G

Onbaşı
11 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
Yardım
Yeni bir daireye taşındık . Taşındığımız dairede Kablonet altyapısı olmadığı için hizmetimizi sonlandırdık. Gelgelelim binada sadece Türk Telekom fiber altyapısı vardı bizde hemen türk telekoma başvurduk . Fakat bizim internetimiz port olmadığı gerekçesiyle bağlanmadı. Müdürlüğe gittiğimizde bizden önce dairede oturan kişiye (Türk Telekom kullanıyormuş) ait gözüküyormuş port. Daha sonra adamı bulduk felan derken adamın hizmeti bugün iptal oldu. Benim internetim bağlanır mı ve kaç gün sürer ?
G
3 yıl
Türk Telekom iptali etmiyor
Türk Telekom internet için geçen hafta salı günü arkadaşım türk Telekom müdürlüğünden dilekçe verdi fakat hizmeti hala kapanmadı . Müşteri hizmetlerini arıyoruz bekleyin diyorlar şikayet oluşturduk dönüt alamıyoruz . Ne yapmalıyız ?
G
3 yıl
Türk Telekom iptal süreci
Türk Telekom internet iptal dilekçesi verildikten kaç gün sonra tamamen sonlanır ?
G
3 yıl
Port sorunu
Yeni bir daireye taşındık ve dairede fiber internet altyapısı var. Taşınır taşınmaz internet başvurusunda bulundum TT firmasına fakat internetim bağlanmadı . Taşındığım evde benden önce oturan kişi de TT internet kullanıyormuş ama taşındığında internet naklini aldırmamış . Binada 24 port var ve hepsi dolu. Benim portum ise evde benden önce oturan kişi naklini aldırmadığı için sistemde dolu gözüküyor. TT il müdürlüğüne gittim bana önerileri benden önce oturan kişiyi bulup naklini aldırmasını istemem oldu. Bunun üzerine bende adamı bulup naklini aldırmasını istedim fakat beni 2 haftadır oyalıyor . Bugün de tartıştık ve aldırmayacağını söyledi . Ne yapabilirim lütfen yardımcı olur musunuz nereye başvurabilirim. (TT yardımcı olmuyor)
G
5 yıl
EGE TIP VS ANKARA TIP ?
Ege tıp mı ankara tıp mı ? sebepleriyle açıklarmısınız.
G
5 yıl
İTÜ CENG BU SENE KAÇLA KAPATIR TAHMİNLERİNİZ
İTÜ bilgisayar mühendisliği kaçla kapatır? 2500 olur mu ? tahminleriniz nedir
G
5 yıl
İTÜ CENG BİLGİSAYAR LABORATUVARI VARMI ?
İTÜ bilgisayar mühendisliğinde bilgisayar labovatuvarı varmı ?
G
5 yıl
BİLKENT MAKİNE YAZILIR MI ?
Bilkent makine mühendisliği müfredatı diğer ünilerden farklı mıdır ?
odtü düzeyinde eğitim verir mi ?
akademik kadrosu yeterli midir ? bunları cevaplayacak biri yokmu
G
5 yıl
BİLKENT MAKİNA MÜFREDATI FARKLI MI ?
Bilkent makina mühendisliğine baktığımda dersler diğer ünilerle farklı görünüyor. bilkentte örneğin statik ve teknik resim dersleri gözükmüyor bilgi verirseniz sevinirim.
G
5 yıl
Bilkent Makine nasıldır ?
.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.