C

Teğmen
01 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Panasonic ER-GB40
Arkadaşlar kolay gelsin

İnternetten traş makinelerine bakıyordum sakal için ve sonunda Panasonic almaya karar verdim. Aradığım 200 TL fiyat sınırında performanslı (evde kullanmak üzere).

Baktıklarım arasında da en çok bu modeli gözüm tuttu
http://shop.panasonic.com/personal-care/mens-shavers-and-grooming/mens-beard-hair-trimmers/ER-GB40-S.html
İnternette 160-170 TL civarında.

Gözümden kaçmış olabilir diye bir de sizlere sormak istediğim. 200 TL bandında bu üründen daha iyi bir var mıdır?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
C
9 yıl
Aynı ağdaki iki bilgisayarın dış ip adresleri farklı
Arkadaşlar, herkese kolay gelsin. Yaklaşık iki gündür işin içinden çıkamadığım bir durum var. Server olarak kullandığım bilgisayarı bulunduğu şube kapandığı için başka bir şubeye aktarmak zorunda kaldım. Bilgisayara sabit ip atadım, portları açtım. Bilgisayar ağ üzerinde sıkıntısız çalışıyor. Buraya kadar bir sorun yok. Portun çalışıp çalışmadığını denemek için internete girip denediğimde bilgisayarın dış ip adresinin getirdiğim şubedeki dış ip ile farklı olduğunu farkettim. Şubenin dış ip adresi 88.***.***.*** (ttnet'ten sabit ip) ancak bilgisayarın sitede gözüken ip adresi 128.***.***.***. Bilgisayarın dış ip adresini nasıl değiştirebilirim? Ya da şöyle sorayım dış ip adresini elle atamak mümkün müdür? Mümkün ise elle atandığı gibi kaldırılabilir sanırım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
C
11 yıl
Laptop aşırı ısınıyor!!! Kime götürdüysem çare olmadı!!!
Öncelikle şunu belirteyim, laptopumun fanı havayı klavye arasından alıyor yani piyasadaki bir çok model gibi yandan veya alttan almıyor.

Gelelim konumuza, ben bağımlı bir FM oynayıcısıyım ve laptopumun ısınma sorunu yüzünden tam anlamıyla oynayamıyorum. Laptopum ısınıp pat diye kapanıyor! Ben öncelikle fan tıkanmıştır diye açıp fanı temizledim, yağladım ve kanallarda eğer biriken toz varsa onları temizledim. Elim değmişken de termal macunları yeniledim ancak çare olmadı. Ben de ilk başta dediğim gibi klavyeden hava çeken laptop fanının havayı çektiği yere küçük masaüstü vantilatörü yerleştirdim. Ekranın sağ alt köşesini hiç göremez oldum bu olaydan dolayı ancak bu fedakarlık da çözüm değildi. Sonra da laptopun alt kapağını söktüm ve doğrudan laptop soğutucu ile bileşenleri soğutmaya çalıştım ve hala bir şey değişmedi

Belki işletim sisteminden kaynaklı olabilir diye bilgisayarı biçimlendirdim ama yine durum aynı

Şunu da belirteyim, bilgisayarın kapanması için FM2013'ün açık olup olmaması değiştirmiyor. Birkaç sekmede youtube ya da başka bir video oynatan site açık olursa da aynı sorunu yaşıyorum.

Bir fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? "Servise götür" dışında bir yorum olursa iyi olur çünkü servis de çare olamadı
C
11 yıl
ACİL!!! Yazıcı Kafası Temizleme Solüsyonu!!!
Öncelikle iyi akşamlar...

Arkadaşlar, en acilinden yarın İzmir içerisinden elden yazıcı kafası temizleme solüsyonu almak zorundayım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Eğer bu konuda bana katkıdan bulunan olursa çok sevinirim.


Saygılarımla...
C
11 yıl
DVR Kayıt cihazından uzaktan izleme
Arkadarşlar, 3 gün önce kurduğum sistemi uzaktan izleyemiyorum. Gerekli portları açtım modem üzerinden. LAN üzerinden hiç bir sorun yok, ancak sabit IP adresimden girmeye çalıştığımda modem arayüzüne ulaşıyorum. Nerelere baktıysam fayda olmadı, yardımlarınızı bekliyorum...
C
12 yıl
Kendi arsama güvenlik amaçlı kamera sistemi önerisi
Arkadaşlar, kendi arsamda güvenlik amaçlı kamera sistemi kurmak istiyorum, sistem hazır, tesisat hazır ancak hangi kamerayı seçmem gerektiğini bilmiyorum. Piyasada o kadar çok kamera var ki yanlış ürünü seçme olasılığım çok yüksek. Bu yüzden sizlerden yardım istiyorum. İstediğim kameranın 150m görüş mesafesi olsun ve gece görüşü de olsun. Birkaç yere sordum ve bana "BL-655 SH - 13 SONY 480 TVL" ve "BALİTECH BL-697D 13 SONY CCD" gibi iki kamera önerdiler. Aslında piyasada Balitech dışında pek de kamera bulamadım. Mutlaka vardır ancak denk gelmedim.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.
C
12 yıl
FL 91 için ekran kartı
Yaklaşık 4 yıldır (hunharca) kullandığım FL 91 Santa Rosa bir dizüstü bilgisayarım var. Ekran kartını değiştirip daha güncel bir kart takmak istiyorum. Mümkün müdür? Eğer mümkün ise hdmi çıkışlı tavsiye edebileceğiniz modeller nelerdir?
C
12 yıl
Amfi arıyorum (S-Video girişli, HDMI çıkışlı)
Arkadaşlar, verdiği parayı hak edecek bir amfi arıyorum. En azından 4 ses kanallı, s-video, hdmi girişli ve hdmi çıkışlı bir amfi alacağım. Görüşleriniz bekliyorum. Umarım uygun bir model bulabiliriz...
C
12 yıl
DARK RECORD MANIA ile DARK RECORD MANIA 2 arasında kaldım!!! Yardım edin
Arkadaşlar, bir medya oynatıcı almak istiyorum. Aslında Philips HMP5000 almayı planlıyordum ancak birkaç arkadaşım Dark'ın media oynatıcılarını önerdi ve ben de biraz onlara baktım. Konunun başlığında yer alan iki ürünü inceledim ve karar veremedim. Aralarında yaklaşık iki kat fiyat farkı var. DARK RECORD MANIA'yı 150 TL'ye ikinci el buldum. DARK RECORD MANIA 2 ise internette çoğu yerde 300 TL'ye var. Philips HMP5000 de 180 TL'ye var.

Lütfen yardımcı olun, hangisini alayım ya da daha iyi bir öneriniz var ise dinlemeye hazırım
C
14 yıl
\"Nestle After Eight\" Naneli çikolata
Arkadaşlar, bu çikolatayı kaç zamandır arıyorum. İzmir'de aramadık yer bırakmadım sayılır. Bu çikolatayı bilen bilir :)
Eğer İzmir'de nereden alabileceğimi bilen varsa yardım etsin, lütfen...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.