J

Çavuş
09 Aralık 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
J
3 ay
Akşamları İnternet Yavaşlıyor
Herkese merhabalar, birkaç gündür akşam 7-8 sonrası 64 mbps ev interneti hızım 3 mbps civarına düşüyor. Gündüzleri herhangi bir problem yok. Bu sorun daha önce yoktu birkaç gündür yaşıyorum. Bilgisi olan var mı?

Vodafone net kullanıyorum.
J
10 ay
Motor Arka Teker Kilitleniyor
Herkese merhabalar, yeni bir motor aldım motoru biraz sürdükten sonra arka teker kilitleniyor.

Motorda tam olarak şöyle oluyor; Arka fren basılı kalıyor sanırım sürekli fren lambası yanıyor. Arka fren iyice sertleşiyor basılmıyor. Arka tekerlek sanırım fren sıktığı için iyice kilitleniyor ve hareket etmiyor. Tek çözüm motoru bekletmek ve düzelmesini beklemek.

Motorun freninin hava yaptığını düşünüyorum. Tahminimce hava sıkıştırıyor ve bekleyince hava çıkıyor ve düzeliyor. Fakat ne kısımdan olduğunu çözemedim. Bunu servise götürmeden çözmenin herhangi bir yolu var mı? Servise götürmeden önce sormak istedim.
J
11 ay
Haftada Kaç Set? - Vücut Geliştirme
Herkese merhabalar, Bir kas grubunu haftada 10 set ile 15 set arası çalıştırmanın bilimsel olarak yapılan çalışmalara göre en iyi kas gelişimine etki ettiği söyleniyor. Fakat hazırlanan programlara baktığımızda genelde bir insan ortalama haftada 30+ set yapıyor. Aslında bu yönden bakıldığında "bro split" diye tabir edilen bir kas grubunu haftada 1 kere çalıştırmanın bile başlangıç-orta düzeyde optimal büyümeye yol açması lazım. Fakat bro split vücut geliştirme camiasında önerilmeyen bir çalışma sistemi.

Bilime göre baktığımızda haftada 3 gün antremana giden birisinin bile ( örnek : omuz ve ön kol - göğüs arka kol - sırt ve bacak ) güzel bir gelişim yakalaması lazım. Sizin antreman programlarınız ve yazdığım konu hakkındaki düşünceniz nedir?
J
geçen yıl
Logitech Driving Force Gt Onarım
Merhabalar, İzmir içi Driving Force Gt direksiyon setini onarabilecek bir arkadaş var mı? Kalibrasyon hatası var.
J
geçen yıl
Arka Omuz Özel Olarak Çalışılmalı mı?
Herkese merhabalar, bugün hareketlere bakarken arka omuz hareketlerini gördüm ve arka omuz hareketlerini ihmal ettiğimi fark ettim.

Aynanın karşısına geçip arka omzuma bir bakayım dedim ve gayet iyi olduğunu fark ettim. Özel olarak hiç arka omuz çalışmamama rağmen nasıl böyle olabiliyor? Arka omuz özel olarak çalışılmalı mı? Bildiğim kadarıyla omuz hareketlerinde ikincil kas olarak çalışıyor.
J
2 yıl
Bu Klima Markaları Nasıl ?
Herkese merhabalar, ben evime klima almayı düşünüyorum aklımda 3 marka var bir tanesi Baymak diğeri Daiseku ( klimacı tarafından önerildi ) diğeri ise LG ( bu da klimacı önerisi ) bu markaları kullanan bilgisi olan var mı?

Daiseku markasını özellikle merak ediyorum kullanan varsa fikirlerini, tecrübelerini almak isterim.

Baymak kart arızası yapıyormuş öyle söylendiği için açıkçası biraz soğudum.

LG Hakkında hiçbir fikrim yok.

Bu markalardan kullanan varsa fikirlerini belirtirse sevinirim.
J
3 yıl
Türknet Ekipler Gelmiyor
Herkese merhabalar, bundan 12 gün önce Türknete başvuru yaptım zorlaya zorlaya son işlem olan ekiplerin gelmesi işlemine gelebildi süreç. Fakat bu sefer de randevu için aranacaksınız dendi fakat ne arayan var ne soran. Bu sefer de kendi kendine randevu vermişler "randevu tarihiniz ekiplere iletilmiştir" diye bir mesaj geldi, fakat garip olan mesajda tarih yok. Twitterdan müşteri hizmetlerine zar zor ulaştım randevumu benden habersiz 27 ekime vermişler yani şuan itibariyle tam 11 gün sonraya! Gelen mesajda randevu tarihini değiştirmek için RANDEVU yazıp yollayın diyor yolladığımda ise "devam eden randevunuz olmadığı için işleminize devam edemiyoruz" diyor.

Özet olarak süreç kısır döngüye girdi ve çözüm yok, herhangi yardım eden biri yok, online işlem üzerinden yazdığımda aranacaksınız diyip duruyorlar yine randevunuz ekiplere iletildi diye mesaj geliyor yine soruyorum yine 27 Ekime randevu verilmiş tabi yine arayan yok!

Doğru düzgün kimseye ulaşamıyorum mesaj atıp oyalıyorlar bir kabloyu bağlamaya 11 gün sonra geleceklerini söylüyorlar bir sürü online ders kaçırdım telefondaki internetim bitmek üzere rezil oldum!

Yardımcı olabilecek arkadaşlar veya yol gösterebilecek birileri veya direkt olarak Türknet benimle iletişime geçerse iyi olur artık çözülsün lütfen.
J
3 yıl
Türknet Mesaj Sonrası Kendim Kurabilir Miyim
Herkese merhabalar, Türknetten İnternet almıştım bugün kullanıcı adı ve şifrem geldi ve kurulum için birinin geleceği söylendi. Ben modemi kendim kurdum fakat İnternet gelmedi. Çalışanın gelip aktive etmesi mi gerekiyor?
J
3 yıl
Stres Sebepli Mide Bulantısı
Herkese merhabalar, yıllardır yaşadığım sorunu başkaları da yaşamışsa diye tavsiye almak istedim. Benim sorunum strese girince midemin bulanması. Örnek vermek gerekirse mesela sınava girmek beni gerip strese sokuyorsa sınav öncesi şiddetli şekilde midem bulanıyor. Bazen yatakta yatarken bile aklıma stres yapacağım birşey gelirse midem bulanmaya başlıyor. Daha önce üniversitemin ilk senesi çok stresli geçtiği için, her sabah stresli şekilde uyanıp 2 hafta boyunca her sabah kustuğumu hatırlıyorum. Stres geçince ve hayatım normale dönünce tüm belirtiler gidiyor ve kurtuluyorum.

Daha önce böyle bir sorun yaşamış olan ve en azından çözüm olmasa bile biraz olsun rahatlatan yöntemleri söyleyebilecekler veya konu hakkında tavsiye verenler olursa çok sevinirim.
J
3 yıl
Ona Benzediği İçin Mi Bizim Tercihimiz Mi
Herkese merhabalar, uzun zamandır fark ettiğim bir şey hakkında insanların fikrini almak istedim. Etrafımdaki insanlardan ve kendimden gözlemlediğim kadarıyla, insanlar hep aşık olduğu ilk kişinin profilinde birilerinden hoşlanıyor. Örnek vermek gerekirse ilk aşık olduğumuz kişi esmer, çekik gözlü, sakin yapıda biri ise ondan sonra gelen diğer hoşlandığımız, aşık olduğumuz kişiler de aynı yapıda, hatta neredeyse aynısı olma eğilimi gösteriyor.

Sormak istediğim soru şu sizce "insan bir kez aşık olur. diğerleri o'na benzetmeye çalıştığınız alt versiyonlarıdır. aşk değil, arayıştır, avuntudur." sözü doğru mu? yoksa biz zaten aşık olmadan önce de o tipte birilerinden mi hoşlanıyorduk? Yani bu bizim zevkimiz ve sadece denk mi geliyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.