Arkadaşlar size önemsiz gelebilir ama ben açıkcası çok bozuldum ve kafama taktım çünkü ben bi insanın gerçekleri sinirliyken söylediğine inanıyorum her zaman gerçek yüzü o zaman çıkıyor ortaya. Bu arada ilişkimiz yenide değil baya uzun süreli, bugün kavga ettik ayrılmak istiyorum dedi bende güle güle diyince senin neyine baktıysam zaten tipsiz dedi ama şuan deli gibi arıyor barışmak için. Sizce bunu beni sinir etmek için felan mı söyledi yoksa gerçekten sinir anında ağzından mı kaçtı :)

Diceksiniz ki bunun neyini kafana takıyorsun şöyle söliyim dostlar mesele tipsiz, yakışıklı olmam değil tipim iyi olmayabilir ama kız arkadaşımın beni çirkin görmemesi lazım.
Madem ben tipsizin tekiyim onun yanında ne işim var kendine yakıştırmıyorsa beni aldatadabilir yani .. Beni beğenmiyorsa nasıl inanıyım ki böyle düşünüyorum yani. Her hangi arkadaşlarım çok tipsizsin felan dese güler geçerimde kız arkadaşımın bunu söylemesi üzdü siz ne düşünüyosunuz benim düşüncem doğru mu sizce.. Lütfen düzgün cevaplarsanız önemli benim için. :)


Arkadaşlar özelden yazanda olmuş burdanda tipini at diye sorun o değil ki buraya resim yükleyince 100 kişiden 100 üde yakışıklısın dese kızın düşündüğü önemli benim takıldığım o yani benim içimde ukte kalır.

NOT : tüm yorumları tek tek okuyorum arkadaşlar teşekkür ederim yardımcı olmaya çalışan herkese.