: 1995

A
7 yıl
Milyonda Bir Olay Başıma Geldi!
Öncelikle herkese Merhaba,

Şimdi anlatacağım olay kolay kolay bir insanoğlunun başına gelmemiştir. Beyin yakan olayı size anlatayım;
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi/Bilgisayar Programcılığı'ndan(Ön Lisans) 2016 senesinde mezun oldum. Okulu 3 yılda bitirdim. Fakat o üniversiteyi okurken 2. bir üniversite olarak aynı anda Erzurum Atatürk/AÖF İş Sağlığı ve Güvenliği'ne yazıldım. İkinci üniversite olarak aynı anda okunabiliyor. Neyse geçen sene arkadaşlarla askerlik muhabbeti açıldı. Herkesin tecili öne çekilmiş diye bir konu döndü. Bende pek inanmadım. E-devlete bir girdim 2017 Aralık'ta tecilim vardı fakat bir anda 2022 Aralık'a uzatmışlar. Lan dedim n'oluyor! Millet ilk önce bu dediğimi şaka sandı. Bizim akıllı askerlik şubesi beni 4 yıllık mezun olarak sisteme kaydetmiş. Başkasının işine gelirdi bu durum fakat ben askere gitmek istiyordum ve geçenlerde Askerlik şubesine gittim direk tecili bozdurup askere gitmek istediğimi belirttim. Adamda milyonda bir olay yaşanmış ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum dedi. Ağabey ben asker kaçağı falan olmak istemiyorum direk gideyim beni bırakın durumuna geldim.Herşey buraya kadar güzeldi. Halıcıoğlu Askerlik şubesinde evrakları tamamladım muayene oldum Ağustosta gitmek için işlemleri tamamladım. 1 hafta önce bu işlemleri hallettikten sonra beni Çankırı(memleketim) Askerlik Şubesinden bugün birisi aradı. Hatayı yapan akıllı askerlik şubesi durumu düzelttiğini fakat benim 2016'da mezun olduktan sonra askerlik işlemlerimi halletmem gerektiğini şimdi de para cezası geleceğini belirtti. Adam telefonda bir de pişkin pişkin "O borcu ödeyeceksin benim sorunum değil abisinin!" diye tepki gösterdi. Bende sinirlendim sen kimsin de bana abisinin diyorsun diye tepki verdim. 1 kuruş para ödemeyeceğim sizi de mahkemeye vereceğim dedim sonra bir R yaptı. Sen niye takip etmiyorsun demeye başladı. Benim sorunum mu bu dedim. Hem hata yapıyorsunuz hemde hatanızı ben düzeltiyorum bir de üstüne para cezası ödüyorum öyle bir dünya yok dedim. Çözüm var mı diye soruyorumi yok diyor. Bende dayanamadım kavga ettim. Çaresizce para cezasını gelmesini bekleyeceğim!

Şimdi soruyorum sizce çözüm nedir?

A
7 yıl
İNTERNET DEVRETMEK İSTEYENLER?
İstanbul içi Süperonline İnternetini devretmek isteyen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.