A

Çavuş
25 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
14 yıl
2006 Focus Alıyorum 53binde ne dersiniz
Herkese merhaba,

Bu haftasonu 53 binde temiz bir 2006 otomatik dizel focus buldum. 25 bine anlaştık. Bu model araçlarda km genelde en az 90bin ve üstü ilan olduğundan araç km si oldukça düşük geldi iki ustaya gösterdik, turbosuna ve motorun üflemesine baktırdık, iki usta da temiz dediler. Aracı bilgisayara bağlattık orada da hata kodu çıkmadı. Araç sadece makam aracı olarak kullanılmış. Bu kilometredeki bir Focusu otomatik dizel olmasına bakarak bu fiyata ne dersiniz?

Yakıt tüketimi konusunda bilgisi olan varmı? Genelde forumda benzinli otomatikler ve LPG taktırılmış araçlar için bu tür bilgileri gördüm ama dizel otomatik konusunda tüketimi hakkında bilgi göremedim.

Cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
İyi forumlar :D
A
17 yıl
PHILIPS 42PF7621D LCD TV için Firmware güncelleme
Merhaba,
Araştırmalar sonucu başlıktaki TV yi aldım. USB okuyucusundan divx görmedi acaba görmesini sağlayacak bir yazılım güncellemesi mevcut mudur? Ve ya hangi tür video formatlarını desteklemekte?
Bilen kullanan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler
A
18 yıl
canon PowerShot S2 IS
Sizce Bu makine nasıldır?
canon PowerShot S2 IS ?
Amerika dan alınacak ona göre sipariş vereceğim. fiyatı 269 USD imiş buna göre fiyat aralığı bu civarda tavsiye edeceğiniz bir makine varmı?
Şimdiden teşekkürler
A
18 yıl
Satılık LvL60 Orc Warrior - EU Grim Batol
Selam,
Vakit ayıramama ve işimden dolayı bıraktığım WoW accountım satılıktır.
Detaylar için: Tank Gear ve Fury DPS resimlerine bakabilirsiniz.
Türklerin bol olduğu bir serverda ve üstü başı gayet iyi 8/8 Tier1 ve 3/8 Tier2 tank+Fury DPS +ve MS DPS için Ful Epic gear ve silahlar var. DPS için ve tanklık için Epic ve Rare ring, amulet vs. çeşitli itemlar da var.
Epic ve AQ40 Mount u da mevcut.
Yaklaşık 240 - 250G parası ve resimde de göreceğiniz gibi ağzına kadar reagent ve item dolu bankası var.
Ayrıca Brood of Nozdromu reputation için gerekli quest line a başlanmış durumda.
Raidlerden raidlere oynadığım için PvP ranki yok sayılır.
227 Fire resistance ve 178 Nature resistance itemları var.
Nature Resistance ve Frost Resistance Craft itemlar için gerekli reagent lar da bankada hazır durumda. Naxxramas dahil bütün endgame 40man instance attunement ve questleri tamamdır.


Fiyat olarak 300 - 350 YTL arası birşeyler düşünüyorum. CD ler kutusu ve kayıtlı olan e-mail adresini de devredeceğim. İsteyene kullandığım add onları ve oyun patchlerini de bir CD ye çekebilirim.

İlgilenen arkadaşlar varsa PM bekliyorum.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.