U

Er
01 Kasım 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
7 yıl
EVGA mı Gigabyte mı ?
EVGA GeForce GTX 1060 6GB SSC GAMING ACX 3.0

Gigabyte GeForce GTX 1060 Xtreme Gaming 6GB
mı ?

Fiyatları aşağı yukarı aynı. Evga'nın VRam sıcaklık sorunu vs olduğunu duymuştum ancak üstesinden gelindi mi bilemiyorum.Gigabyte zaten hiç kullanmadım.Hangisini önerirsiniz ve neden ?
U
7 yıl
Evga Gtx 1060 SC 3 GB Alınır mı? ( Yardım )
Bütçem doğrultusunda, ikinci el garantili ve ya amazondan alınma sıfır gtx 1060 arıyorum bir süredir.Araştırmalarım sonucunda bütçeme yaraşır, amazondan alınma sıfır EVGA GTX 1060 SC 3 GB bir ürün buldum.Yalnız bu kart hakkında çok ayrıntılı bir bilgiye de ulaşamıyorum malesef.Ürün fabrikasyon da sorunlu olabilir, başıma böyle bir sorun gelmesi durumunda garanti ne kadar uğraştıracak beni.Fazla ısınır mı, cw sorunu çıkarır mı, irite edecek derecede ses çıkarır mı ve en önemlisi 6 GB ve çift fanlı ürünler ile arasında, keşke biraz daha para biriktirip bunun yerine 6 GB bir ürün alsaydım diye dert yandıracak bir fark gözüme çarpar mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.