K

Çavuş
27 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
Bu kasaya SLİ yapılır mı ?
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bir extrem sayılabilecek bilgisayar toplama niyetindeyim. Elime nakit geçtikçe de parçaları alıyorum. Şimdi konuya dönelim i, ben sistemimde 1080 sli yapmayı düşünüyorum ve 1080ler arasında en beğendiğim tasarım zotac'ın AMP! Extreme versiyonu. Bu kart galiba baya geniş bir kart ve bende de Deep Cool Genome kasası var. Kasa mid-tower kasa dolayısıyla fulltower a göre daha ufak. Şimdi bu kasaya sıkıntısız zotacın o 2 kartı sığar mı ?

Not: Anakartım x99 deluxe ıı sli için 1 ve 2. Pci lar arası baya geniş o konudan sıkıntım yok.

Ek: Kasanın linki; http://www.sinerji.gen.tr/deep-cool-genome-bk-gn-sivi-sogutmali-kasa-siyah-yesil-helix-pmu71515
K
8 yıl
SLİ Köprüsü
Arkadaşlar daha yeni Asus x99 Deluxe 2 anakartını aldım. Paket içeriği gerçekten muazzam lakin içine sadece 1 adet 3 lü köprü koymuşlar ben 2 li sli yapmayı düşünüyorum. 2 li sli köprüsünü nerden bulabilirim ?

Birde şaka gibi olucak ama cahilliğime verin 2 ekran kartına 3 lü bağlasam olurmu bitanesi boşta dursa

Son olarak bu sli köprülerinde kalite felan farkı oluyormu yan sanayi alıpta mahvetmeyelim gıcır gıcır kartları ?
K
8 yıl
4K Masaüstü PC
Merhaba sayın forumdaşlar başlıktada yazdığı üzere 4k bir masaüstü toplama niyetim var. Öncelikle parçaları tek seferde almıyacağım. Ben çok uzatmadan anladığım kadarıyla bileşenlerin resmini koyucam. Sizden istedim parçalar uyumlu mudur vs. gibisinden yorumlar yardımcı olucak, bilgilendiricek öneriler bekliyorum lakin önerilerinizde 4k henüz erken felan yazmanızı istemiyorum on bin liradan fazla para ödeyipte 2k 144hz almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum velhasıl önerilerinizi bekliyorum..

< Resime gitmek için tıklayın >

NOT: Elimde kasa mevcut.( Deep Cool Genome )
NOT: Monitöre karar veremedim tavsiyelere açığım
NOT: Anakartada tam karar vermedim daha güzelini önerebilirsiniz benzer fiyat aralığında lakin göze hitap etmesi önemli benim için :)
NOT: Ekran kartını en son alıcam 1080 sli veya alıcağım zamanda 1080ti çıkarsa ona göre bir ayar çekicem 4k performansına göre tabiki.
K
8 yıl
Deep Cool Genome Sıvı Soğutucusunun Desteklediği Soketler Hangileridir? ( ÇÖZÜLDÜ )
Sevgili forumdaşlar başlıkta ismi gecen kasayı acil bir şekilde aldim lakin düşünmeden aldım aceleye geldi bu kasanın içinde zaten kendi soğutma devresi mevcut ama x99 soketine uygun mudur şimdiden tesekkurler.

Sorumun cevabını yabancı bir sitede buldum benim gibi ihtiyacı olan arkadaşlar içinde resmini koyuyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
İ7 5960x Hala Tercih Edilirmi ?( 6900k/5960x )
Arkadaşlar bu yeni 2011v3 işlemciler gelince haliyle 5960x de biraz fiyat düşüşü oldu şimdi 5960x alıp kullanmak mantıklı mıdır?( Yeni seri almak genelde daha hayırlı olduğundan soruyorum ) Yada tam olarak bilemiyorum ama 6900K felan bu tarz işlemciler 5960x i geçebiliyor mu?( Şimdi saçma sapan karşılaştırma yapma demenizden önce şuna dayanarak söylüyorum 1080 titanı geçti bu niye olmasın )

Birde extreme işlemci alınca anakartıda çok yüksek tutmak mecburimidir, lütfen konuyu dalgaya almayın bilgi öğrenmek için değil mi bu forumlar malesef yeterli ingilizceye de sahip değilim üstadlar kadar anlayamıyorum yabancı forumlardan.

Not: Bu işlemciyi alan adam haliyle sli da koyar yorumlarınızı buna göre yazarsanız sevinirim.
Not2: Anakart olayınıda sli yapınca anakartın iyi olmasının etkeni varmıdır ondan bir sorayım dedim.

Kusurumuz varsa affola, iyi forumlar.
K
8 yıl
2K 144HZ/ 4k tercih ?
Yaz ortalarında bilgisayar toplamayı düşünüyorum bu yeni nesiller felan çıkmasını bekliyorum. Güçlü bir sistem toplayacağım ama monitöre bir karar veremedim 2k 144hz mi yoksa 4k mı alsam bilemedim. Aralarında çok belli farklar var mıdır?
Not: Herhangi bir sistem taslağım yok donanım, bütçe vs sormayın. Sadece şunu söyleyeyim i7 ve bu yeni çıkıcak olan polaris/pascal'ın üst versiyon kartlarını edineceğim.
Not2: 2k 144hz için düşündüğüm monitör pg278q
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.