T

Teğmen
10 Temmuz 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
i7 990x işlemcili sisteme ekran kartı yükseltmesi.
Merhaba, şimdiki ekran kartımla oyunlarda düşük fps aldığım için sadece ekran kartımı mantıken uygun olursa yükseltmek istiyorum, tabi buradaki bilgili insanlara sormadan iş yapmayayım dedim.

Sistemim tam olarak şöyle i7 990x (4.8ghz civarlarında kullanıyorum), msi big bang x power anakart, 6 tane 2gb 2000mhz gskill= 12gb ram, cooler master silent pro gold psu 1200w.

Şimdi bu sisteme 1080 en azından 1070 ekran kartı takmak uygun olur mu, eğer sistemim bu ekran kartlarını ihtiyaçlarını karşılamazsa doğal olarak komple sistem değişikliğine gitmem gerek ki onun için de bir müddet daha bütçe ayırmaya devam etmem lazım, ilginize teşekkür ediyorum.
T
7 yıl
Ram gecikme(cl) değerleri manuel olarak girmek.
Ram gecikme değerleri(cl) bios'da manuel olarak girildiğinde hangi zamanın karşısına hangisini yazmamız gerekir, mesela ramın üstündeki sayılar 8-8-7-8 olsun şimdi ilk rakamı, ikinci ve sonrası hangilerinin karşısına gelmesi gerekli.

manuel deyince bunlar gibi özellikler çıkıyor.
cas# latency (cl)
ras# to cas# delay (trcd)
ras# precharge (trp)
T
7 yıl
i5 7200u, i7 7500u arasında kaldım.
Bu iki işlemci arasında kaldım şöyle ki 7500u'yu genelde 15 inch modellerde kullanmışlar 7200u ise 13-14 modellerde yer etmiş, bu iki işlemcinin performans farkı (13inch yerine) fiyat ve ağırlık bakımından daha hantal bir makine(15 inch) aldırmaya değer mi?
T
8 yıl
Donanım konusundan ötürü İphone 7 ile 7 plus arasında kararsız kaldım
Biliyorsunuz 7'de 1334×750 px, plus'da 1920×1080 px ekran var ikisinde de aynı işlemci olmasına karşın plus'ın ekran çözünürlüğü 7'ye oranla epey fazla dolayısıyla grafik işlemleri daha yavaş olması gerek, öte yandan plusdaki fazladan 1gb ram bazı işlemlerde cihazı öne geçirebilir mesela safaride sayfa yenilenmeden daha fazla sekme açabilir vs

Benim size sorum işlemci ve gpu tarafında 7 plus 7'ye oranla çok yavaş kalır mı, cihaz seçiminde kriter olacak kadar fark var mı(büyük telefon istiyorum) esasen sormak istediğimin tam karşılığı ileride bu cihazlar eskidiğinde 7 plus ölüp 7 kullanılmaya devam edecek kadar fark oluşur mu.
T
8 yıl
6s güç butonu hk.
Biraz gevşek, elle oynayınca rayında milimetrik olarak ileri geri gidiyor ve sallayınca şık şık ses geliyor benim için bir sorun değil aslında ama genel anlamda bu bir sorun mudur garanti kapsamına girer mi, niye soruyorum derseniz ilerde satmak isterim tuşu bozuk falan derler şimdi.
T
8 yıl
Kalın plastik kılıflar alınan sinyali engeller mi?
Telefonu darbeye karşı korumalı bir kılıfla kullanıyorum bazen ev içinde wifi sorun yaşıyorum kabın bunda azda olsa etkisi var mıdır.
T
8 yıl
Rehberi bir Icloud hesabından başkasına aktarma
Merhabalar mevcut hesabımdaki rehberi yeni açtığım ikinci bir hesaba nasıl aktara bilirim tek tek rehbere isim girmeme gerek yok herhalde, yorumlarınız için teşekkür ederim.
T
8 yıl
Iphone şifresi
Iphone 6s şifresini unuttum, itunes yoluyla sıfırlasam açabilirmiyim veya kırabilcek bir uygulama falan varmı.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.