3

Onbaşı
05 Ağustos 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3
2 yıl
Modem
Modemi her gün açıp kapamam gerekiyor yoksa internet ya çok yavaşlıyor ya da hiç olmuyor. Bunun nedeni nedir?
3
5 yıl
Yemek yerken çenemden ses geliyor ileride geçer mi?
Merhaba arkadaşlar. İki aydır yemek yerken çenemden ses geliyor. Doktora gittim çenede herhangi bi sorun yok dedi ve kas gevşetici verdi. Ama hala devam ediyor. Böyle bir sorunu olan var mı? İlerde geçer mi?
3
6 yıl
İngilizce öğretmenliği mi? Deniz/Kara/Hava astsubaylığı mı?
Bu yıl Msü sınavına girerek astsubay mülakatlarına girdim. Spor, sözlü ve sağlık mülakatlarını geçtim. Sonuçlarım iyiydi. Büyük ihtimal astsubaylığın biri gelecek. Ama öte yandan bu yıl yabancı dilden hazırlandım. İyi bi sıralamaya girdim. İngilizce öğretmenliği de geliyor. Çok kararsızım. Astsubaylıkta 2 yıl okuyup göreve başlayabilirim ama ing öğrt. okursam hazırlıkla beraber 5 yıl + KPSS var. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
3
6 yıl
Hangisi?
Xiaomi (mi8) arayuzunu cok seviyorum ama zenfone 5z de de stereo hoparlor ve kaliteli bir 3.5 mm kulaklik girisi var. Muziksever biri olarak hangisini onerirsiniz?
3
6 yıl
Xiaomi mi8 mi Asus Zenfone 5z mi?
Xiaomi arayuzunu cok seviyorum ama zenfone 5z de de stereo hoparlor ve kaliteli bir 3.5 mm kulaklik girisi var. Muziksever biri olarak hangisini onerirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.