J

Er
26 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
4 yıl
Yeni Freelancer Sitesi
Merhaba arkadaşlar, yeni açtığımız ücretsiz & komisyonsuz freelancer sitesini sizlerle paylaşmak istiyorum.https://www.halloldubil.com/

Freelancerlar ile işverenlerin buluştuğu bir topluluk olmayı amaçlıyoruz.
Alışverişlerden hiç komisyon almıyoruz. :)

Siteyi inceleyip varsa tavsiyeleriniz duymak isterim.
Teşekkürler.
J
11 yıl
Online Mobilya Satış Sitesi - Evgör Mobilya
Site Adresi : Evgör Mobilya

Tanıtımı : Online Mobilya Satış Sitesi Evgör Mobilya

EVGÖR Mobilya

Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta…

“Mobilya sektöründe uluslararası değere sahip, yenilikçi ve global bir dünya markası olma” vizyonuyla 2004 yılının son çeyreğinde kurulan EVGÖR, yaptığı yatırımlar ve başarılı pazarlama stratejileriyle kısa sürede sektörünün sayılı firmalarından biri olmayı başardı.

Bu güne kadar farklı kurum ve kuruluşlardan çeşitli alanlarda ödüle layık görülen EVGÖR Mobilya’nın; ISO 9001 ve ISO 10002 sertifikaları dışında 2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, TTKD “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödülü, Altın Adam ve Altın Marka Ödülleri, 2012 Dünya Kalite Ödülü, Sosyal Medya ve Tüketici Kalite Ödülleri ile İstanbul Ticaret Odası 6. Başarı Kobi Yarışması Genç Girişimciler Jüri Özel Ödülü bulunuyor.
J
13 yıl
recovering journal uyarısı
selam arkadaşlar, forumda aradım ama bulamadım. redhat işletim sistemim açılırken birkaç satırda "recovering journal" uyarısı gördüm sanırım diskte bazı kesimler bozuk onarıyor gibi geldi bana.

ne yapmam lazım acaba. diske tarama mı yapmalıyım.
diskin sağlık durumunu nasıl görürüm.
yardımcı olursanız çok memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.