T

Er
01 Mayıs 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Hobi Sanat Takipçisi
Merhabalar,

Yeni kurmuş olduğum işletme için (su bazlı akrilik boya) sanatla, özellikle hobi boyalarıyla ilgilenen Türk takipçi satın almak istiyorum. Takipçiler gerçek olmalı.

İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.
T
5 yıl
4K+ ACC
Merhaba,

2 adet 4K+ oyun hesabı almak istiyorum.
Uygun fiyatla tekliflerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
Buradan mesaj atabilirsiniz her gün giriş yapmaktayım.
T
7 yıl
4k hesap alınacak
Solo 4k hesap satın alacağım içindeki itemler dergiler vs olup olmaması hiç önemli değil bütcem 100 tl. isteyen 0506 420 56 20'den ulaşabilir. İstanbul ve Adana'dan elden hesap alırım.
T
8 yıl
Popmundo Satılık Karakter
70 yaşında 3.1K günlük Erkek oyuncumu satıyorum. 1650 Başarı Puanı Mevcut bunlar arasında En çok satan single gibi 100 kişinin kazandığı başarılar da mevcut ayrıca wiw 3.lüğü başarısı da mevcuttur. 2010 yılından beri hiç durmadan turlayan aktif bir hip hop grubum var. sadece şu sıralar pek bakamadığım için sıralamada 50lere gerileri. Normalde herzaman ilk10da olan bir gruptu. Karakterin hali hazırda 85 deneyim puanı vardır. Ayrıca 12 tane hazır yayınlanmamış şarkısı bulunmaktadır. Birçok yeteneği 5* neredeyse tüm müzik yetenekleri ve bazı özel suç yetenekleri de 5*dır. 5* turntable ve 5* mikrofon eşyaları mevcuttur ayrıca bunun gibi çok özel ve nadir eşyalar mevcuttur. 40M kadar bir parası mevcuttur.

Bunun dışında 5 adet yan hesap bulunmaktadır ve bunların da benzer yetenekleri ve özellikleri mevcuttur.

Fiyat olarak 1000 tl düşünüyorum. Hesabımı ifşa etmiyorum eğer ciddi düşünenler varsa bana 0506 420 56 20 nolu telefondan ulaşabilirler.

Sadece banka hesabından ilk ödeme ile ya da İstanbul/Adana içi elden hesabı bırakıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.