E

Er
24 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Çok erken boşalıyorum
Merhaba arkadaşlar.Fazla uzatmadan konuya gireceğim.Başlıktan da anlaşılacağı gibi erken boşalma sorunu ile başbaşayım.Zaten penisim ile bir türlü yıldızımız barışmadı.Daha önceki konumda istenmeyen tüylerden kurtulmanın ekonomik yollarını arıyordum ki buldum forum sayesinde.Onu hallettik çok şükür.

Şimdi arkadaşlar geçen yaz bir kızla tanıştık.işler ilerledi sevgili gibi olduk.Onu çok seviyordum.iş çıkışı saatlerinde zincirlikuyudan bahçelievlere metrobüsle hergün gidip gelmem bu sevgimi kanıtlar nitelikteydi.Talih yüzüme güldü ve kızın ev arkadaşi iş değişikliği sebebiyle farklı bir ilçeye taşındı.bu da kızın yeni kira dönemine kadar evde yalnız kalması ve benimde penisime bayram geldiğini gosteriyordu. Lakinki öyle olmadı dostlar. 25 yıllık Ahir ömrümde afedersiniz ciciklere ilk temasım ayni yıllara tekabül ediyordu.Ben ise ilk kez beraber olacağım kız adına üzülüyor, kendimi coni sins'in alternatifi olarak görüyordum. Ilk başlarda Haydar Dümen'e sorulan " giriş çıkış olmadı,sevgilim kulağıma,donuma boşaldı,hamile kalir mıyım? "Eksenindeydi ufak gönül oyunlarımız. Artık kira dönemi nin sonlarına yaklaşırken birşeyler olmalı idi.Lakin hergün testis ağrısı ile metrobüsle ayakta seyahat etmek hayat konforumu düşürüyordu.

Artık buna bir son vermek gerekiyordu. Şartlar elverdi ve artık sürtünmeden kaynaklı deformasyona uğrayan yol arkadaşımı ( aslında en büyük düşmanımmış,bilemedim) hak ettiğini düşündüğüm en huzurlu yere teslim etmekteydim. Ancak o da ne ? Yol arkadaşım henüz yeterli sertlige ulaşamadan, bir kaç el ve dil darbesi ile adeta bana olan nefretini kusuyordu. Olanlara inanamadım. Oysa ki penetrasyondan sonra içmek üzere marketten kredi kartı ile aldığım Marlboro Touch bile hazırdı.Ortamdaki herkes şaşkındı.ben,kız arkadaşım ve yol arkadaşım.Tabi hemen çeşitli bahanelere sığındım.Allaah allah neden böyle oldu ki normalde böyle olmazdı gibi çaresiz cümlelerle durumu kurtarmaya çalışıyordum. Kız ise önemli değil aşkım olabilir böyle şeyler dedi.Ancak bunu inanarak değil, beni sevdiği için, uzulmememi istediğinden söylediğini yol arkadaşım bile biliyordu..

Yani dostlar durum pek değişmedi.Yazın tatile falan gittik orada da durum aynı. Arkadaşımın gerekligi sertliğe ulasmaşı ile ilk konumuna dönmesi yaklaşık bir dakikayı buluyordu.Hatta zaman zaman artık arkadaşım hiç bir etkiye tepki vermiyordu kız arkadaşımın yanındayken. Cezalandırmak için coğu kez yumruklamayı ddüşündüm ama yapamaım.Velhasil kızdan ayrıldık yaklaşık 4-5 ay oldu.Ben se bu sure zarfında çözüm yolları aramaya başladım.En garanti yöntem cinsel terapi gibi görünüyor uzun vadede.Hatta bi ara pompalı penis yaptırmayı düşündüm ama cerrah fobimden dolayı bu hicbir zaman olmayacak.

Evet arkadaşlar bu konuda yalnız mıyım acaba ? Var mıdır benim gibi bi sorunu olan ? Çözüm yöntemi bilen ? Bir ara geciktirici ürünlere göz attığımda süreyi uzattığını ancak herhangi bir keyif vermedigi sonucuna ulaşım.

Aynı dertten muzdarip veya bu derdin kisa vadede çözümlerini bilen dostların yardımını bekliyorum.
E
7 yıl
İstenmeyen Tüylere Karşı Amansız Savaşım
Arkadaşlar merhaba.Özellikle bu saati seçtim ki ne kadar az kişi görürse,utanma katsayım da o oranda olacak.Çünkü bu durumu kendimden başka kimseyle paylaşamıyorum.Konuyu,yüzlerinizi göremediğim,siz gönül dostlarıma paylaşmamın daha iyi olacağı kanısına vardım.

Öncelikle belirtmem gerekir ki,kişisel temizliğine önem gösteren elit bir beyim.2 günde 1 duşa girer ve kişisel temizliğimi a101'den aldığım orta halli kalitedeki traş bıçakları ile gerçekleştiririm.Ancak uzunca bir zamandır artık traş bıçaklarımın yanına bir adette "cımbız" eklendi.

Evet dostlarım.Tam tahmin ettiğiniz gibi artık istenmeyen tüylerin yayıldığı alanlar iyice kontrolden çıktı.Uzuv olarak pek haşmetli boyutlara da sahip değilim malesef.Hal böyle olunca kişisel temizliğime özen göstermediğim zamanlar sonrasında,uzvum'da imara açık alanlar oldukça küçük bir alan olarak gözülmekte.İstenmeyen tüyler her yeri işgal etmiş durumda diyebiliriz.Bende bu durumu cımbızla çözmekteyim.Ancak şöyle bir durum var ki bu işlem oldukça zahmetli ve inanılmaz zaman alıyor.Ayrıca inşaat sahasını tam görebilmek amacıyla kaburgasını aldırmış Eminem gibi durmak,omurgada bir süre sonra ağrılara sebep oluyor.Tabi zaman zaman kan revan içinde de kalabiliyorum.

Acaba bu sorunu benim dışımda yaşayan var mıdır ? Veya başka bir çözümü var mıdır? Lazer epilasyon imkanım yok malesef.İnternette biraz araştırma yapınca latex eldivenle çekilme sureti ile tüylerden kurtulma yolunu alternatif olarak gördüm,denedim ancak inanılmaz acıyor.Bu sorunu epilasyon dışında çözmenin yolu yok mudur? Cımbız zahmetli oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.