Ü

Onbaşı
31 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ü
8 yıl
1500 Tl civarı Lg G5-Z3 Plus-Z5
Arkadaşlar bir kaç telefon arasında kaldım
Xperia Z5 1880 sıfır-1aylık kullanılmış 1700 hangisi mantıklı ?
Xperia Z3 Plus 1680
Lg G5 2000 bütçemin üstünde zorlamam gerekir
Zenfone 3 fiyatını bilmiyorum ama bekleyebilirim ?
İphone 6 16gb bir haftalık 1700
0 telefonları hepsiburadanın kendi sattığı distribütör garantili telefonlardan almayı düşünüyorum mantıklı mı ?
Ü
8 yıl
Honor 7 Xiaomi Mi5 ?
Arkadaşlar bütçem 1300-1500 civarı pek anlamam telefondan, telefonda aradığım özellikle ön kamerasının iyi olması,şarjının uzun gitmesi ısınmaması telefonu genellikle whatsapp,video,sosya medya ve fotoğraf için kullanacağım..
HUAWEİ P8
Sony Xperia M5
Xiaomi Mi5
HTC DESIRE EYE
ASUS ZENFONE 2
Honor 7

Bu telefonları gördüm araştırdığımda çoğunlukla ama ikinci el Z5,İphone 6 bulmakta mümkün sanırım ikinci el bu telefonları önerir misiniz ? yada üstteki telefonların 2.elini alsam telefonda sıkıntı yaşar mıyım ?
Ü
8 yıl
Bilgisayar Mühendisliği Üniversite Seçimi
Merhaba ben ygs-lys öğrencisiydim şimdi tercihlerim var üç üniversite arasında kaldım Marmara-ege-iyte arasında kaldım sizce hangi üniversiteyi seçmeliyim ? Marmara-iyte önde gibi duruyor şuan için.Bu üniversiteden çıkanlar piyasada tutuluyor mu ? iyi yerlere gelebiliyorlar mı ? ve maaşları merak ediyorum açıkcası çevremde ve genel anlamda ortalıkta mühendisleri çok kötüleyen var 1500le başlayıp max 3bin kazanırsın diyenler gördüm.bu üniversite Kalitesinde ortalama 2-5yıl tecrübeli mezunlar piyasada ne kadar kazanıyor acaba ?
Ü
8 yıl
Bilgisayar Mühendisliği Üniversite Seçimi
Merhaba ben ygs-lys öğrencisiydim şimdi tercihlerim var üç üniversite arasında kaldım Marmara-ege-iyte arasında kaldım sizce hangi üniversiteyi seçmeliyim ? Marmara-iyte önde gibi duruyor şuan için.Bu üniversiteden çıkanlar piyasada tutuluyor mu ? iyi yerlere gelebiliyorlar mı ? ve maaşları merak ediyorum açıkcası çevremde ve genel anlamda ortalıkta mühendisleri çok kötüleyen var 1500le başlayıp max 3bin kazanırsın diyenler gördüm.bu üniversite kalitesinde ortalama 2-5yıl tecrübeli mezunlar piyasada ne kadar kazanıyor acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.